19
jul
Seneste opdatering: 19/7-21 kl. 2313
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Uden at være rustede til krig. Vi har mistet voldsmonopolet. Stop indvandringen!”

Enkelt sammanfattat kan man säga att vi arbetar i en krigszon, fast vi är inte rustade för krig. De här områdena är uppbyggda med gångbroar. Föreställ dig två polisbilar, fyra poliser, vi skulle kontrollera gängkriminella i en bil. Efter fem minuter står det femtio personer omkring oss. Kriminella och deras anhängare. De filmar hela tiden, har handgranater. Vilken sekund som helst kan det hagla stenar, någon kan skjuta dig. Just den gången gick det bra, för vi gjorde inte riktigt vårt jobb… vi lät de kriminella gå. Böter skulle trigga igång våldet och det är inte värt det. I Sverige är det så att ju fler brott de begått, desto friare går de. De har carte blanche, är laglösa. Något de väl vet, och utnyttjar. Och de flyttar fram sina positioner. Medan vi inte får göra det.

Vårt våldsmonopol finns inte längre kvar.

Jag blir oerhört frustrerad. Den frustrationen är bland det värsta jag vet inom vårt yrke. Inte ens när vi tagit fast folk så försöker vi lagföra dem, för att Sverige har det här systemet. Ju fler brott du begår desto mer rabatt får du. De gängkriminella och invandrarligorna vet det här, de kan systemet, så de utnyttjar ju det. Och de vet också polisens situation, de vet vårt utsatta läge, de vet att de äger sina områden. De vet att ställer de upp sitt kriminella nätverk omkring oss så har de övertaget. Alla vet vilken situation polisen är i, och det renderar väldigt ofta att jag och mina kollegor låter dem gå. Vårt våldsmonopol finns inte längre kvar.

Vilka områden är värst i Sverige, skulle du säga?

Var ska jag börja? (Han skrattar). Alla invandraromården. Även områden som tidigare var lugna har nu problem och det blir bara värre. Antalet utsatta områden växer – fungerande områden förstörs när många invandrare flyttar in och då flyr svenskarna. Förut var kriminaliteten koncentrerad till storstäderna, numera är även mindre orter drabbade av våldet. Hela Sverige är drabbat.

Kan den här utvecklingen stoppas, eller är det för sent?

– Jag tror det gått så pass långt att det skulle behövas en väldigt radikal förändring av Sveriges rättssystem för att få ordning på det här. Det svenska rättsystemet är byggt för personer som har en grundmoral och nån form av samsyn på samhället. Sen importerar du kriminalitet som totalt struntar i samhället och saknar helt moral. Det krockar. Du kan inte överföra den svenska moralen på andra kulturen. Politikerna tror att alla som kommer hit vill väl och har en ambition att integrera sig. Men det är personer som satt i system att leva kriminellt. Sedan finns inget bra system att straffa dem. Svaret är att jag tror det gått lite för långt.

Vilka åtgärder behöver vidtas, enligt dig?

– Stoppa invandringen! Det kommer personer till Europa som har en helt annan syn på kvinnor, rättssystem, lag och ordning, som inte har någon som helst vilja att ingå i ett gemensamt samhälle. Rustar man inte för denna utveckling så förfaller samhället. Det är det vi ser hända i Sverige i dag.

læs det hele på Intervju med polis: “Vi arbetar i en krigszon utan att vara rustade för krig”

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
9 months ago

Beklager løbet er kørt for Sverige, vores opgave er at rede Danmark! Selv hvis alt indvandring til Sverige blev stoppet, så vil landet højest kunne udskyde den endelige magtovertagelse med i omegnen af ti år! Demografien løber nu så hurtigt at ulykken ikke længere kan standses!
Enhver demograf af anden mening må gerne diskuterer sagen med mig, hvis han eller hun tør!

Marina
Marina
9 months ago
Reply to  Den Nervøse

Jeg forstår ikke trangen til hele tiden at erklære Sverige for dødsdømt, det gamle Sverige er ved at forsvinde, men ikke alle indvandrere er muslimske kriminelle. Forleden efterlyste du en Churchill til at redde os. En ny landsfader som Churchill! Jeg tror, du venter på Godot. Churchills hele væsen og handlekraft bundede i generationers uddannelse af engelske gentlemen af overklassen og en fornemmelse af at have et kald her i livet og være sat i verden i et historisk perspektiv. Churchills overklassebaggrund forærede ham mange fordele og forbindelser, gav ham den fornødne klassiske uddannelse, selvsikkerhed, den nødvendig arrogance og brutalitet… Read more »

Søren Jakobsen
Søren Jakobsen
9 months ago
Reply to  Marina

Det er sandt, at ikke alle fra Afrika og stor Mellemøsten er kriminelle, men dem der er kriminelle er ekstrem dygtige til det. Importerer man Mellemøsten får man Mellemøsten. Jeg og mange andre ønsker ikke Danmark/EU forandret så hurtigt som det sker nu. Politikerne har åbnet Pandoras æske. SEND FLYGTNINGE OG MIGRANTER HJEM/TIL NÆROMRÅDER NU.

