26
aug
Seneste opdatering: 26/8-21 kl. 1728
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dette kunne med lethed kaldes “terror,” men så ville de jo bare gavne de forkerte, politiske kræfter. Brandstedet er et par kilometer fra Arlanda.  SVT: Tvåhundra bilar i brand i garage i Märsta P4 STOCKHOLM 200 bilar i brand i garage i Märsta

Lars Vilks: “Mångkulturen gick åt skogen”

“Det finns ju inga demokratier som kan kombineras med islam”

“Politikere skal helst ikke foretage sig noget,” siger Vilks, “for når de gør, risikerer det at gå grueligt galt.” Se under “multikultur, Sverige” eller bare under “biler, garage” ovenfor.

Konstnären Lars Vilks lever fortfarande under beskydd dygnet om på okänd plats i Skåne efter de skisser han gjorde 2007 av Muhammed som rondellhund. I Bulletins helgintervju talar han om västvärldens möte med politisk islam som en Crash of Cultures och om den likriktade konsten. – Det finns ju inga demokratier som kan kombineras med islam, säger han.

Hør det her: Helgintervjun: Lars Vilks: Ingen poäng med yttrandefrihet om ingen blir upprörd

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago

Nu kan jeg ikke se ud fra denne video om det er Stram Kurs og en uskyldig koranafbrænding, hvad i sig selv en god gerning og fuldt ud lovligt, eller om muhamedanere der fra start opholder sig ulovligt og ødelægger Sverige,endnu en ulovlig bilafbrænding! Men skal vi ikke i denne sammenhæng mindes årsdagen for den festlige koranafbrænding i Rosengård, mindes den herlige begivenhed hvor Stram Kurs i samarbejde med kunstneren Dan Park afbrænder koranen, dengang Rasmus Paludan blev tilbageholdt ved grænsen til Sverige, fik indrejseforbud (ULOVLIGT!) i 2 år, politiet vil beskytte ytringsfriheden ved at forhindre Rasmus Paludan i at… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
3 months ago

Det er en nøje beskrivelse af hvad der venter os, hvis vi ikke lægger stilen markant om!
i Sverige er løbet kørt. Hos os kan udviklingen stadig vendes, men kun hvis vi lægger om nu! Ikke når det er gået galt!
Det betyder rent faktisk noget, hvad du stemmer, for hvis du går ned og stemmersom du plejer, så får du fortsat en perlerække af brudte løfter, der alle kan henføres til en manglende lyst til at bryde med de internationale konventioner!

Henrik Wegmann
Henrik Wegmann
3 months ago

Det var da et held, at det ikke var 200 el-biler

Arne Rud
Arne Rud
3 months ago

Forhaver i Slesvig er velholdte, vandrelærere med en grøn botaniserkasse underviste ved seminarier, hvor Ribe og Tønder konkurrerede om at være Danmarks mest foreningsrige by, så Hvidding er velbeliggende med en efterskole for grønlændere på tålt ophold, der gerne vil i mesterlære hos rejefiskere i Havneby, hos fårehyrder i marsk og på Mandø eller i fiskeindustrien i Esbjerg, hvor missionshuse, missionshoteller og Fiskerimuseet er velegnede som sømandshjem for Søens Folk, men folk fra Afganistan er har mest brug for en mesterlære i bjerglandskaber hos højlandsbønder til gavn og glæde for en genopretning af land og folk i hjemlandet.

Henrik Wegmann
Henrik Wegmann
3 months ago

I en parkeringskælder.

Arne Rud
Arne Rud
3 months ago

Ved bus-, rutebil- og jernbanestationer har ÆldreSagen brug for stationsbetjente med en velordnet cykelparkering, fysioterapeuter med ældrevenlige bænke med armlæn og ældrevenlige trappetrin ved bus og toge, hvor der også er sundhedsplejersker som tissekoner og pølsemænd med selvrensende japanske toiletter.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x