11
dec
Seneste opdatering: 12/12-21 kl. 1226
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Anthony Faucci er vor tid Josef Mengele”. Interessant at se, at FOX TV nu kommer så frontalt ud mod det svindelnummer hele verden er udsat for, i betragtning af at 17 ud af kanalens 20 annoncer på en aften kan være fra medicinalindustrien. Sløret falder omend langsomt. Hvornår trænger sandheden igennem i Folketinget? Det bliver allerede dyrt for de involverede politikere og Sundhedsstyrelsen, men det bliver dyrere for hver dag der går. Hvor var de danske såkaldte journalister henne? Tjah…..The Lancet er måske ikke tilgængeligt for dem? Lancet Letter Demolishes Vaccination

Om Covid: Robert F. Kennedy jun. og Douglas Murray hos Mark Steyn

Indslagene begynder min. 21:28. Kennedy går lige over i Murray efterpå

4.5 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
2 years ago

“If we all get omicron and gain immunity, it can be a good thing”.

Præcist, ebola og sars og mange andre virusser som medierne kaldte jordens undergang da de først opstod forsvandt på samme måde, via naturlige mutationer som blev mindre farlige for mennesker over tid. Men de der lever af frygten VIL forhale processen så længe som overhovedet muligt.

Journalister er de værste terrorister, og det mener jeg 100% seriøst.

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Poul

“Journalister er de værste terrorister”

Interessant synsvinkel. Ved nærmere analyse, kan de faktisk godt drages til ansvar for alt i den svinesti, de har skubbet os alle ud i…

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Covidvaccinen viser sig at være ligesom et dødstog ude af kontrol der har forladt stationen, covidvaccinen går aldrig mere at standse! Selv om alle beviser nu foreligger at covidvaccinen er den rene rottegift. Bekræftes af sindssyge mennesker fra G-7, de der nu taler imod bedre vidende imod alt sund fornuft, vil nu sætte covidvaccinen i masseproduktion!!! For at illustrere G-7 deres totale vanvid, samtidigt vil G-7 en konflikt imod Rusland – Kina – Iran, konflikt imod alle disse 3 lande samtidigt, og på en og samme gang!!! G-7 kunne for nemheds skyld istedet have valgt lande såsom Lichtenstein – Andorra… Read more »

Last edited 2 years ago by Jan Ulrik Friis
Santor
Santor
2 years ago

Hvis et fremmed land ønsker at retsforfølge en Mand M/K i hans eget land kan de udmærket gøre det i pågældende land, det står dem frit for. Det er dybt forræderisk at et land udlevere sine borgere til et fremmet land. Så vidt jeg ved kan man retsforfølge hvem som helst under Engelsk lovgivning. Eks. Jeg kan retsforfølge en Polak der bor og opholder sig i Polen ved en Engelsk domstol og hvis domsstolen finder at det KUNNE være berettiget vil de anholde og retsforfølge vedkommende når og hvis han betræder Engelsk juridisk område. Det er selvfølgelig ikke en helt… Read more »

Oslo/Norge
Oslo/Norge
2 years ago

Fox med Lara Logan er fra 4 desember, har ikke Fox bedt Meng… altså Fauci om tilgivelse? …og skøvet Logan ut i det ytterste mørke?

Én uke er lang tid nå virker det som.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Her en mand der kom til at tage en dobbelt dosis med Hydroxychloroquin!

https://www.youtube.com/watch?v=c21oLN0EXIg

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Well well well Julian. Off you go to american justice. Guess that will be the last we hear from you. Bon voyage 🙁
MSM will twist the story in their and the british dictatorships favour.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Jeg kan anbefale Frihedsbevægelsens Fællesråd. Ja de har en tyngde mod venstre med et drys halalhippie, osv. Men sagens alvor taget i betragtning, må de uenigheder tilsidesættes. Og så er de ikke mere venstresnoede end at de blandt andet er i gang med et “erhvervsråd” med fokus på, hvordan vi redder dansk erhvervsliv. Her i videoen kan du blandt andet høre om en stigning i konkurser på 20 procent. Det kører på skinner for Claus Schwabs og Co’s planer. Derfor er det nunu, vi skal støtte op om de, der laver organiseret modstand. Alt det andet må vi ta’ andre… Read more »

Ego
Ego
2 years ago

Luftbåren smitte via vira er afvist eksperimentelt for over 100 år siden. Store dele af virologien er et falsum, præcis som psykiatriens utallige “diagnoser” udelukkende er kontrolværktøjer og udøvelse af sofistikeret terrorisme. Både psykiatrien og virologien er skabt via UN kontrolleret af Rockefeller

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x