22
aug
Seneste opdatering: 23/8-21 kl. 1852
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Et rystende apropos til videoen nedenfor. Hør og konkluder selv. Ville du ignorere det, hvis du hørte disse oplysninger? Man beder jo til, at de ikke passer. Og lægen taler faktisk med den israelske sundhedsminister, der overrasker sidst i videoen

Läkaren Vladimir Zelenko samtalar med Israels hälsominister och andra politiker om censur, dödshot och riskerna med massvaccineringen mot Covid-19.

The narrative is crumbling

The video below is an excellent compilation of various Corona- and vax-related clips. I’ve already watched most of the videos excerpted here, but it’s chilling to see them all together like this. Many thanks to Vlad Tepes for uploading this video. via GoV

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
3 months ago

Det er først efter at have set videoen et par gange, at min sløve drøvtyggerhjerne registrerer, hvad det egentlig er vi ser: Er det selveste den israelske sundhedsminister, der indirekte sidder og indrømmer, at de har begået en katastrofe med deres vanvittige vaccineprogram i og med, at han sidder med ansigtet i hænderne og græder til sidst? Hvis det ikke er BREAKING NEWS!, så er der sgu ikke noget der er det!!!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago

Covid-vaccinen er direkte dødelig ingen tvivl om det, nogle mere sejlivede end andre, kun at for os i Norden er den islamiske immigration langt mere dødelig, her taler vi 100% ensbetydende med den visse død for os “vantro”, men det ene udelukker ikke det andet, nu EU har sat sig for at udrydde den etniske befolkning, udrydde nationalstaten, vi er allerede gjort til 3’rangs borgere i vores eget land skatteslaver af islam, som om denne vores ulykke vores elendighed og fornedring ikke er nok, skal vi oven i købet tvinges til en dødelig sprøjte. Enig med Margrethe at når vores… Read more »

Nielsen
Nielsen
3 months ago

Ganske enig.

Margrethe
Margrethe
3 months ago

Jeg har talt med et par stykker, der arbejder for vikarbureau. De har flere tusinde ledige vagter i Sundhedssektoren som bureauerne ikke er i stand til at dække. At det står så grelt til kan ikke kun forklares med ferieperioden. Det står værre til end normalt på grund af voldsomt mange sygemeldinger i plejesektoren. Det bliver så igen forklaret med “stress på grund af arbejdsbyrden” i Sundhedssektoren Men vent liiige en halv. For vikarbureauerne er selv ramt af samme høje sygefravær blandt vikarerne Og vikarer kan umuligt blive stressede på grund af “arbejdspresset”. De bestemmer selv, præcis hvornår og hvor… Read more »

Margrethe
Margrethe
3 months ago

Jeg synes denne begavede læge skulle tage sig en snak med vores egen “Sundhedsminister”. Eller hvilken titel det livsfarlige monster ender med at skulle betegnes med.

Cat Girl
Cat Girl
3 months ago

Daily Mails kontor i London er besat netop nu af vaccine-protestere

Cat Girl
Cat Girl
3 months ago

Hvordan detaljerne nu end er, så er der ingen tvivl om, at genterapien er skadelig.

Cat Girl
Cat Girl
3 months ago

METTE FREDERIKSEN LYVER ÅBENLYST. HUN ER SPEJDERPIGEN FOR BILL GATES ‘GIFTIGE VACCINER.
https://www.bitchute.com/video/WBfkgAqheF3F/

Cat Girl
Cat Girl
3 months ago

Vedrørende Uriasposten, så postede jeg uafbrudt hele 2020 oplysninger om covid-løgnen og vaccinationsagendaen, men alt blev censureret af Nye Borgerlige

ino
ino
3 months ago
Reply to  Cat Girl

Nye Borgerlige har da vist intet, absolut intet, at gøre med Uriasposten. Du må se syner – eller snarere har dine “oplysninger” ikke været særligt oplysende.

Cat Girl
Cat Girl
3 months ago
Reply to  ino

Kim opstiller for NB, så jo

Cat Girl
Cat Girl
3 months ago
Reply to  ino

ino, jeg kan da godt fiske dem allesammen ud. De viste sig alle at være sande

Olav
Olav
3 months ago

I dag begrundede Pfizers admnistrerende direktør forresten hvorfor, han ikke skal vaccineres

Reuters Fact Check

August 6, 20217:35 PMUpdated 17 days ago

Fact Check- Pfizer CEO received his second dose of the COVID-19 vaccine on March 2021

Albert Bourla, the CEO of Pfizer, received his second dose of the COVID-19 vaccine on March 10, 2021. Still, in August 2021, users on social media have referred to an outdated article that states he had to cancel a trip for not being fully vaccinated as if it were new.

Examples can be seen on Twitter ( here , here ) and Instagram ( here , here ).

https://www.reuters.com/article/factcheck-pfizer-ceovaccine-idUSL1N2PD1UX

Last edited 3 months ago by Olav
13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x