28
jul
Seneste opdatering: 4/8-21 kl. 1626
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sveriges tidligste indvandringskritikere fra 90’erne. “Der var en skjult dagsorden.”

Docent Ingrid Björkman (f. 1927) tilhører Sveriges første indvandringskritikere fra begyndelsen af 90’erne. Hun minder os om, hvad man let glemmer, at en fri debat om emnet faktisk eksisterede indtil 1996, hvorfra det var “locket på.” For “det var ikke fygtninge, der invaderede Sverige,  politikerne havde en anden dagsorden, de ikke ville tale højt om.”

Den frie debat lukkede som drejet på et centralt håndtag, uden tvivl politisk dikteret. Tænk hvis man dengang havde lyttet til de kloge og kvalificerede Björkman, Jan Elfverson, Åke Wedin og Jonathan Friedman, tanken gør ondt i dag hvor vi står med resultatet: Et fuldstændigt og permanent forandret land.

Jeg har haft den glæde at møde Ingrid Björkman og udgive hendes Exit Folkhemssverige : en samhällsmodells sönderfall (PDF) på nettet, da dens udbredelse stødte på så mange forhidriger. Genoplev derfor Sveriges store forspildte chance i videoen her. De provinsielle tåber, der kalder sig politikere, kom til at bestemme udviklingen, og det blev et helt folk og lands skæbne.

Græs rundt i Swebbtv s mange gode sommertalere her. Der er nogle rigtige kosmopolitter imellem, blandt andre Chris Forsne og Julia Caesar.

Kort og godt – Kurz und gut

“Jeg vil ikke have denne syge ideologi i Europa”

af Henrik M. Jensen

Under overskriften “Jeg ønsker ikke denne syge ideologi i Europa” har det store tyske medie “Bild” bragt et interview med den 34-årige østrigske kansler Sebastian Kurz. Anledningerne er de mange afghanere, der er på vej mod Europa, samt det brutale overfald og drab på en 13-årig østrigsk pige, som for nylig blev begået af tre afghanske asylanter.
Her er interviewet:

Talibans fanatisme

“Jeg ønsker ikke at importere denne ideologi til Europa. Vi kan ikke løse Afghanistans problemer ved i stort omfang at lukke en masse mennesker ind i Europa som i 2015. Vi må forbedre situationen på stedet. Hvis folk flygter, anser jeg nabostater som Tyrkiet eller sikre dele af Afghanistan for bedre, end at de alle rejser til Tyskland, Østrig eller Sverige.”

Asyl

“Retten til asyl var tænkt som en ret for det enkelte individ, hvis nogen blev religiøst eller politisk forfulgt. Det var ikke tænkt som en ret for hele lande eller regioner til at give sig på vej og så udsøge sig et land i Europa og sige: Jeg vil lige præcist til Tyskland. Det var ikke meningen.”

Migration

“Når nogen kommer illegalt til Grækenland med en menneskesmugler, har vi allerede et stort problem. Derfor er jeg meget glad for, at holdningen i Europa har ændret sig. I Tyskland siger ingen længere, fra Merkel og nedad: “Giv jer venligst på vej, I vil finde sikkerhed i Tyskland.” Tværtimod er signalet det stik modsatte.”

Islamisme

“Det er efterhånden rygtedes overalt, at disse massive bevægelser af mennesker fra fremmede kulturer med dårlig eller slet ingen uddannelse fører til massive problemer i Europa. Se på sikkerhedssituationen i franske forstæder, i Belgien og også i Østrig.”

Voldskriminalitet

“For kort tid siden har flere unge afghanske mænd hældt narko i en 13-årig pige, voldtaget hende og så smidt hende væk som en sæk. Man skal ikke slå alle over én kam, men det er et faktum, at vi har massive problemer med mange fra Afghanistan, Tjetjenien og andre dele af verden med helt andre kulturer. Man kan jo bare se på kriminalstatistikkerne. Så meget brutalitet har der ikke tidligere været. Tallene er meget entydige for visse grupper, hvad angår hyppigheden af voldsforbrydelser og seksuel vold mod kvinder.”

Integration

“Der er heldigvis mange, som er godt integreret, men vi har virkelig mange, som bringer dette tankegods til Europa. Med migrationsstrømmene har vi har vi de senere år importeret meget antisemitisme og mange, som er kommet til os, er klart homofobiske og respekterer ikke kvinders rettigheder.”

Til slut en tak til Kurz

Forblommet tale har vi de seneste årtier hørt rigeligt af i Danmark og Europa fra dem, der står bag den uansvarlige indvandringspolitik, som har hærget vor verdensdel.

