8
jul
Seneste opdatering: 8/7-21 kl. 2002
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

När försvaret säger att man inte behöver ge upp sin klan som rekryt i armén, så är det en dubbel ironi, en bagatell som vill säga att det är helt OK att tillhöra en klan. Och oavsett att det kommer upp i ett sammanhang som ytligt sett inte ska tas på allvar så är sättet att hantera något så allvarligt på en fingervisning om att de som kan göra något åt problemet istället är i full färd med att förvärra det. Det gäller inte bara försvaret. Det gäller kommunernas bygglovsavdelningar, det gäller Migrationsverkets handläggare och det gäller i allra högsta grad polisen.

Efter politimordet: Interview med en svensk polis

En anonym betjent fra Stockholm kontakter Katarina Janousch for at fortælle hende om, hvordan almindelige politifolk tænker om deres situation og situationen i landet i det hele taget. Et fra frapluk:

Det är mycket… en enorm frustration över polisens situation, ilska över politiker och makthavare. Särskilt efter mordet, eller avrättningen på min kollega. Dels att han ens kan hamna i en sån situation. Sen att se politikerna som skapat den här situationen, att se dem stå och säga att det är oacceptabelt… när det är deras fel att det blivit så här… det är riktigt magstarkt.

– Sen är jag också frustrerad över hur polischefen Erik Nordh uttalar sig när en av hans anställda har precis mördats. Han spekulerar direkt i att det är en felskjutning… vad är ens en felskjutning? Andreas kropp har knappt kallnat innan man börjar bortförklara vad som skett. En av dina anställda har precis blivit avrättad på en gata i Sverige, men du står där och försöker förminska det hela.

Polismyndighet som myndighet och dess högre chefer är så dysfunktionella. De förminskar problemen med invandrargängen och problemen i utsatta områden. De försöker ingjuta någon slags tro att polismyndigheten har kvar våldsmonopolet, när vi egentligen lämnat över det till kriminella invandrargäng. Folk skjuts ihjäl, dagligen, och man fokuserar på Ebba Buschs klänning? Vad hon sa kring sitt husköp? Strandskydd? Allt möjligt trams. Istället för att ta tag i riktiga problem. Man får ju bläddra långt ner i Aftonbladets och Expressens webbutgåvor för att se att en man är skjuten och en stor polisinsats precis ägt rum. Jag känner en trötthet och börjar fundera på om jag borde säga upp mig. Varför ska jag kämpa för ett tryggare samhälle, om jag inte tror på arbetet själv, varför ska jag då fortsätta?

Hur går snacket mellan dig och dina kollegor?

– Det är mycket uppgivenhet, man raljerar över de straff de kriminella får. Många med mig, börjar tappa tron på att det här går att vända. Jag har tyvärr inget hopp om att en förändring kommer ske den närmaste tiden. Om jag är den enda som tror på det här och förebygga det här, varför ska jag då göra det om samhället inte vill hjälpa mig att förändra? Ingen vill gå till sitt jobb och lägga ner sin själ för något man börjar tappa tron på. Jag är inte unik att känna så här. Det hör jag från många av mina kollegor. Jag kan säga det här för att jag är anonym, men även inom polismyndigheten får man inte tala klarspråk. Hela den problembilden jag beskriver, och åtgärder för att stävja det… Lägg till slitiga arbetstimmar, att du riskerar ditt liv, för en dålig ersättning… inte bara mitt liv utan även min familjs, med hot, risker med stenkastning, skjutning, allt möjligt. Vi jobbar i en farlig miljö utan någon som helst uppbackning. Jag vet inte om jag kan råda någon att bli polis så som det ser ut idag. “Största sveket är politikerna som säger att de ska krossa gängen – men lämnar oss poliser i sticket”

Poliser talar ut om utvecklingen i Sverige: ”Det kommer bara bli värre”

Klientelet tycker polismord är roligt

Efter polismordet och ytterligare en vecka fylld av nya skjutningar och mord i gängmiljön har Samnytt talat med flera poliser om den rådande utvecklingen i landet och inom myndigheten. Poliserna framför en bild av en bakbunden myndighet och gängkriminella som inte räds att bli ställda inför rätta.Jag vill sticka ut hakan och säga att gängen skiter fullständigt i polisen, vittnar en polisman. Samhällsnytt

