28
jul
Seneste opdatering: 30/7-21 kl. 1112
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De fleste fremmede i Sverige bor syd for Stockholm/Uppsala. Flyt på skyderen nederst der går fra år 2003 til 2030 for at se hvor rasende hurtigt Sverige har skiftet befolkning. Man forstår let, at svenskerne kommer i mindretal midt i århundredet. Demografi.nu.

SCB-rapport: 100  000 invand­rare varje år fram till 2070-talet

Svenske politikere vil importere yderligere mindst 5 mio udlændinge fra den 3 verden. Svensson bliver stadig ikke spurgt til råds. Ifølge samtlige juridiske definitioner fra FN siden 1945, er det folkemord.

Den minskade invandringen till Sverige till följd av coronapandemin är högst temporär, och förväntas återgå till 2000-talets genomsnittsnivå på hela 100 000 invandrare varje år – i minst 50 år till. Detta enligt en framskrivning av Sveriges framtida befolkning som SCB gjort.

Nya Tider har djupdykt i rapporten, och kan avslöja att myndigheten effektivt försöker dölja folkutbytet genom kreativ demografisk statistik.

”Andelen födda utomlands ökar något”, skriver SCB, men när Nya Tider granskar påståendet medger SCB att de inte fört någon statistik över andelen med utländsk bakgrund. Istället räknas alla personer födda i Sverige som en enda homogen grupp, oavsett var deras föräldrar kommer ifrån. Nyatider

SBC: Pressmeddelande. Så väntas Sveriges befolkning växa till 2070

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
2 years ago

“Svenske politikere vil importere yderligere mindst 5 mio udlændinge fra den 3 verden.”

Alle vektorer peger ad helvede til, også for dem selv i den sidste ende, og alligevel fortsætter de…

Så er det, jeg tænker det, man ikke må sige højt i disse Breivik tider, men undskyld, har nogen et bedre bud på, hvordan den slags mennesker stoppes? I så fald er det vist lige så kærkomment et forslag til både svenskere, der kerer sig om deres land, som resten af Europas befolkning, der befinder sig i præcis samme situation. Det er alene et spørgsmål om grader af ødelæggelse.

Last edited 2 years ago by Margrethe
Jari Norvanto
Jari Norvanto
2 years ago

2070, så nära men ändå så långt bort… Inbördeskrig och/eller anarki är faktum dessförinnan, om inte också en islamsk teokrati. Välfärden kommer naturligtvis att avskaffas och inte vara möjlig, utan lätt exploaterbara naturtillgångar eller med ett annat lands inblandning, t ex Kina eller annan teknologiskt avancerad och organiserad stat. Detta är egentligen bara extrapoleringar på en pågående process / trend – det kan komma överraskningar på vägen. Få se om WEF och anslutande eliter hinner med förstörelseverket och harmoniseringen av en världsomfattande diktatur som lovas vara fallet redan till 2030, då vi alla (inte eliten förstås) ska vara egendomslösa –… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x