Derfor er det positivt, at Europas yngste regeringsleder taler lige ud af posen og siger klart fra over for tilhængerne af Muhammeds forskruede ideologi.

ÖSTERREICHS KANZLER KURZ ÜBER EINGEWANDERTEN ISLAMISMUS. „Ich will diese kranke Ideologie nicht in Europa“

5 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morten/Realisten
Morten/Realisten
1 year ago

Ej come on, I kan ikke mene at I lader jer narre af karrierepolitikeres retorik igen? Kurz har ikke standset familiesammenførslerne eller arbejdskraftindvandringen, han har ikke undsagt sig FNs asylregler. Befolkningsudskiftningen fortsætter under hans lederskab.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Mens han jagter Generation Identitær ved at forbyde deres symbol.. Tvetungede som Klapperslangen hele bundtet.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Margrethe

Østrigs regering kom 2020 med en “anti-terrorpakke”, foranlediget af islamisk terrorangreb i Wien.

“Anti-terrorpakken” handler også om noget helt andet: man vil forbyde den identitære bevægelses symbol, dette uanset at den identitære bevægelse er en ikke-voldelig bevægelse, der konsekvent taget afstand fra al politisk vold og peget på ikke-voldelig aktivisme som den eneste farbare vej.

Bizar fremgangsmåde med et islamisk terrorangreb som anledning til at chikanere og lukke munden på indvandringskritiske.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Fuldstændig enig i jeres (Morten/Realisten,Margrethe og Jan Ulrik Friis) betragtninger.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Det håber jeg sandelig ikke du har ret i ! Kan du dokumenterer det?

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Kurz som statsminister i Danmark! Det kommer vores statsminister aldrig til at sige, og det til trods at vold og voldtægtsforbrydelser som i Østrig denne sommer har været almindelige i Danmark! 12 årig pige voldtaget af 2 Iranske unge mænd i Aalborg. Pige gruppe voldtaget af arabere på Stevns. Ung pige holdt som sexslave i et helt år af unge arabisk mand! Araber smed kvinde ud foran S Tog på Valby station, toget nåede til alt held at stoppe! Ingen døde, men det er kun held! Vores statsminister fordømmer en beruset mand overfusning af arabisk ægtepar, men er larmende tavs… Read more »

Kirsten Damgaard, kulturpsykolog
Kirsten Damgaard, kulturpsykolog
1 year ago

Husk at profeten Muhammed er et efterlignelsesværdigt forbillede for muslimer. Hør islamforsker lektor Tina Magaard Aarhus Universitet om denne ideologi: »Det slående er ikke i sig selv, at man kan finde drabelige passager i islams tekster, for det kan man i så mange hellige skrifter. Det slående var, hvor meget disse passager fyldte, og hvor meget de kredsede om en dem-og-os-logik, hvor vantro og frafaldne karakteriseres som urene, rådne, kriminelle, hykleriske og farlige. Det var også påfaldende, i hvor høj grad disse tekster stillede krav til læseren om at bekæmpe de vantro, både med ordet og med sværdet. I mange… Read more »

Preben Nielsen
Preben Nielsen
1 year ago

Små lande i EU skulle stå sammen. For et halvt år siden var både DK og Østrig på besøg i Israel. Dengang handlede besøget om vaccine mod Covid, Nu burde et nyt samarbejde indledes. Østrigs kanzler Kurz er klarere i mælet end vores egen Mette, som lader en 3. rangs politiker som Rasmus Stoklund føre sin kamp mod Islam og 3. generations indvandrernes terrorisering af danske bydele. Det er en kamp som Mette selv skal stille sig i spidsen for og dermed vise, at hun seriøst ønsker at gøre op med sit eget parties 40 år lange katastrofale indvandringspolitik.

Poul
Poul
1 year ago

Og imens han siger alt dette, demonstrerer venstrefløjens “feminister” for at forsvare gerningsmændene til voldtægten af den 13 årige pige: https://denkorteavis.dk/2021/13-aarig-pige-myrdet-venstreorienterede-besaetter-avis-og-kalder-det-nu-racisme-at-den-fortaeller-at-de-sigtede-er-afghanere/

Ja du læste rigtigt: Venstrefløjens “feminister” forsvarer nu gerningsmændene til voldtægter af små piger, hvis disse har indvandrerbaggrund. (Det er iøvrigt ikke første gang at de gør det, flere eksempler kan googles)

Maskeringen skyldes nok at de ved hvem der anbefalede at de mennesker skulle være her…

trackback

[…] Läs vidare på Snaphanen… […]

Arne Rud
Arne Rud
1 year ago

Hellere Moses end mobning, spørg i Esbjerg forenede Voldklubber

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x