9
aug
Seneste opdatering: 10/8-21 kl. 1718
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nationerne har indgået vidtgående, hemmelig aftale med big pharma

Bern mener, at jo længere vi lader status quo herske og folk dø af en kurerbar virus, desto større kaos styrer de ansvarlige ind i. Snaphanens tidligere kronikør Julia Caesar har gjort et journalistisk kup idet hun har afslører en hemmelig aftale indgået mellem medicinalfirmaerne og staternes, som helt fritager firmaerne for ethvert ansvar og vælter alle udgifter over på staterne. Den kan formentlig og desværre holde firmaerne ude af retssalene, men politikerne der har indgået den, bør begynde at overveje, hvornår de påfører sig et juridisk ansvar, der er større end de har lyst til Läckt avtal avslöjar: Länder som köper Pfizers vaccin åtar sig att bryta mot lagen.

Jo senere de begynder at tænke mindre på big pharma end på deres borgere, desto værre kan konsekvenserne blive for dem selv.

 A nation committing suicide: Sweden

Giulio Meotti  i Israel National News

For undertegnede, der allerede blev kaldt ‘højreekstremist’ for tyve år siden for at sige dette, har alle de forløbne år siden 2002 føltes som at være passager i en bil, der kørte den forkerte vej i et kryds dengang. Jeg sagde “pas nu på, kør til højre her”, men alle ‘anstændige’ mennesker med ansvar og prestige sagde “vi kører til venstre, det er det eneste ordentlige at gøre.”

Nu opdager de, at de tog grusomt fejl dengang, og jeg opdager, at jeg stadig er noget katten har slæbt ind. Hele den langvarige affære har givet mig en om muligt endnu dybere skepsis til politik og den ‘offentlige mening,’ end jeg havde i forvejen. “Verdens skæve gang” har fået nogle undertoner for mig, udtrykket ikke havde før.

One of the most modern, inclusive and welcoming countries in Europe is collapsing due to state multiculturalism and mass immigration. Op-ed.

One of the once most modern, inclusive and welcoming countries in Europe is collapsing due to state multiculturalism and mass immigration. “In Hjallbo, 70 percent of the residents were born abroad. Some analysts blame the drop in the number of policemen on duty on the streets of Sweden’s darkest suburbs, despite a higher overall number of policemen. In 1980, the Gothenburg police solved 80 percent of all murders. Today the figure is a measly 20 percent ”.

All this due to a radical demographic revolution underway and blessed by the state. “The Riksdag unanimously decided in 1975 that Sweden is a multicultural country,” writes Kyösti Tarvainen, a professor at Aalto University in Helsinki, n the Swedish newspaper Folkbladet. “At that time, more than 40 percent of the immigrants were my compatriots, Finns. The situation has changed: in 2019, 88 percent of immigrants were non-Western and 52 percent Muslim. Therefore, there has been a huge cultural shift in the immigrant population, as its largest group went from being Finnish to being Muslim. Ethnic Swedes will be a minority in 2065 with unchanged immigration ”.

In 2050, up to 30 percent of Sweden could be Islamic, according to a report by the American Pew Forum. And then its flag will be black. A nation committing suicide: Sweden

5 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Hvordan ville Rusland reagere, hvis Finland “sluttede sig til kalifatet”? Eller hvis Sverige skulle gøre det? Nu er det kun et spørgsmål om tid!!! En journalist spurgte præsident Putin, hvornår Rusland bliver et kalifat; Putin svarede: “Det vil vi aldrig tillade. Den muslimske tilstedeværelse i de russiske byer er dog vanskelig at bedømme – jeg har besøgt både Moskva og Skt. Petersborg flere gange i de seneste år og aldrig set en eneste kvinde med slør.” Kan sammenlignes med gadebilledet i Stockholm – Malmø – Gøteborg, i Sverige har islam allerede overtaget voldsmonopolet! Den svenske hær kæmper ikke længere under… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Det vaccinevanvid bli’r bare bedre og bedre. Nu forbyder Israel, et af verdens mest vaccinerede lande, også vaccinerede turister at rejse ind i Israel ! Porque? – Jaaaeh skal vi gætte på den rigtige forklaring er, at det er de vaccinerede genier, der åbenbart strør om sig med smitte. Det store flertal af indlagte smittede er alle vaccinerede i verdens mest vaccinerede område Gibraltar, Det er dog alt for tidligt at få armene op. Dem ved magten er parat til hvad som helst for for at slippe for at blive afsløret og pålagt ansvar. Jo mere pressede den slags elitær… Read more »

Nielsen
Nielsen
2 years ago
Reply to  Margrethe

Hun kan vel undskylde sig med at hun blot gjorde hvad Bill Gates og Mark Suckerberg dikterede hende ved en kommende Nürnberg sag. Og Margrete Pestager kan nok finde på lignende undskyldninger.

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Nielsen

Nüremberg dommene slog netop fast, at “jeg fulgte bare ordre” sangen, den går ikke. Har du deltaget har du deltaget, og skal drages personligt til ansvar.

No name
No name
2 years ago

Vanviddet florerer i hele folketinget. Rød som blå. Selv dansk Folkeparti og nye borgerlige taler om “ dem som vil Danmark kan blive, hvis de arbejder, og “ vil Danmark “. Muslimer er først og fremmest muslimer, og de vil altid leve i et parallel samfund. De såkaldte moderate muslimer ønsker stadig Sharia indført. Hvem tror i de såkaldte moderate muslimer vil støtte, hvis det hele eksploderer. De fleste muslimer viser ikke deres sande ansigt, håber ikke vi når dertil.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
2 years ago

is it possible to put the frog back in the mouth? The jab already made its damage!

Søren
Søren
2 years ago

Det er Trump’s skyld 🤪🤫😂

Jari Norvanto
Jari Norvanto
2 years ago

Endast en ‘rasist’ kan dra såna slutsatser… Alla är ju ‘svenskar’. Dessutom är matematik ‘patriarkalt’ och en studie i ‘vithetsprivilegierat förtryck’.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x