Marina
Marina
9 months ago

Enig. Det kan ikke gå for hurtigt, og dette er jo en helt, helt almindelig indstilling i Danmark og også vældig udbredt i Sverige og England. Vel også i Norge, men det når ikke frem i danske medier, og ingen kan bebrejde dem, at de ikke gider Hans Rustads konstante hysteriske angreb. Jeg kunne meget ønske, at fx Christian Skaug og også gerne Hanne Tolg forsøgte sig med artikler til danske aviser. De er begge velskrivende og velafbalancerede. Jon Hustad har haft flere gode artikler i Weekendavisen.. Det er næsten ikke til at bære, at Norge nu igen er ved… Read more »

Søren Jakobsen
Søren Jakobsen
9 months ago
Reply to  Marina

Jeg forstår til fulde Breiviks had til politikere, men hans gerning tager 100% afstand fra. Du har ret Marina, venstrefløjen bruger enhver chance til at udskamme/nedgøre alle, som ikke er enige med dem. Det virker nærmest sygeligt.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
9 months ago
Reply to  Marina

Sverige fortsat tværtimod hvordan de skal forholde sig til håndtryk en muhamedaner, modsatte køn, en han, en hun, en hen, et intetkøn, en tvekønnet, en venstrefløj der fører sig frem som Erasmus Montanus, helt på bølgelængde med islams vision for “Sverige” en ond og umenneskelig fremtid, med love der bygger på en ond en falsk profets lære. Muhamedanerne skjuler end ikke deres hensigter, ikke mindre end erobring kan gøre det for islam, Sverige systematisk ved at blive anarki og kaos, at ende helt uden det svenske folk, ikke i en fjern fremtid men her og nu frem for vores øjne! Marina… Read more »

Marina
Marina
9 months ago

Nævn mig blot én, der kan sammenlignes med Churchill. Orban er ikke en europæisk samlingsfigur, han er en ungarsk og har ment meget forskelligt i tidens løb. Trump er en i alle henseender udpræget proletar, som aldrig vil kunne samle amerikanere og europæere. I øvrigt ved jeg ikke af, at jeg har en “linje”, jeg kan blot se, hvad der virker, og hvad der ikke gør det. Hos debatredaktør Pierre Collignon, Berlingske er der højt til loftet, han har en gang sendt mig et venligt brev, og jeg tror, at han vil være lydhør overfor en ny synsvinkel på Breivik.… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
9 months ago
Reply to  Marina

Orban og for Sveriges vedkommende kan man udmærket nævne SD og Jimmi Åkesson som ingen vil lege med, til folkets egen ulykke, som man reder så ligger man. Vores egne helte måske nok ikke tilstrækkeligt et samlingspunkt, et svensk folk der endnu ikke forstår alvoren af deres egen ulykke, ikke forstår dybden af ondskab relateret til islam, denne onde ideologi slutter ikke sin erobringspolitik af Sverige og af resten af EU inden alt er ondskab. Husk at selv Churchill ham regnede ingen med, hans karriere fra første verdenskrig en lang fiasko, indtil anden verdenskrig hvor han også startede i fiasko… Read more »

Marina
Marina
9 months ago

Min kompliment. 🙂 Jeg er faktisk ikke den opgivende type.

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
9 months ago
Reply to  Marina

Alla tyskar under 30-talet var heller inte nazister. Kanske 5% var nazister. Men de 95%_en var irrelevanta. På samma sätt är bara en mindre del av muslimerna militanta och jihadistiska. En stor del av invandrarna är dessutom icke-muslimer. Men det är enbart de radikala muslimerna som är relevanta. Ingen i9nvandrare kan motsätta sig den relevanta sidan om de vill leva lite till. Och en muslim är alltid muslim och det existerar inga “moderata” muslimer, för enligt islam får inte en bokstav ändras i koranen, sharia eller haditterna etc. Alla som påstår sig vara moderata är att jämföra med “avfällingar”, vilket… Read more »

Søren Jakobsen
Søren Jakobsen
9 months ago

De 95% som du kalder irrelevante, kalder jeg medløberer, og de er lige så slemme som de 5%. Hvis de 95% havde gjordt modstand, kunne de have kvalt nazismen, og 2 verdens krig kunne have været undgået. Det samme idag dansker som udlænding.

