27
okt
Seneste opdatering: 31/10-21 kl. 0159
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fra ABBA til Allah*: “Sæt rundkørselshunden på svenske pengesedler”

Uwe diskuterer Rondellhund med den venstreorienterede og ganske provinsielle svenske halvfjerdser- kunstner Channa Bankier. (Studér hendes “værker” her og fortæl mig, hvad de minder dig om.) Hun mener, Vilks er en “dårlig tegner”, så hun ved ikke, at Vilks på stående fod kunne levere rondellhunden i version Rembrandt, Goya eller Carl Larsson. Hans teknik var overlegen.

Hun mener desuden tegningen er “racistisk”, fordi den ‘sparker nedad.’ 1.9 mia. muslimer. Verdens næststørste religion gennem 1400 år er altså, trods alle militære sejre og mord på vantro den svage part, der ikke må kritiseres. En erobrerreligion der undtages fra venstrefløjens normale religionskritik af grunde,  der må føre dybt ned i en dunkel psykologi. Hun forveksler islams magt med de 42 årige, tandløse afghanere, der tropper op i Sverige og siger, de er 17.

Uwe kunne have slagtet hende, men han giver hende en gang skånevask fordi, “hun er en gammel dame” (74 år) som han sagde til mig. Han er mere civiliseret, end jeg ville have været. Uanset hvad Gitte Ørskou på Moderna Museet og Channa Bankier siger, er Vilks allerede en klassiker og Rondellhunden er det vigtigste kunstværk i Sverige i flere årtier. Det er svært at acceptere for det røde kunstkleresi. (*Med tak til Fjordman.)

Kick me!

“Lederen af den frie verden” – en kliche der efterhånden kun giver mening for uddannede journalister og de politikere, der er betalte statister i demokratiteatret. Og vicepræsidenten endnu mere, på hendes egen fnisende, fjogede måde. Og så en firestjernet, transseksuel general. Formentlig en kvinde. Tre figurer der signalerer “spark mig” til Amerikas fjender.

 

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
6 months ago

Skoler,veje,hospitaler,biblioteker og alt muligt “samfunds”nyttiggt”” bør være privatsager og ikke genstande for tyveri af borgernes ejendom.

Arne Rud
Arne Rud
6 months ago

Lærere får et stedtillæg for at bo i skoledistrikt og skolesogn, så skolens parkeringsplads har en cykeltræningsbane med en sognebetjent som pedel og færdselslærer.
Lærerrådet vælger en skolebibliotekar som viceskoleleder og leder af kurser for fagudvalg ved naboskoler, der har et hobbybibliotek sammensat af bogudvalg i lokale foreninger og klubber.
Sognehuset er musikskole og sogneskolen ligger i en skolebotanisk have, som hobby-, husholdnings-, værksteds- og idrætsskole efter almindelig skoletid, hvor skolegården er Sankt Georg Gårdens Legecenter med en friluftsscene, byggelegeplads og træningsbaner til bedsteforældre, hvor skoletandlæger også behandler pensionister for paradentose efter almindelig skoletid og hele dagen i skoleferier.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x