24
aug
Seneste opdatering: 26/8-21 kl. 0858
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Foto © Snaphanen.dk

Lone Nørgaard omtaler den nye bog her: Ny bog af Hamed Abdel-Samad: Muhammed døde for 1400 år siden, men er aldrig blevet endegyldigt begravet.

En af Tysklands mest fremtrædende islamkritikere, den egyptisk-tyske politolog, Hamed Abdel-Samad, kommer på lynvisit til København for at lancere sin nyeste bog, ”Muhammed – et opgør”, der nu udkommer på dansk. Det er lykkedes Trykkefrihedsselskabet at få Hamed Abdel Samad til at besøge os mandag den 30. august, kl. 19.30-21.30 i Vartovs Store Sal, Farvergade 27, 1463 København K.

Det er første gang, at Abdel-Samad udkommer på dansk ved Forlaget Ellekærs mellemkomst: http://www.ellekar.dk/Bog_39.html.  Mødet holdes på engelsk. Mødeleder er Lone Nørgaard

Billetter: 50 kr. for medlemmer og 75 kr. for ikke-medlemmer.

Tilmelding her: https://place2book.com/da/sw2/sales/oinpgroy3a

Lidt om forfatteren:

Hamed Abdel-Samad blev født i 1972 nær Giza i Cairo og er søn af en sunnitisk imam. I sin ungdom var han medlem af Det Muslimske Broderskab, men har senere taget en særdeles kritisk holdning til islam og især til islam i Europa, og er forfatter til en række islamkritiske bøger, bl.a. Mein Abschied vom Himmel (fra 2010 og anmeldt af Alex Ahrendtsen her: https://www.trykkefrihed.dk/portrat-af-araberen-som-ungt-menneske.htm og Der Islamische Fascismus (fra 2014 og oversat til norsk på Document Forlag). https://www.documentforlag.no/produkt/den-islamske-fascismen/

Abdel-Samad har læst engelsk og fransk på Ain Shams Universitet i Cairo, politisk videnskab på Universität Augsburg og japansk på Kwansai Gakuin Universitet i Japan.

Han har arbejdet som konsulent for arabisk uddannelse i UNESCO og har forsket i den tidlige islam på Universität Erfurt og i jødisk og islamisk historie på Ludwig-Maximilians-Universität München.

Link til hans hjemmeside: https://www.hamed.tv/

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
john M
john M
3 months ago

og hvad så ? det lytter få unge til. Jeg vil være den første til , at proklamere , den store befolkning udskiftning i samarbejde med TALIBAN, er forestående . om lidt efter det total hykleri , vi tager baby ( sig mig norge?) vi tager udviste vi tager terrorister og alle andre der IKKE skulle til europa . Lige om lidt , starter luftbroen – at flyve muslimer ind til europa direkte til din hoved dør. Det er planen. INGEN gør modstand Det er den totale “i love islam” ” wie shaffen das” total kollaps . FUCK USA og… Read more »

john M
john M
3 months ago

Kabul Evacuee With Potential ISIS Ties Detained at Qatar BaseUp to 100 evacuees have been flagged for further scrutiny during the more comprehensive screening they received at their first stop after Afghanistan.SIG MIG HVAD HELEVEDE FOREGÅR DER , igen MSM media black out

nemlig nu starter luftbroen, canada er on . tyskland etc. nu skal vi have millioner flyvet DIREKTE ind. der er lige som lukket . tyrkiet mur . mod iran . erdogan presseet. ungarn . mur. Slovenien mur . NU SKAL DE FUCKING FLYVES IND

Last edited 3 months ago by john M
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago
Reply to  john M

Nu kom Biden igen til at fortale sig, men det var ingen fortalelse, kun han bliver mere og mere vanskelig at kontrollere, i det hele taget er Biden vanskelig! MSM har glemt at tage Biden i ed, Biden havde ikke glemt, og nu dukker ifølge Biden pludseligt også IS op i Kabul, MSM vil at det kun er Taliban i Kabul, men Biden/USA er bange, Biden siger at bange for IS i Kabul at de skal komme med terrorangreb om ikke USA forlader lufthavnen, USA er bange nu trækker de sig, ikke bange for Taliban, men bange for IS ifølge… Read more »

Arne Rud
Arne Rud
3 months ago

Alle millionærer i Amerika er begyndt som spejdere, avis- og postbude, li’ som spejdere i mesterlære bli’r sognebetjente som pedeller, sundhedsplejersker med selvrensende japanske toiletter kassedamer og kassemænd i butikker og erfarne overlærere viceværter med fredelige boligkvarterer som højskoler.

Arne Rud
Arne Rud
3 months ago

Læs “Kunsten at undervise” af Gilbert Highet, Nyt Nordisk Forlag, Arnold Busck.
Gilbert underviste i græsk og latin i Glasgow i Skotland og blev professor i New York; bogen er fra 1950 og præget af engelske kostskoletraditioner og indvandrerskoler i New York, men meget lærerig for folkeskolen i dag her til lands. Der er intet nyt under solen, men Danmark har dog Kresten Kold med tradition for hjemmeundervisning.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x