19
jul
Seneste opdatering: 19/7-21 kl. 2313
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Uden at vĂŠre rustede til krig. Vi har mistet voldsmonopolet. Stop indvandringen!”

Enkelt sammanfattat kan man sĂ€ga att vi arbetar i en krigszon, fast vi Ă€r inte rustade för krig. De hĂ€r omrĂ„dena Ă€r uppbyggda med gĂ„ngbroar. FörestĂ€ll dig tvĂ„ polisbilar, fyra poliser, vi skulle kontrollera gĂ€ngkriminella i en bil. Efter fem minuter stĂ„r det femtio personer omkring oss. Kriminella och deras anhĂ€ngare. De filmar hela tiden, har handgranater. Vilken sekund som helst kan det hagla stenar, nĂ„gon kan skjuta dig. Just den gĂ„ngen gick det bra, för vi gjorde inte riktigt vĂ„rt jobb
 vi lĂ€t de kriminella gĂ„. Böter skulle trigga igĂ„ng vĂ„ldet och det Ă€r inte vĂ€rt det. I Sverige Ă€r det sĂ„ att ju fler brott de begĂ„tt, desto friare gĂ„r de. De har carte blanche, Ă€r laglösa. NĂ„got de vĂ€l vet, och utnyttjar. Och de flyttar fram sina positioner. Medan vi inte fĂ„r göra det.

VÄrt vÄldsmonopol finns inte lÀngre kvar.

Jag blir oerhört frustrerad. Den frustrationen Àr bland det vÀrsta jag vet inom vÄrt yrke. Inte ens nÀr vi tagit fast folk sÄ försöker vi lagföra dem, för att Sverige har det hÀr systemet. Ju fler brott du begÄr desto mer rabatt fÄr du. De gÀngkriminella och invandrarligorna vet det hÀr, de kan systemet, sÄ de utnyttjar ju det. Och de vet ocksÄ polisens situation, de vet vÄrt utsatta lÀge, de vet att de Àger sina omrÄden. De vet att stÀller de upp sitt kriminella nÀtverk omkring oss sÄ har de övertaget. Alla vet vilken situation polisen Àr i, och det renderar vÀldigt ofta att jag och mina kollegor lÄter dem gÄ. VÄrt vÄldsmonopol finns inte lÀngre kvar.

Vilka omrÄden Àr vÀrst i Sverige, skulle du sÀga?

Var ska jag börja? (Han skrattar). Alla invandraromĂ„rden. Även omrĂ„den som tidigare var lugna har nu problem och det blir bara vĂ€rre. Antalet utsatta omrĂ„den vĂ€xer – fungerande omrĂ„den förstörs nĂ€r mĂ„nga invandrare flyttar in och dĂ„ flyr svenskarna. Förut var kriminaliteten koncentrerad till storstĂ€derna, numera Ă€r Ă€ven mindre orter drabbade av vĂ„ldet. Hela Sverige Ă€r drabbat.

Kan den hÀr utvecklingen stoppas, eller Àr det för sent?

– Jag tror det gĂ„tt sĂ„ pass lĂ„ngt att det skulle behövas en vĂ€ldigt radikal förĂ€ndring av Sveriges rĂ€ttssystem för att fĂ„ ordning pĂ„ det hĂ€r. Det svenska rĂ€ttsystemet Ă€r byggt för personer som har en grundmoral och nĂ„n form av samsyn pĂ„ samhĂ€llet. Sen importerar du kriminalitet som totalt struntar i samhĂ€llet och saknar helt moral. Det krockar. Du kan inte överföra den svenska moralen pĂ„ andra kulturen. Politikerna tror att alla som kommer hit vill vĂ€l och har en ambition att integrera sig. Men det Ă€r personer som satt i system att leva kriminellt. Sedan finns inget bra system att straffa dem. Svaret Ă€r att jag tror det gĂ„tt lite för lĂ„ngt.

Vilka ÄtgÀrder behöver vidtas, enligt dig?

