22
jul
Seneste opdatering: 23/7-21 kl. 1340
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Billy Butt föddes 1945 i Kenya, har indiska rötter och växte upp på Irland. Han kom till Sverige för första gången 1967 och blev så småningom en framgångsrik musikproducent och skivbolagsdirektör.

En meget underholdende udsendelse for os, der har oplevet det gamle Sverige. Sverige inden revolutionære politikere gik igang, for i Sverige er alle politikere undtagen SD politikere revolutionære, der er ingen borgerlige sådan som det normalt forstås. De vil også undgå at blive ansvarlige for det blod, der næsten uvægerligt vil komme til at flyde.

Billy Butt kan ikke hamle op med mig: Han var i Sverige første gang i 1967 – jeg var i 1956. Dengang man kom fra et fattigt København plyndret af nazisterne, hvor man færdedes på cykel, Nimbus motorcykler, hestevogn og førkrigs biler, over til det glitrende, velstående Sverige. Et folk i nyt tøj der kørte nye amerikanerbiler. Selv gik jeg i mine fætres aflagte tøj selvom vi i grunden tilhørte den akademiske overklasse.Pengene var små.

Utvisning och sedan

Der eksisterer måske en allersidste mulighed for svenskerne til at redde deres land for deres efterkommere inden disse kommer i mindretal og bliver regeret af en fremmed, politisk majoritet. Men så skal de indse alvoren nu. Det bliver en hård kur, men de skal takke det seneste “galna kvartsekels” hovedfigurer (Reinfeldt, Persson, Løfven og den samlede journalistik for den). Jo senere de indser deres odds, desto sværere bliver det at redde landet. Anders Leion skriver:

Detta är ett förkortat resonemang, utan alla de om och under förutsättning att, som en försiktigare person till ingen nytta skulle ha tillagt.

I nästa val får det konservativa högerblocket en betryggande majoritet. I denna grupp är SD största parti. Detta parti, men också de andra i gruppen, har förklarat att de vill förändra invandringspolitiken, men de har inte sagt hur detta skall ske. SD har dock sagt att plus skall passera över noll och bli till minus – en nettoutvandring skall åstadkommas.

Hur? Det har varken SD eller någon annan förklarat. Det enklaste är förstås att strypa all invandring till noll, varvid den spontana utvandringen, av svenskar och andra nationaliteter som varit här en kortare tid för att arbeta, kommer att åstadkomma ett rejält minus.

Sannolikt är det inte denna enkla lösning man åsyftar. Om enbart svenskar och arbetsföra, kompetenta invandrare utvandrar åstadkoms ytterligare en ekonomisk – och social – förlust. Denna utvandring sker därför att dessa personer förfogar över ett socialt och ekonomiskt kapital. De för med sig färdigheter som gör dem åtråvärda i de flesta samhällen.

Annorlunda är det med de invandrare som utgör den främsta ekonomiska och sociala belastningen i vårt land, flyktingarna. De är ofta outbildade, ibland analfabeter och därför i stor utsträckning oförmögna att skaffa sig ett arbete. Denna oförmåga gäller inte sällan också deras barn.

De vill inte utvandra från Sverige. De kan inte någon annan stans få samma goda försörjning som här – också när de försörjs enbart genom bidrag av olika slag.

För att få dem att lämna Sverige måste man vara brutal – eller förse dem med en sporre så att de själva väljer att lämna landet. læs videre på Det Goda Samhället

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Universelt, man skal være totalt følelseskold eller Socialdemokrat et det samme, for ikke at græde over Sverige!

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Den vestjyske Forældreskole har et hobbybibliotek sammensat af bogudvalg i lokale foreninger og klubber, hvor mesterlærere underviser disciple som seminarister i kunsten at undervise i musik-, husholdnings-, idræts- og værkstedsskolen som Ungdomsskole efter almindelig skoletid.

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Brugsforeningernes og klubbernes Land har tilknyttet en sundhedsplejerske og en fysioterapeut i hver forening, klub og butik, hvor motorfrie cykelstier også er sundere end transplantationer. 

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x