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

EU har en ond vision om befolkningsudskiftning, et EU helt uden nationalstater, under ond islamisk ideologi og sharia, Löfven regeringen har helt den samme våde vision for Sverige. Löfven regeringen garant for islamisk infiltrering og magtovertagelse af både militær og politi, resultat bliver en langt hurtigere mere effektiv islamisk magtovertagelse og selvdestruktion af nationalstaten Sverige. Det svenske folk er havnet i dårligt selskab, igen igen en folkefjendsk ond islamvenlig Löfven regering, om dette var skak har Sverige de laveste odds en frugt der hænger endda særdeles lavt, det har længe været tid for en rokade, nye folk der effektivt løser… Read more »

Marina
Marina
1 year ago

Ja, det var jo at forvente og sikket meget nemt. Klanmedlemmer er over alt som trojanske heste og de forvildede europæere hylder dem for deres initiativer.

Skulle nogen være i tvivl, kan jeg fx henvise til flere sager mod muslimske advokater, der pga. grove brud på god advokatskik er blvet smidt ud af Advokatsamfundet.

En video som den med fyrværkeriet må få hadet til at vælde frem hos selv besindige mennesker.

Nils
Nils
1 year ago
Reply to  Marina

I neste fase vil IS utstyre forstedene med artileri og uniformer.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Nils

Agurketid på svensk radio, derfor diverse forslag at gøre redningsvest obligatorisk for de der vil sejle ….. tja …. Nu 11:00 præsenterede Löfven sin nye regering i betragtning, generelt meget mere livstruende situationen pt. i Sverige en befolkningsudskiftning landet ligger hærget hen i islamisk vold og terror, at istedet gøre en skudsikker vest obligatorisk for ophold i Sverige, selv under korte ophold, at opholdet ikke bliver endnu kortere. ….. tja genialt om en skudsikker vest også kunne fungere som redningsvest, naturligvis ikke af en oppustelig model da en vest i Sverige hurtigt bliver fyldt af knivstik og skudhuller. Glem alt… Read more »

Marina
Marina
1 year ago

Da der hurtigt blev lukket for kommentarer til det foregående emne, tillader jeg mig at poste en bemærkning fra i formiddags. Anders Chr. har kun delvis ret i, at Peder Jensen ikke har opgivet sin martyrstatus. Problemet er jo, at Jensen har sat sig mellem to stole og troet, at han kunne fortsætte kampen via de sociale medier og godt gemt bag sin pc. Men tiden er løbet fra ham og er en anden. Desuden er han jo ikke den eneste islamkritiker, der blev ramt af sindssyge Breiviks handlinger, det blev islamkritikken som helhed. I dag kan vi læse i… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Marina

Hold da helt kæft! Manden har, aldeles uselvisk, forsøgt at advare sit land mod ragnarok. Vel vidende, at disse advarsler kunne få en høj pris. Men jeg tror ingen i deres værste fantasier kunne forudse, hvilket voldsomt angreb, han som enkeltperson skulle blive udsat for. Angreb, der alene har bygget på løgn, med løgn på, og som i USA nok kunne have inkasseret ham adskillige millioner dollar for bagvaskelse. Desværre for Fjordman, foregik vanvidet i det semikommunistiske Skandinavien. Ét er sikkert. Jeg var bukket under for presset, enten af stress, eller ved egen hånd over at blive udsat for dette… Read more »

Marina
Marina
1 year ago
Reply to  Margrethe

Hold da selv kæft. Det ligger åbenbart uden for din horisont at forstå, at ikke alle har noget ønske om andet end at leve et godt liv med mennesker og arbejde, de holder af. Vi lever videre i vore børns kærlighed og erindring og resultaterne af vort arbejde, hvor beskedent eller stort det end tegner sig. Det er nok for de fleste.

Du ved næppe meget om autister

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

En arrest er en psykiatrisk skadestue, men et fængsel ligger i en kaserne.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x