– Stoppa invandringen! Det kommer personer till Europa som har en helt annan syn pĂ„ kvinnor, rĂ€ttssystem, lag och ordning, som inte har nĂ„gon som helst vilja att ingĂ„ i ett gemensamt samhĂ€lle. Rustar man inte för denna utveckling sĂ„ förfaller samhĂ€llet. Det Ă€r det vi ser hĂ€nda i Sverige i dag.

lĂŠs det hele pĂ„ Intervju med polis: “Vi arbetar i en krigszon utan att vara rustade för krig”

5 2 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den NervĂžse
Den NervĂžse
2 years ago

Beklager lÞbet er kÞrt for Sverige, vores opgave er at rede Danmark! Selv hvis alt indvandring til Sverige blev stoppet, sÄ vil landet hÞjest kunne udskyde den endelige magtovertagelse med i omegnen af ti Är! Demografien lÞber nu sÄ hurtigt at ulykken ikke lÊngere kan standses!
Enhver demograf af anden mening mÄ gerne diskuterer sagen med mig, hvis han eller hun tÞr!

Marina
Marina
2 years ago
Reply to  Den NervĂžse

Jeg forstĂ„r ikke trangen til hele tiden at erklĂŠre Sverige for dĂždsdĂžmt, det gamle Sverige er ved at forsvinde, men ikke alle indvandrere er muslimske kriminelle. Forleden efterlyste du en Churchill til at redde os. En ny landsfader som Churchill! Jeg tror, du venter pĂ„ Godot. Churchills hele vĂŠsen og handlekraft bundede i generationers uddannelse af engelske gentlemen af overklassen og en fornemmelse af at have et kald her i livet og vĂŠre sat i verden i et historisk perspektiv. Churchills overklassebaggrund forĂŠrede ham mange fordele og forbindelser, gav ham den fornĂždne klassiske uddannelse, selvsikkerhed, den nĂždvendig arrogance og brutalitet… Read more »

SĂžren Jakobsen
SĂžren Jakobsen
2 years ago
Reply to  Marina

Det er sandt, at ikke alle fra Afrika og stor MellemĂžsten er kriminelle, men dem der er kriminelle er ekstrem dygtige til det. Importerer man MellemĂžsten fĂ„r man MellemĂžsten. Jeg og mange andre Ăžnsker ikke Danmark/EU forandret sĂ„ hurtigt som det sker nu. Politikerne har Ă„bnet Pandoras ĂŠske. SEND FLYGTNINGE OG MIGRANTER HJEM/TIL NÆROMRÅDER NU.

Marina
Marina
2 years ago

Enig. Det kan ikke gĂ„ for hurtigt, og dette er jo en helt, helt almindelig indstilling i Danmark og ogsĂ„ vĂŠldig udbredt i Sverige og England. Vel ogsĂ„ i Norge, men det nĂ„r ikke frem i danske medier, og ingen kan bebrejde dem, at de ikke gider Hans Rustads konstante hysteriske angreb. Jeg kunne meget Ăžnske, at fx Christian Skaug og ogsĂ„ gerne Hanne Tolg forsĂžgte sig med artikler til danske aviser. De er begge velskrivende og velafbalancerede. Jon Hustad har haft flere gode artikler i Weekendavisen.. Det er nĂŠsten ikke til at bĂŠre, at Norge nu igen er ved… Read more »

SĂžren Jakobsen
SĂžren Jakobsen
2 years ago
Reply to  Marina

Jeg forstÄr til fulde Breiviks had til politikere, men hans gerning tager 100% afstand fra. Du har ret Marina, venstreflÞjen bruger enhver chance til at udskamme/nedgÞre alle, som ikke er enige med dem. Det virker nÊrmest sygeligt.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago
Reply to  Marina

