14
jul
Seneste opdatering: 18/7-21 kl. 2223
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Dan Park alluderer til omslaget Kraftwerks LP Autobahn (1974)

“Hadske Dan Park kan ikke kaste med sten”

Den underfundige Dan Parks evige skæbne synes at være, at blive misforstået. Fra højre eller venstre, det må næsten være med vilje. Nu er vi nået til stenkastningen mod danske biler i Skåne.

TV 2 Bornholm mener idag at “Dan Parks billede med “teksten “danskersvin” (frit oversat, red.) helt tydeligt illustrerer hans holdning til danskere.” Det tror jeg nu ikke, den illustrerer. En lille ledetråd kunne være Ernst-Hugo Järegårds dr. Helmer i Lars von Triers film Riget. Järegård var iøvrigt født i Ystad. Manden i midten med bomben og krumsablen henviser heller ikke til, at skytterne skulle være skånske bønder.

Samme journalist mener at plakaten er “hadsk” overfor danskere. Efter at have mødt Dan så mange gange i Danmark, tør jeg godt sige at had overfor Danmark ikke er det første man bemærker ved ham. Endnu engang får Park borgerskabet på glatis. Til det regner jeg også de venstreekstreme, der mener at Park er “nazist.”

Skånepolitiet har desuden den skarpe betragtning, at “manden, der trykker plakaterne og sætter dem op, er vi overbeviste om er ikke i stand til at kaste sten efter biler, siger Ewa Gun Westford”, hvad det så skal betyde.

Se Bombemand på hadske plakater i Ystad: Dansk jävlar, Provokunstner står bag dansk jävlar-plakaterne og Plakater hængt op i Ystad efter stenkast – ”DANSK JÄVLAR”.I dag skriver Jalving om stenkastningen: Europadomstolen kastar sten genom framrutan

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
2 years ago

Venstretosserne har det svært med kunstnerisk ironi, hvilket er Pan Darks fremmeste kvalitet 😉

Andets
Andets
2 years ago
Reply to  Santor

Venstretosserne har det såmænd altid svært og det er altid de andres skyld.

Thomas Nydahl
2 years ago

Ewa Gun Westfords kommentar säger allt om bildningsnivån inom polisen. Är det ens lönt att försöka förklara?

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Dan Park er anarkist, ikke nazist! Jeg ved ikke om han kan kaldes kunstner, men en gudsbenådet provokatør, er han! Og som provokatør, så taler han magten midt imod, og magten er i dag personofiseret ved den naive venstrefløj, ved venligboerne og de lallende liberale, og ja ved svenskerne!

Marina
Marina
2 years ago

Efter min mening er Dan Parks en modig kunstner, der ikke nedlader sig til at lefle for hverken det bigotte eller gadens parlament og domstol.

Underfundig er et dækkende ord for det meste af det, jeg har set fra hans hånd. Sommetider underfundig i flere betydningslag.

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
2 years ago

Nyckeln är vad Dan P sätter i centrum av bilden, som utövare av stenkastning! Vad i varje fall jag ser är en dansk islamsk imam, som kastar. En dansk imam insyltad i människosmuggling som försöker skapa en barn-jihad – i Sverige.

Orsak? Sannolikt för att Danmark just nu lägger om invandringspolitiken med asylansökan utanför Danmark. Det är miljarder kronor som står på spel för Islam. Klart de reagerar.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

På svensk radio kommer idag nogen diskussion om Sverige skal overtage den danske model at sende/asylbehandle immigration i Rwanda. Sig ikke at i mellemtiden det danske folketing rejst på sommerferie!!!?! Inden først at få aftalen i hus med Rwanda få gang i udskibningen af ALT ulovlig asylindvandring der kom til Danmark via 3’land, tilbage igen via Rwanda. Tænk om nu Sverige imellemtiden overhaler Danmark indenom (Danmark der sov i timen) det at sende tilbage via Rwanda istedet kan komme at ske på svenske vilkår, det samme syge Sverige der død og pine sprøjter hele sin befolkning med Astra Zenica! Forstår… Read more »

Marina
Marina
2 years ago

Boris Johnsons skrappe indenrigsminister Priti Patel overvejer også en Rwanda-løsning.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago
Reply to  Marina

FN og EU arbejder ihærdigt for at forhindre en Rwanda løsning!

Endnu er “porten” åben at Danmark kan tilbagesende via Rwanda, men porten bliver ikke ved at være åben, derfor mere end haster det for Danmarks vedkommende at tilbagesende ALT relateret til islam via Rwanda, nødvendigvis inden England eller andre lande får helt den samme ide, en nedtælling et kapløb om tid og uret tikker, det er nu eller aldrig for nationalstaten Danmark!

Marina
Marina
2 years ago

Der er andre muligheder end Rwanda, og det væsentlige er, at politikere i det hele taget udtaler tanken om retursendinger. Det er ikke længe siden, at Nigel Farage var ene om at råbe op om trafiken af illegale flygtninge fra Frankrig, der nu er vokset til en stadig strøm af små både over den engelske kanal. I dag sker der voldsomme ting dernede for at forhindre trafiken og vende den om. Dette fik forleden en af The Times’ vittighedstegnere til at barsle med en tegning, som man kun kan forstå, hvis man ved, at der sysles med lovgivning om forbud… Read more »

Flemming Lau
Flemming Lau
2 years ago

Rammende kommentar Friis!

Arne Rud
Arne Rud
2 years ago

Svenske Folkeparker har rastepladser og kompostkasser med biologisk nedbrydelige hundeposer.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x