15
dec
Seneste opdatering: 15/12-21 kl. 1457
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kongens Have, 14.12. 2021 © Snaphanen.dk. Klik f. helskærm

Så dog tæt på sandheden

om partiet for de unge, de historieløse, dem der redder verden af Palle Almindsø

Som det har været sagt herinde tidligere, så dominerer venstrefløjen og EL i særdeleshed det politiske København medierne . kultureliterne med omkring 70-80 procent. Men kort og godt : Et par grunde til at være skeptisk over for venstrefløjen med EL i centrum, og hvorfor jeg altså har det svært med dette parti:

1. Antisemitismen. Paralleller og lighedstræk med Fredens Religion i dag og tidligere.

2. Manglende modstand overfor det totalitære, hvis det har den “rigtige “farve.

3. Forkærligheden for udvalgte minoriteter, der kan betragtes som ofre for den “ekstreme” højrefløj.

4. Antinationale, hvilket får dem til at omfavne EU og foragte de nationalkonservative.

5. Antikristne, hvilket gør dem bløde og forstående overfor Mellemøsten

6.. Tilhænger af feminismens 4. fase, dvs den igangværende woke-bevægelse (som er noget af en katastrofe)

7. Som økologi-fanatikere er de ofte “klimareligiøse” men tilpas skråsikre og selvfede , at de aldrig kunne drømme om at læse om det.

8.. Den politiske arv….

Er man ikke enig, kan man et øjeblik tænke på en gruppe som ANTIFA, så giver det nok mere mening. Den kommunistiske bevægelse fik i løbet af tre dage Hamborg til at ligne en krigszone, men hvad gør det, når man har” retten” og det gode på sin side! For de fleste af os er meget af dette blot hvad man på nudansk kalder for common knowledge

Om de opregnede elementer kan man ofte høre og se i DR og TV2

For mig har det i mange år være påfaldende og til stor undren, at det er de veluddannede, men ikke nødvendigvis rige, der selv i en moden alder omfavner den ideologi, de sikkert flirtede med i deres ungdom. Og man kender sikkert udtrykket om, at den som ikke er kommunist som ung ikke har noget hjerte, og den er det som modent menneske ikke har nogen hjerne –

Ad 1 Mht antisemitismen, så er der nok en del af medlemmer og sympatisører af dette parti, der ikke vil vedgå sig dette, men vi andre er ikke ubekendt med dette. Dagbladet

Information har naturligvis et andet verdensbillede, men der er skrevet en hel del om det som her fx kun en villet og beskæmmende uvidenhed står i vejen for at erkende dette. Og bag ordet antizionisme gemmer der sig en dyb antisemitisme, for er jøderne ikke synonymt med kapitalen og den pekuniære grådighed? Man har i årevis kritiseret og fordømt Israel uden at vedstå sig antisemitismen i modsætning til muslimerne, der ikke har behov for at iklæde sig pacifismens gennemsigtige gevandter. –

Ad 2. Manglende modstand overfor det totalitære hvis det har den rigtige farve. Dette punkt kunne også hedde med godheden på sin side (er alt tilladt) Siden hans bror blev henrettet i 1881 havde Lenin blikket stift rettet mod en omstyrtning af zarstyret og en erobring af Rusland med henblik på at gøre det til en rigtig arbejderstat. Og i årene mellem 1918 og 1989 blev der myrdet i millionvis af mennesker, så end ikke nazismen kunne være med. Det kunne derimod Mao-kina, læs blot her: Trods myrderier kunne den progressive de Beauvoir sige: Her går det godt! Det korte af det lange er blot, at med det gode på sin side har givet sig selv retten til at udøve vold, intimideringer, trusler med mere. Dialog med argumenter er for de svage borgerlige, demokrater. Hvis man virkelig vil gøre det gode for verden, må man naturligvis gribe til vold! I 2017 hvis nogen husker det, læs bare her: . Og glem ikke de nære og osmotiske forbindelser mellem DKP – SF – VS – De autonome og EL –

Ad 3. (Forkærligheden for udvalgte minoriteter, der kan betragtes som ofre for den “ekstreme” højrefløj) De af os der husker den kolde krig eller har læst om den, ved at var den kold i Europa, var den varm andre steder som fx Korea, Vietnam, Afghanistan, kort sagt den 3. verden. Læs her: – Det vil sige minoriteterne har altid ret, som er en usynlig men mærkbar overskrift på dagbladet Politiken, dog ikke alle minoriteter, især ikke jøderne, men udvalgte grupper, klasser, stammer, racer eller køn, som herefter bliver udstyret med offerstatus, som jeg har skrevet om før. Vi ved det godt, men vi må ikke være blinde for, at netop EL har gjort det til et af sine specialer at udvælge, omfavne og dyrker visse minoriteter med stor veneration. Det gør for så vidt hele venstrefløjen og de medier de dominerer på forskelligvis, men EL går i front både når der skal demonstreres for eller kæmpes i mod, noget de nationalt-sindede har oplevet flere gange.