Sverige fortsat tvĂŠrtimod hvordan de skal forholde sig til hĂ„ndtryk en muhamedaner, modsatte kĂžn, en han, en hun, en hen, et intetkĂžn, en tvekĂžnnet, en venstreflĂžj der fĂžrer sig frem som Erasmus Montanus, helt pĂ„ bĂžlgelĂŠngde med islams vision for “Sverige” en ond og umenneskelig fremtid, med love der bygger pĂ„ en ond en falsk profets lĂŠre. Muhamedanerne skjuler end ikke deres hensigter, ikke mindre end erobring kan gĂžre det for islam, Sverige systematisk ved at blive anarki og kaos, at ende helt uden det svenske folk, ikke i en fjern fremtid men her og nu frem for vores Ăžjne! Marina… Read more »

Marina
Marina
2 years ago

NĂŠvn mig blot Ă©n, der kan sammenlignes med Churchill. Orban er ikke en europĂŠisk samlingsfigur, han er en ungarsk og har ment meget forskelligt i tidens lĂžb. Trump er en i alle henseender udprĂŠget proletar, som aldrig vil kunne samle amerikanere og europĂŠere. I Ăžvrigt ved jeg ikke af, at jeg har en “linje”, jeg kan blot se, hvad der virker, og hvad der ikke gĂžr det. Hos debatredaktĂžr Pierre Collignon, Berlingske er der hĂžjt til loftet, han har en gang sendt mig et venligt brev, og jeg tror, at han vil vĂŠre lydhĂžr overfor en ny synsvinkel pĂ„ Breivik.… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago
Reply to  Marina

Orban og for Sveriges vedkommende kan man udmĂŠrket nĂŠvne SD og Jimmi Åkesson som ingen vil lege med, til folkets egen ulykke, som man reder sĂ„ ligger man. Vores egne helte mĂ„ske nok ikke tilstrĂŠkkeligt et samlingspunkt, et svensk folk der endnu ikke forstĂ„r alvoren af deres egen ulykke, ikke forstĂ„r dybden af ondskab relateret til islam, denne onde ideologi slutter ikke sin erobringspolitik af Sverige og af resten af EU inden alt er ondskab. Husk at selv Churchill ham regnede ingen med, hans karriere fra fĂžrste verdenskrig en lang fiasko, indtil anden verdenskrig hvor han ogsĂ„ startede i fiasko… Read more »

Marina
Marina
2 years ago

Min kompliment. 🙂 Jeg er faktisk ikke den opgivende type.

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
2 years ago
Reply to  Marina

Alla tyskar under 30-talet var heller inte nazister. Kanske 5% var nazister. Men de 95%_en var irrelevanta. PĂ„ samma sĂ€tt Ă€r bara en mindre del av muslimerna militanta och jihadistiska. En stor del av invandrarna Ă€r dessutom icke-muslimer. Men det Ă€r enbart de radikala muslimerna som Ă€r relevanta. Ingen i9nvandrare kan motsĂ€tta sig den relevanta sidan om de vill leva lite till. Och en muslim Ă€r alltid muslim och det existerar inga “moderata” muslimer, för enligt islam fĂ„r inte en bokstav Ă€ndras i koranen, sharia eller haditterna etc. Alla som pĂ„stĂ„r sig vara moderata Ă€r att jĂ€mföra med “avfĂ€llingar”, vilket… Read more »

SĂžren Jakobsen
SĂžren Jakobsen
2 years ago

De 95% som du kalder irrelevante, kalder jeg medlÞberer, og de er lige sÄ slemme som de 5%. Hvis de 95% havde gjordt modstand, kunne de have kvalt nazismen, og 2 verdens krig kunne have vÊret undgÄet. Det samme idag dansker som udlÊnding.

Marina
Marina
2 years ago

Ja.

Den NervĂžse
Den NervĂžse
2 years ago
Reply to  Marina

Man har jo lov at hÄbe pÄ at en Churchill type vil kunne dukke op og rede Sverige, men der uddannes og dannes mÄske ikke lÊngere folk med den integritet og klasse! Men hvis du kan vise mig trovÊrdige tegn pÄ at Sverige kan rejse sig og blive Sverige igen, sÄ vil jeg med kyshÄnd tage imod det! Men indtil da er jeg pessimist!

