19
nov
Seneste opdatering: 21/11-21 kl. 1907
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lennart Mattikainen og fhv. politibetjent Conny Andersson medvirker. Ingen af dem tror på, at Lars Vilks døde ved en ulykke. De forskellige teorier lægges frem. Jeg har selv syntes, at der var for mange mærkelige omstændigheder.

Hirsi Ali: Paulina Neuding on Crime in Sweden

Ayaan speaks with Paulina Neuding about rising crime rates in Sweden, humiliation robberies against children, and what Swedish identity looks like today. They consider the social cost of speaking up, and how not saying anything is far more harmful.

Paulina Neuding is a journalist based in Stockholm, Sweden. Ms. Neuding’s work, which focuses mainly on immigration and integration, has appeared in the New York Times, Politico, the Spectator and others.

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Jeg har svært ved at se det som et “banalt” trafikuheld, min fornemmelse fortæller mig at noget er galt, og en snigende fornemmelse af at de meget magtfulde og magtfuldkomne socialdemokratier i Norden ikke er så ærlige og gode, som de bilder os ind! De kan godt udvise brutal magt, helt på linje med den magtudfoldelse vi så øst for Jerntæppet! I Sverige har de, med hjælp fra medløbende “borgerlige”, ladet migrationen amokløbe og om ganske få år er svenskerne i mindretal i deres eget land. De har ladet Sverige forandre for altid, 1000 års historie og opbygning af et… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

I første omgang syltes sagen rundt Lars Vilks og 2 betjentes pludselige død i en lukket udredning til alt er glemt eller virkeligheden en anden, udredningen SKAL tage 1 år, SKAL tage til efter valget, selv om Säpo udmærket ved hvem der stod for henrettelsen af Vilks og de 2 betjente, gør end ikke forsøget at finde skyldige, fordi mordsagen er allerede opklaret, derfor lagt låg på sagen, hemmeligstemplet, fuld tavshed for at beskytte de skyldige for disse drab, for denne regulære henrettelse i det mindste tavshed til efter valget !!! Istedet for her og nu arresterer de skyldige bag… Read more »

Michael Nielsen
Michael Nielsen
1 year ago

En meget – meget – vigtig video. Tak for at lægge den op på Snaphanen. Og tak til de tre deltagere. Jeg vil gerne forsøge at biddrage med lidt yderligere refleksion. Jeg har ikke nogen uddannelse som livvagt eller politibetjent. Men jeg har været konstabel i den danske hær og har også en udsendelse til Balkan bag mig. Som rekrut i det danske infanteri, så er selve gruppe-teknikken i et baghold, noget af det første man uddannes i. Og apropos Lars Vilks faktisk mod ét enkelt køretøj – som regel en jeep. I den gruppelektion der lærer man blandt andet… Read more »

Christian Hansen
Christian Hansen
1 year ago

“Virkeligheden overgår som regel fantasien.” Det er også min erfaring, og jeg er helt enig i, at såfremt der er tale om en arrangeret “ulykke”, må det have krævet langt mere og langt flere involverede, end der gøres rede for af de tre svenskere. Det ved de jo også selv, og måske er det bedst at lade det hele ligge og håbe, at Lars Vilks og hans to livvagter har det godt. Som diskussionsdeltagerne var enige om, vil tiden vise, hvad de efterladte foretager sig. Min bedre halvdel hæftede sig især ved Lars Vilks fremtong og udstråling i den video,… Read more »

Michael Nielsen
Michael Nielsen
1 year ago

Det ved de jo også selv, og måske er det bedst at lade det hele ligge og håbe, at Lars Vilks og hans to livvagter har det godt.

Skal jeg forstå denne her kommentar som om at hvad; at Lars Vilks stadigvæk lever og at det hele er et stort fupnummer? Mener du det? I så fald, hvorfor så nu. Hvorfor ikke for to år siden?

Christian Hansen
Christian Hansen
1 year ago

Jeg tillod mig blot at håbe og kan sagtens komme på andre forklaringer men regner ikke med, at vi nogensinde får at vide, hvad der skete. Jeg har det som Samuel af Ugglas, se nedenfor, der nævner en række svenske dødsfald, som har givet anledning til mange teorier. Han kunne også have nævnt det tragiske mord på socialdemokraten Anna Lindh, hvor begravelsen nærmest blev til en fejring af partiets fortræffeligheder, skønt der bag det hele lå en elendig behandlling af psykisk syge.I Norge har man det også med at feje ind under gulvtæppet, mens man giver den offentige sorg hele… Read more »

Michael Nielsen
Michael Nielsen
1 year ago

Lige et spørgsmål om noget så mærkeligt som tal.