Marina
Marina
9 months ago

Ja.

Den Nervøse
Den Nervøse
9 months ago
Reply to  Marina

Man har jo lov at håbe på at en Churchill type vil kunne dukke op og rede Sverige, men der uddannes og dannes måske ikke længere folk med den integritet og klasse! Men hvis du kan vise mig troværdige tegn på at Sverige kan rejse sig og blive Sverige igen, så vil jeg med kyshånd tage imod det! Men indtil da er jeg pessimist!

Hans
Hans
9 months ago
Reply to  Marina

Hej Marina
Lyt en ægyptisk koptisk biskop:” When at first they have the upper hand,they all become real muslims” citat slut

Marina
Marina
9 months ago
Reply to  Hans

Hej.

Sikkert, men langtfra alle indvandrere er jo muslimer. Det var det, jeg mente.

Søren Jakobsen
Søren Jakobsen
9 months ago
Reply to  Den Nervøse

Hvis de danske/europæiske politikere ikke løser problemet med invasionen fra stormellem østen og Afrika, og det ser det ikke ud til at de gør, så må vi jo selv gøre det. Problemet er, bare, at de fleste danskere fatter ingenting. De kender ikke virkeligheden, da de bliver stopfodret/hjernevasket med fake news nyheder fra DR, TV2 og danske dagblade. Danskerne er blevet lullet i søvn. Hvis bare de får mad på bordet og ligegyldig underholdning, så er de tilfredse. Bange for at løbet er kørt. Politikernes udlændinge stramninger er bluff. Fakta er, at det kommer flere og flere, og vi bliver… Read more »

Marina
Marina
9 months ago

Ja, og Grundloven har ingen betydning, hvis dens bestemmelser ikke matcher EU’s.

Nielsen
Nielsen
9 months ago

Hjemsendelser skal der til ! Vi kan ikke leve med de mange farlige mænd og drenge,som kommer fra arabiske lande. De skal som salig Mogens Glistrup så kløgtigt påpegede UD.

Nielsen
Nielsen
9 months ago
Reply to  Nielsen

-Og piger og kvinder selvsagt

Charles
Charles
9 months ago

Der kunne ikke comenteres på KW derfor gør jeg det her. DR og TV2 havde også nekrolog over Kurt Westergård. Men de undlod en vigtig ting og det vil jeg så sige: KW blev jo som sagt i DR og TV2 overfaldet af en mand med en økse i 2012. Så de nævnte ikke hvilken mand: Jeg kan fortælle det var en Neger! En Neger fra Somaliland (Somalia), sproget Swahili og var abefarvet, vi danskere er jo grisefarvet. så forskellen er jo stor, IKKE.? Navn og alderen er her. 28-årige somalier, Muhudiin Mohamed Geele Svinet kan ikke udvises, og opholder… Read more »

Søren Jakobsen
Søren Jakobsen
9 months ago
Reply to  Charles

Ifølge de danske politikere betyder hans ve og vel mere end danskernes, intet nyt i det. Sådan har det været de sidste 40 – 50 år. Fantastiske politikere vi har, ikke 🙂

Charles
Charles
9 months ago

Ja og til med fortalte jeg også hvad DR og TV2 tier med.

Der skal en udrensning til, ved et ft -valg. Og disse to propagendakanaler skal minimaliseres.

Søren Jakobsen
Søren Jakobsen
9 months ago
Reply to  Charles

Udrensningen har du ret i, fra det yderste venstre til det yderste højre. Incl MSM. For et stykke tid siden “svinede” en dansker ved navn Lars en tunesisk familie “økonomiske migranter”. Hele folketinget fra venstre til højre meldte ud om hvor frygteligt det var, og MSM i DK svælgede i det fra morgen til aften i dagevis. For nyligt bankede et perkersvin to kvinder på en togstation, og smed den ene kvinde ned på togskinnerne. Vi hørte ikke et pip fra politikerne eller MSM. De satans feltmadrasser skulle tvangsudsendes til Mellemøsten og Afrika sammen med flygninge og migranter.

Charles
Charles
9 months ago

Vi har mistet voldsmonopolet.Nej det har vi ikke.!!
Når det kommer til stykket har folket voldsmonopolet.
Tilmed ved folk jo en masse.

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x