Hans
Hans
2 years ago
Reply to  Marina

Hej Marina
Lyt en ĂŠgyptisk koptisk biskop:” When at first they have the upper hand,they all become real muslims” citat slut

Marina
Marina
2 years ago
Reply to  Hans

Hej.

Sikkert, men langtfra alle indvandrere er jo muslimer. Det var det, jeg mente.

SĂžren Jakobsen
SĂžren Jakobsen
2 years ago
Reply to  Den NervĂžse

Hvis de danske/europĂŠiske politikere ikke lĂžser problemet med invasionen fra stormellem Ăžsten og Afrika, og det ser det ikke ud til at de gĂžr, sĂ„ mĂ„ vi jo selv gĂžre det. Problemet er, bare, at de fleste danskere fatter ingenting. De kender ikke virkeligheden, da de bliver stopfodret/hjernevasket med fake news nyheder fra DR, TV2 og danske dagblade. Danskerne er blevet lullet i sĂžvn. Hvis bare de fĂ„r mad pĂ„ bordet og ligegyldig underholdning, sĂ„ er de tilfredse. Bange for at lĂžbet er kĂžrt. Politikernes udlĂŠndinge stramninger er bluff. Fakta er, at det kommer flere og flere, og vi bliver… Read more »

Marina
Marina
2 years ago

Ja, og Grundloven har ingen betydning, hvis dens bestemmelser ikke matcher EU’s.

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Hjemsendelser skal der til ! Vi kan ikke leve med de mange farlige mÊnd og drenge,som kommer fra arabiske lande. De skal som salig Mogens Glistrup sÄ klÞgtigt pÄpegede UD.

Nielsen
Nielsen
2 years ago
Reply to  Nielsen

-Og piger og kvinder selvsagt

Charles
Charles
2 years ago

Der kunne ikke comenteres pĂ„ KW derfor gĂžr jeg det her. DR og TV2 havde ogsĂ„ nekrolog over Kurt WestergĂ„rd. Men de undlod en vigtig ting og det vil jeg sĂ„ sige: KW blev jo som sagt i DR og TV2 overfaldet af en mand med en Ăžkse i 2012. SĂ„ de nĂŠvnte ikke hvilken mand: Jeg kan fortĂŠlle det var en Neger! En Neger fra Somaliland (Somalia), sproget Swahili og var abefarvet, vi danskere er jo grisefarvet. sĂ„ forskellen er jo stor, IKKE.? Navn og alderen er her. 28-Ă„rige somalier, Muhudiin Mohamed Geele Svinet kan ikke udvises, og opholder… Read more »

SĂžren Jakobsen
SĂžren Jakobsen
2 years ago
Reply to  Charles

IfĂžlge de danske politikere betyder hans ve og vel mere end danskernes, intet nyt i det. SĂ„dan har det vĂŠret de sidste 40 – 50 Ă„r. Fantastiske politikere vi har, ikke 🙂

Charles
Charles
2 years ago

Ja og til med fortalte jeg ogsÄ hvad DR og TV2 tier med.

Der skal en udrensning til, ved et ft -valg. Og disse to propagendakanaler skal minimaliseres.

SĂžren Jakobsen
SĂžren Jakobsen
2 years ago
Reply to  Charles

Udrensningen har du ret i, fra det yderste venstre til det yderste hĂžjre. Incl MSM. For et stykke tid siden “svinede” en dansker ved navn Lars en tunesisk familie “þkonomiske migranter”. Hele folketinget fra venstre til hĂžjre meldte ud om hvor frygteligt det var, og MSM i DK svĂŠlgede i det fra morgen til aften i dagevis. For nyligt bankede et perkersvin to kvinder pĂ„ en togstation, og smed den ene kvinde ned pĂ„ togskinnerne. Vi hĂžrte ikke et pip fra politikerne eller MSM. De satans feltmadrasser skulle tvangsudsendes til MellemĂžsten og Afrika sammen med flygninge og migranter.

Charles
Charles
2 years ago

Vi har mistet voldsmonopolet.Nej det har vi ikke.!!
NĂ„r det kommer til stykket har folket voldsmonopolet.
Tilmed ved folk jo en masse.

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x