4
dec
Seneste opdatering: 5/12-21 kl. 0001
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mark Steyn: We live in Covidstan

You Tube censurerer Eric Zemmour

After 2.4 million views to date, YouTube has now placed what appear to be arbitrary restrictions on a video announcing the launch of Eric Zemmour’s campaign for the French presidency.Users now all of a sudden have to be 18 years or older and must be signed in in order to watch the video. A caption that appears when people try to watch the video without having signed in reads “This video may be inappropriate for some users.The original and full can be found here for those readers who are signed in and over 18.YouTube RESTRICTS campaign video Eric Zemmour

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
1 month ago

Uanset hvad man mener om Zemmour, er det problematisk at facebook blokerer en præsidentkandidat, som ca. 15% af vælgerne umiddelbart støtter. Det Franske valgsystem giver folk mulighed til at stemme på den kandidat, som de er mest enig med i første valgrunde, og så i anden valgrunde stemme på den af de to med fleste stemmer i første runde. Det vil betyde at hvis Zemmour går videre til anden runde, så vil han efter alt sandsynlighed få langt hovedparten af Marine Le Pen stemmer fra første runde, og så er han en alvorlig trussel for Macron! Facebook og Twitter er… Read more »

Marine
Marine
1 month ago
Reply to  Den Nervøse

Selv om det er blevet råbt og skreget af fremtrædende EU-folk og lige ind i fjæset på os, er det stadig, som om de fleste danskere endnu ikke har forstået, at Grundloven ikke er det papir værd, den er skrevet på, i det øjeblik EU-lovgivning er anderledes. EU-lovgivningen trumfer al anden lovgivning i EU-landene. Jeg har fra starten advaret folk mod facebook, og jeg kan kun gentage, at det eneste effektive våben imod facebook er at droppe facebook. Det er en privatejet virksomhed, og gør man sig afhængig af den, riskikerer man at sælge sin sjæl eller i hvert fald… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 month ago

Steen, tysk MSM er lønagtigt, ren propaganda, for uhyggeligt for mig at kikke på, håber det er ok om jeg slutter kikke på tysk MSM for en tid det er sku’ da for uhyggeligt, for fremtiden kun læser Snaphanen. Igår på tysk MSM, en politiker fra SPD Stephan Weil der udtaler sig om “sundhed” har tidligere udtalt ” Der kommer ingen vaccinetvang !” men så fortrød han, en journalist konfronterede Stephan Weil, “Du lovede at der ikke kom en vaccinetvang ?” Weil: “Det var intet løfte, kun noget jeg sagde!” For Stephan Weil (SPD) ligesom alle andre tyske politikere, foretrækker de… Read more »

trackback

[…] Article Originale http://www.snaphanen.dk […]

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Ursula van eller von der Leyen (Lygener) er en klon af Angela wir shaffen dass Merkel. Hun har fundet vej til Bryssels skrå brædder og nyder samværet med Margrete Pestager

Anonyme Hr. Naturli'
Anonyme Hr. Naturli'
1 month ago

Our systems have detected unusual traffic from your computer network. This page checks to see if it’s really you sending the requests, and not a robot. Why did this happen?
IP address: 2a0b:f4c0:16c:12::1
Time: 2021-12-04T13:35:39Z
URL: https://www.youtube.com/embed/p_9kuOn3f4g

Ego
Ego
1 month ago

Paul .. idiotnazisterne fatter intet

Ego
Ego
1 month ago

Idiotville – hele livet. Nazidanmark. Nürnberg 2 nu

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x