13
aug
Seneste opdatering: 14/8-21 kl. 1211
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

af Henrik M. Jensen  (til kommentatorerne, se nederst)

Westergaard og digteren Adonis talte sandt om islams voldelighed

Da Kurt Westergaard døde, blussede den gamle diskussion atter op: Var muhammedtegningen for grov, skulle statsministeren have mødt ambassadørerne, burde aviserne genoptrykke tegningen osv. osv. Men ingen spurgte ind til det egentlige: Var afbildningen af Muhammed som voldsparat galning sand?

Vold og islam

I 2016 udgav forlaget Underskoven bogen “Vold og islam – samtaler med Houria Abdelouahed”, en syrisk-libanesisk digter og debattør, født 1930, bosiddende i Frankrig og bedre kendt under navnet Adonis.

I bogen argumenterer han for, at islam er en religion, der er uløseligt knyttet til den verdslige magt, og som i ekstrem grad ikke blot bruger, men også dyrker vold for at opretholde magten.

I kapitlet “Hvad står der i grundlagsteksten” (dvs. koranen) siger Adonis, at volden er et fælles fænomen for de tre monoteistiske religioner – i Biblen knyttet til et bestemt folkeslag og dets historie om trældom og eksil, i kristendommen knyttet til kirkens grundlæggelse, men

“I islam er volden til gengæld i særdeleshed erobrerens vold. Koranen er en yderst voldelig tekst. Jeg har optalt 80 vers, der nævner helvede. Vantro og deraf afledte begreber optræder i 518 vers, lidelse og deraf afledte begreber er genstand for mere end 370 vers. Og ud af 3000 vers handler 518 om straf. De der dør som vantro, deres handlinger vil være forspildte i denne verden såvel som i den hinsidige. De hører til i ilden; der skal de forblive til evig tid.” (Koran 2:217)

Adonis: “Der er en voldelig retorik i teksten og en voldelig praksis. På det praktiske plan kan individet f.eks. på ingen måde forlade sine forældres eller sit fællesskabs tro til fordel for en anden.Her på jorden risikerer det enkelte individ halshugning og i den næste verden har gud en særlig straf parat.”

“Herre, sagde Noah, efterlad ikke én af de vantro på jorden”. (71:26)

Adonis: “Den muslim, der læser dette vers, opfordres til at føre jihad for at få dette ønske til at gå i opfyldelse og til at bekæmpe vantroen med alle midler. Det er en form for vold, der ikke opfattes som vold, fordi den betragtes som en sejr for islam og for den guddommelige vilje. Man kan allerede nu sige, at volden tilhører islams inderste væsen.”

“Da kom vor hævn over dem. Vi lod dem drukne i havet.” (7:136)

“På den dag hvor vi farer frem med den største magt. Vi tager hævn.” (44:16)

“På opstandelsens dag vil vi føre dem til os i samlet flok med ansigtet mod jorden, blinde, stumme og døve. Helvede er deres herberg. Hver gang det brænder ud, lader vi atter flammerne stige omkring dem”. (17:97)

Og de, som ikke nyder herrens gunst, må se sig beskrevet på flg. måde:

“Til dem der er vantro, vil der blive skåret klæder af ild. Skoldende hedt vand skal gydes over deres hoveder, så deres indvolde og hud smelter. Krumstave af jern venter dem. Hver gang de i elendighed ønsker at komme ud af dem, bliver de bragt tilbage dertil. Smag flammernes straf”. (22:19-22)

Den strukturelle vold

Og det bliver ikke ved retorikken i koranen.

Muslimernes vold tog fart fra starten, dvs. 622 (muslimernes år 0). Og blandt mange eksempler bringer Adonis et, der sågar går ud over profetens egen datter:

“Visse muslimer nægtede at erklære Abu Bakr troskab efter Muhammeds død. De samlede sig hos Fatima, profetens datter. Umar beordrede dem udslettet. Derefter tog han hjem til Fatima for at brænde hendes hus ned. Han slog Fatima, som var gravid, Hun aborterede spontant, hvad der kostede hende livet.”

“Den, arabiske historie er meget indviklet og yderst voldelig. Men det er fra år 41 (662 e.kr.), dvs. under Mu’awiyah af Damaskus’ styre, at volden blev en religiøs, kulturel, politisk og social struktur. Det er denne struktur der altid har hersket. Helt frem til i dag.”

“Koranens vold er blevet institutionaliseret . Det er nu en del af statsinstitutionen. Muslimerne har lige fra begyndelsen været erobrere. Det århundrede, som fulgte efter Muhammeds død, var blodigt. og de indbyrdes krige mellem araberne og mellem muslimer er aldrig ophørt.”

“Religionen var intet andet end et middel for magtudøvelsen. I historiens løb har der ganske vist været eksempler, der taler imod dette despoti, ligesom der er visse koranvers, der taler om barmhjertighed. Men muslimer valgte hovedreglen. De foretrak at give efter for beherskelses- og grusomhedsinstiktet på bekostning af retfærdighed, lighed og sansen for at dele.”

Kurt Westergaards eftermæle

Islamisk Stat, en af de mest sygeligt perfide statsdannelser, som verden endnu har set, opstod først nogle år efter, at JP offentliggjorde Westergaards tegning.

Men denne stat og den muslimske verdens voldelige reaktioner på Westergaards tegning beviste netop, at han havde ret.

Selv om beliggenheden af Kurt Westergaards grav holdes skjult for omverdenen, vil hans eftermæle blive kendt af alle. Og det er, at hans berømte tegning talte sandt.

Iransk Muhammed. Inden for shia-islam er det tilladt at afbilde profeten, så billedet er alvorligt ment – men ligner unægteligt en karikatur.