Er der nogen som har lagt alle relevante tal sammen, for drabet? Altså dato og tidspunkt, som tal for de vejnavne og byen som indgår?

Christian Hansen
Christian Hansen
1 year ago

Du er ikke morsom. I dag er det sådan i Sverige, at selv børnehavebørn trænes i, hvordan de skal opføre sig, hvis de bliver fanget i bandeopgør eller lignende, og i Göteborg er politiet ved at opgive, mens bander regerer på gaderne og kan finde på at etablere tjekposter, hvor de udsporger folk om deres ærinder og forbyder dem at gå videre. Der er kriminelle hændelser, som prenter sig særligt dybt i ens bevidsthed, så at der opstår et før og efter. En af dem er for mit vedkommende mordet på Palme. Jeg husker meget tydeligt, hvor uvirkeligt det føltes,… Read more »

Michael Nielsen
Michael Nielsen
1 year ago

Hvorfor jeg stiller spørgsmålet, er fordi jeg ved rigtig meget om følgende tre typer af kriminalitet: Stalking Gang Stalking Zerzetzung Se mere på min YouTube kanal, hvor jeg har formået at bakse tre dårlige Power Point videoer sammen, der dog alle indeholder meget vigtig information. STALKINGENS TRE NIVEAUER https://www.youtube.com/watch?v=mpunVbL3Mv8 ZERSETZUNG GANG STALKING DANMARK 2001 2020 version 3 https://www.youtube.com/watch?v=hppd2FuEnd0 PSYCOLOGY OF THE GANG STALKER version 3 https://www.youtube.com/watch?v=d-_xs4UK8ow Hvor har jeg alle de her informationer fra. Meget enkelt, jeg er et 20 årigt offer for Zerzetzung. Mine øjne er blevet ødelagt, min hud er blevet ødelagt, mine led er blevet ødelagt, mit… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

UTBILDARNA OROLIGA – SOMALIER “SKYFFLAS IN” BAKOM RATTEN PÅ LASTBILAR

https://www.spreaker.com/user/verklighetschecken/utbildarna-oroliga-somalier-skyfflas-in-

INFO

Trafikverkets “nollvision” siktar på att ingen ska dödas, eller skadas allvarligt i trafiken. Ni får själva avgöra om ni tror att ett “integrationsprojekt” som “skyfflar in” somalier i våra lastbilar kommer att ta oss närmare den där nollvisionen, eller inte. Ni får själva komma fram till hur tryggt det känns för er när ni får höra att “utbildarna är oroliga,” nu när det visar sig att det är “mer regel än undantag att somalierna kuggar efter hela 5 försök.”

Ego
Ego
1 year ago

Fordi den snakkende klasse er landsforrædere

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Joakim Lamotte vs. Victor De Almeida – MMA 😂

https://youtu.be/g3Qsj3wIxls

Last edited 1 year ago by Niels Henriksen
Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Det har varit legio i socialisternas Sverige att dölja allt som kan skada deras förhållande till lättköpta väljare som varken vill förstå eller “bryr sig” och gjort sig beroende av “andras utplundrade skattepengar”.
Palme mordet
Estonia katastrofen
Vilks märkliga död
Karl Hedin
bara för att skrapa lite ytan.
Socialister lever på två fenomen. Dränka medborgarna med osorterbar information och att tiden tär på minnet och det blir garanterat suddigt.
Vem i Danmark kommer ihåg Henry Grunbaum som lade grunden till Danmarks totala förfall, “kildeskatten”!!!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Mere islamisk terror? – historien kan blandt andet følges live på US TV her: https://ustv247.tv/msnbclive/ ( også på ABC, CBS, CNN & Fox ) Bil påkører juleparade i USA og dræber flere personer Flere er døde, og over 20 er på hospitalet, efter bil påkørte juleparade i Waukesha i delstaten Wisconsin https://ekstrabladet.dk/nyheder/bil-paakoerer-juleparade-i-usa-og-draeber-flere-personer/9003534 Af /ritzau/Reuters En bil har natten til mandag dansk tid påkørt en folkemængde under en juleparade i den amerikanske by Waukesha i delstaten Wisconsin. Flere personer er døde, og over 20 personer er såret, oplyser politichef Dan Thompson på et pressemøde. Han har ikke et præcist overblik over… Read more »

Last edited 1 year ago by Niels Henriksen
Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Dagens gode grin / skratt 😂

FB_IMG_1637455860456.jpg
Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Og en mere 😜

FB_IMG_1636645185316.jpg
17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x