1
sep
Seneste opdatering: 3/9-21 kl. 0911
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Uwe Max Jensen, Globohomo-flag, 2021

Så er Fanden løs i Sveriges Radio i Stockholm. Hvis du troede, at kunsten ikke kunne provokere mere, så hør hvad der sker, når kunstnere kritiserer HBTQ, Pride Parader og klimahysterikere. På udstillingen i Polen deltager blandt andet Lars Vilks, Uwe Max og Dan Park (der er “en højreekstrem racist”), og det er ikke så tit, der er nogen der vil (tør) udstille dem. Jeg havde det sjovt under denne anmeldelse, SR er fuldstændig skamløst i deres propaganda, værre end dansk P1 og næppe klar over, at de er sjove.

Stockholm ødelægges af indvandrervold

Jeg har i et par år fornemmet, at Sverige er inde på opløbsstrækningen når det gælder at camouflere ødelæggelsen af landet via “mångfald.” Det ser ud som om, Löfven lige når at gå fra borde i tide inden han skal sidde med al skylden. Erhvervslivet er begyndt at få problemer med at rekruttere medarbejdere, og deres børns skoler er i vid udstrækning ødelagt. Det er begyndt at blive svært at finde fredelige boligkvarterer. Sandhedens time nærmer sig. Lad os håbe, det også bliver timen for norske og danske multikulti-politikere. Vi er mange der gerne vil se dem stoppe deres hærværk og draget til ansvar. Artiklen her er på norsk og svensk:

Region Stockholm ber nå regjeringen om et krisemøte for å få slutt på all volden fra kriminelle innvandrergjenger, opplyser finansregionrådt Irene Svenonius (M).

Region Stockholm ber nå regjeringen om et krisemøte for å få slutt på all volden fra kriminelle innvandrergjenger. opplyser finansregionrådt Irene Svenonius (M). Fria Tider skriver om saken, og refererer til et innlegg i Aftonbladet:

Svenonius säger att våldet hotar hela länets framtid och att prestigen nu måste läggas åt sidan, detta i en debattartikel i Aftonbladet.

«Om ingenting görs kommer Stockholm att gå en mörk framtid till mötes», skriver Svenonius.

Hun mener utviklingen i Stockholm har vært direkte skremmende, og ført til massive endringer i bybildet:

«Sveriges huvudstadsregion går inte längre att känna igen», fortsätter hon.

Nå kreves det akutte tiltak:

M-politikern efterlyser tre åtgärder i form av ökad polisiär närvaro i invandrartäta områden, hårdare straff och ett «helhetsgrepp» i drabbade förorter.

Ifølge Fria Tider våger imidlertid ikke Moderat-politikeren å gå inn i det som er problemets virkelige kjerne:

Däremot efterlyser Moderaterna inte hårdare regler för utvisning av kriminella invandrare.

Nå kreves det krisemøte med statsminister Löfven: Stockholm ødelegges av innvandrervold

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Jeg har længe forudsagt Sveriges sammenbrud, svenskerne er mødt med et fait accompli, og the point of no return er passeret for ti år siden, så herfra bliver det kun hastigt værre! Nuvel der er stadig meget vild og flot natur tilbage i Sverige, det er jo et stort land, men selv mindre byer er afterhånden voldsomt udfordret, flere kommuner og regioner er fallit, og overlever kun på tilskud, men det hører vel også op. Det er fortsat muligt at finde rolige og hyggelige steder i Stockholm, men stederne skrumper, og forsvinder om nogle år! De andre store byer er… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

For Hvideruslands præsident Lukashenko er muhamedanerne og narkotika over grænsen ind i EU regulær krigsførelse, venstrefløjen nægter at kalde en islamisk invasion en befolkningsudskiftning for krig!

Selv når alt er ødelagt kommer EU & venstrefløjen aldrig at erkende de tog fejl, fordi det svenske folk var aldrig en prioritet tværtimod en pestilens!

For Lukashenko er muhamedanerne over grænsen regulær krigsførelse, for EU & venstrefløjen et win-win!

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Christian Hansen og Marina kan finde kommentar. I Uriaspostens off topic spor. Nogen gange render man ind i en censurmeddelelse.
At Sverige er ved at blive bombet tilbage til stenalderen af politikerne,er en sandhed vi har været vidne til i adskillige dekader.
Det er ganske vist ikke politikerne der personligt forestår ødelæggelserne. Men de sataner sydfra,som de har importeret,gør jobbet godt for dem.
Hvad foregår der i disse “menneskers” hoveder? De ligner jo alle Ida Auken og Johanne Schmidt Nielsen og nogle af den ligner Søren Søndergaard og Preben Vilhjelm.
Jeg synes det er synd for mit broderland.

John M
John M
2 years ago

Admin . seriøst .bloker denne skøre person “cat girl”, bidrager ikke til information. nærmest en skør anti vaxer , der linker til skøre videoer. Personens hjerne er ikke i Danmark , men i et amerikansk kuk kuk echo kammer

Last edited 2 years ago by John M
Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  John M

“Antivaxer” er ved at være lige så slidt som “racist’. Kan I ikke snart prøve med noget helt nyt. Fakta for eksempel. Men der står antiantiwaxerne måske lige så svagt som “antiraciserne”.

Træt
Træt
2 years ago
Reply to  Margrethe

Jeg er træt af utallige off-topic indlæg om scamdemien allevegne. Den kan vi heller ikke gøre noget ved, men dem der vil høre mere om det, skal nok selv finde det, uden 478 daglige hadefulde indlæg om det fra manden ved navn kattekvinde.

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Træt

Det er jo ikke tvang at læse hans indlæg. Eller mine for den sags skyld. Jeg kan også tænke ” – Så nu letter han sgu i lilla skyer”. So what?

Den perfekte verden får du aldrig. Med eller uden ytringsfrihed. Pointen er, hvilken af de to uperfekte verdner, foretrækker du: Den méd eller dén uden ytringsfrihed. Prøv at sætte din irritation over ytringsfrihedens nullermænd og snavs i krogene, op mod alternativet.

Arne Rud
Arne Rud
2 years ago

Uden dommere ingen politikere, men en politiker er ingen dommer og en dommer optræder ikke som politiker. 

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Nu har även Limhamn förlorat sin charm 😢

FB_IMG_1630543230225.jpg
Arne Rud
Arne Rud
2 years ago

Praktiklærere i erhvervslivet er seniorer med lærlinge.

Arne Rud
Arne Rud
2 years ago

Psykopatklubber har brug for en dommer som neutral ordstyrer med en betjent som stemmetæller ved opstilling og valg af kandidater til en bestyrelse.7

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago

Hele verden demonstrerer imod det sataniske kup. Der skal nok mere end demonstrationer til at stoppe vanviddet fra mafiaen, som regerer verden. Alle skal sige nej til staten og dens medløbere og ansatte. Vi skal ophøre med at respondere på staten og lave en ny ved siden af alle idioterne i dens ministerier, institutioner og associerede virksomheder

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago
Reply to  Cat Girl

Regarding the infamous muslims:
CORRUPT GARDAI IN WATERFORD SPEND THEIR TIME HARASSING LAW-ABIDING CITIZENS
https://www.bitchute.com/video/ONbxER7K35cf/

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x