Snaphanen har tidligere  behandlet Adonis:»Min far, Adonis« og Adonis: “Islam kan ikke reformeres”

Til kommentatorerne. Jeg prøvede at poste denne kommentar til John M, men opdagede at ” kommentarerne er lukket.” Jeg har ikke lukket dem, så jeg sætter en teknikker på opgaven nu:

Jeg prøver at få hoved og hale på sit indlæg, men det lykkes ikke. Word Press (Uriasposten) kan ikke både have kommentarer og ikke benytte IP Adressen. Det eneste, der er at gøre, at at kommentatoren benytter en VPN adresse, så blogejeren ikke kan se adressen. Jeg har kendt Kim i 20 år, så jeg tør nok påstå, han ikke forråder folk

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Christian Hansen
Christian Hansen
2 years ago

“Men denne stat og den muslimske verdens voldelige reaktioner på Westergaards tegning beviste netop, at han havde ret.” Som jeg husker Westergaard, var hans verbale tilkendegivelser om islam beherskede og lavmælte, og egentlig var det mest af alt sært, at denne fredelig mand skulle ende i så grusom en situation. Det er nok heller ikke helt ved siden af, at han slap lidt nemt om ved sin i dag verdensberømte tegning, for det var ikke den første af slagsen, han havde tidligere tegnet Muhammed, uden at noget skete. Denne tegning er næsten identisk med en anden, den har blot fået… Read more »

Santor
Santor
2 years ago

Der bør rejses en mega statue af Kurt Westergaaard. Det er kun et spørgsmål om at lægge tilstrækkeligt stort pres på hvem der nu står for det. I forhold til koraaaaaanen så er det nok et af de mest geniale skrifter der er begået, den slår “Mein Kampf” med flere længder. Det sikre for altid at muslimer vil forsøge at bekæmpe ALLE ikke-muslimer. Heldigvis er den skrevet til et af Verdens mindst intelligente folkeslag så udfaldet kan der aldrig blive tvivl om. Den eneste måde at blive helt fri for den nederdrægtige, psykopatiske og voldelige religion er total udryddelse og… Read more »

Christian Hansen
Christian Hansen
2 years ago
Reply to  Santor

Det var med andre ord det, Jo Biden sagde for få timer siden.

Men desværre, desværre er det jo såan, at selv om Vesten har forsøgt at få afghanerne til at dyrke andre afgrøder, foretrækker de stadig valmuerne og de høje priser, som Vestens idioter er rede til at betale for dem.

Hvad gør vi ved det?

Santor
Santor
2 years ago

Det hedder grænse kontrol.

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago

Lukker “partierne”, melder sig ud af EU og deporterer alle muslimer

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Helt centralt i debatten er at de fleste politikere, integrationsmedarbejdere, socialrådgivere, psykologer, venligboere, lærer ol. tror at man kan integrerer muslimer. OK du kan integrerer nogle få, måske 30% på en god dag, men hovedreglen er at man ikke kan integrerer muslimer, endsige assimilerer dem! Man kan slet ikke integrerer troende muslimer. Folk tror ikke muslimerne mener deres tro alvorligt, for vi danskere tager ikke vores tro særligt alvorligt! Det er en kæmpe fejl, for muslimerne tror virkeligt på, hvad der står i Koranen, de lever efter det og vær lige opmærksom på at de vantro, det er os!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Det var da på tide 😉

FB_IMG_1628894465548.jpg
Nielsen
Nielsen
2 years ago

Hvis ingen anerkender,at Muhammed var en voldsforbryder,skulle koranvers være oblikatorisk advarselsskilte i nutidens historiebæger.
Vi ved alle,at han var en opkomling,som først lykkedes,da han bevæbnede sig. Så var han i stand til at hævne sig på de arabere,som ikke anerrkendte ham.
Det gjorde han så. Han henrettede mange jøder,fordi de havde latterliggjort ham. Han dikterede de ikke dysleksiske arabere,at nedfælde hans såkaldte åbenbaringer fra englen Gabriel. De var mange og omfattede mange sider af livet. – – – Koranen omfatter således alle aspekter. I hvert fald ifølge imamer og rettroende,som hævder,at koranen er Guds ord.

john M
john M
2 years ago

TÆNK DANER

Arne Rud
Arne Rud
2 years ago

Amerika blev en model for demokratiske lande, der har brug for et FN, som garanterer for demokratiske valg i medlemslandene. 
Li’ som dommerforbund i fodbold og håndbold garanterer for neutrale dommere og linjevogtere, således har redaktører, journalister og dommere til opgave at være neutrale ordstyrere og linjevogtere i samfundsdebatter.

Bjarne Brud
Bjarne Brud
2 years ago
Reply to  Arne Rud

Undervisningen i Letland handler da også meget om demokratiet inden for håndbold.

Arne Rud
Arne Rud
2 years ago

Undervisning er tegning, en skitse med med ord, li’ som en lærer bruger en tavle.

john M
john M
2 years ago

alle skal være beredt ! . uriasposten er en radikalt honey pot”, der samler jeres IP -jeg ADVAREDE jer alle for ca. 4 år siden og igen sidste år KIM MØLLER ER RADIKAL. og det er NB også, som i ISLAM må blive, bare vi kan dumpe lønninger og mere til os de 1% . Der var en grund til Tommy Robinson ikke kom. NEO libtards hijacker nationale . ALLE skal være klar over KIm møller udlevere jeres IP til politiet , hvad du sagde for 10 år siden er nu et hatet crime” . kim Møller er ikke for… Read more »

Last edited 2 years ago by john M
13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x