Ad 4. Dengang EU hed EF var venstrefløjen dvs VS , DKP og SF modstandere af projektet. Man husker Folkebevægelsen mod EF – Som tiden er gået har de forandret standpunkt, og i dag er de glødende tilhængere af det store EU-projekt, der jo i sit væsen kan betragtes som en socialistisk fætter til det gamle Sovjetunion, altså en centraliseret fordelings-magt, der ikke kun har udvalg for agurker og CO2-kvoter men også udøver magt i menneskerettighedernes navn og direkte blander sig i medlemslandenes indre anliggender. Den slags er noget der taler til medlemmer af og sympatisører med EL. Er EU i grunden ikke et stort socialistisk projekt?

Ad. 5. Som antikristne har EL af indlysende grunde et særligt forhold til Fredens Religion

De er selvfølgelig alle ateistister, men særligt kristendommen har deres kritiske bevågenhed. Og i ly af relativisme og det multikulturelle evangelium ser de med sympati og varme på islam, som de omfavner og på mange måder gør knæfald for. Denne religion er uanset sin fortid først og fremmest at betragte som offer for Vestens og dermed kristendommens racistiske og imperialistiske fordømmelse. Man glemmer så lige, at de slag som Kristendommen har fået gennem Darwins, Marx`s og Freuds ideer også gælder for islam. Her er forskellen blot at vi som sekulære betragter religion som et privat anliggende, dette ved vi gælder ikke for islam

Ad 6…. Hvis man som tilhænger eller medlem af EL har et varmt blik for minoriteterne, vil man sikkert også hælde til woke-ismen, dvs den igangværende identitetspolitiske bevægelse, ifølge hvilken kønnet er flydende og ligesom sandheden en eurovestlig konstruktion, racismen er dominerende og rettighedstænkningen allesteds-nærværende. …kort sagt Al magt til minoriteterne. Som jeg tidligere har formuleret det: Her er tale om en postmarxistisk bevægelse, en migrerende totalitarisme, hvor venstreorienterede normstormere får fortolkningsmonopol i den udstrækning de herskende medier deler ideologi med venstrefløjen.

Ad 7. Som økologi-fanatikere og sundhedsaktivister hører EL til de “klimareligiøse” og netop så tilpas skråsikre og selvfede , at de aldrig kunne drømme om at læse en linje om disse ting. De stoler blindt på DR og på de fleste af mediets budskaber herunder også dem om klimaet, dvs den globale opvarmning, som er i fuld gang, takket være industrialiseringen, skabt af den hvide mand og alt hans væsen; havene stiger, solen brænder, bilerne forurener, floderne løber over deres bredder og vi bliver alle ramt af den Vesteuropæiske mands selvsikre ret til at udnytte og ødelægge kloden og hvis nogen i den 3. verden lider under dette så har de hermed en uindskrænket ret til at komme til Europa uanset baggrund og formål. Vil man fra Els side hævde, og med dogmer som disse har EL givet sig selv carte blanche til at feje enhver forhindring af vejen, tænk på ANTIFA!

Ad 8.. Så er der den politiske arv, dvs historien om hvad og hvem der har dannet Enhedslisten, som jo åbenlyst har taget navnet fra Østtyskland, hvor man havde Sozialistische Einheitspartei Deutschlands med alt hvad det indebar af ensretning, sindelagskontrol, militarisering, magtmonopol, rejseforbud m.m. Det kan alle vel se og tage afstand fra…? Nej, det kan de ikke, al den stund at ELs vælger- og tilhænger skare for størstepartens vedkommende sikkert er under fyrre år gammel og derfor ikke har nogen erindring eller viden om, hvilket system der herskede i østlandene under Sovjetunionens skarpe kontrol, og hvis de så heller ikke ønsker at læse om disse ting, så får vi en voksende historieløshed, hvor færre og færre her i landet ved noget om det system, der var på den anden side af grænsen mellem Øst og Vest i Europa fra 1945 til og med 1989.

Og uvidenhed og historieløshed er netop, hvad TV2 og DR lever af. En ting er, at færre har læst Orwell, Solsjenitsyn og Bent Jensen, men det er næsten ubærligt, at tænke på hvor stor en del af vælgerne i København der herefter kan lade sig manipulere af mainstream-medierne til at danse efter de kulturradikales imperativer det multikulturelle samfunds prærogativ.

5 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Tim Pallis
Tim Pallis
1 month ago

Det er altid en stor fornøjelse at læse Almindsø og få sine egne meninger om verdens tilstand bekræftet endnu en gang – stor tak herfra.

Hugo
Hugo
1 month ago

Andreas: Metoo er en bevægelse der søger feministisk magt ved at udskifte mænd med kvinder. Dens anklager er tit falske eller overdrevne. Og hvorfor har medierne aldrig noget tilsvarende om kvinder? Hvorfor hetzes der kun mod mænd?

Michael Nielsen
Michael Nielsen
1 month ago
Reply to  Hugo

Og hvorfor har medierne aldrig noget tilsvarende om kvinder? Hvorfor hetzes der kun mod mænd? Her er netop den rygende pistol. Me Too er en politisk og militant magtbevægelse. Tror ikke at den er startet op som sådan men som du skriver, den går ikke efter kvinder der gør det samme mod mænd, eller andre kvinder. Mænd der fanges af Me Too bevægelsen risikere at miste alt. Herunder retten til egen krop via implementering af Wireless Body Area Network. Jeg ser mig selv som et offer for denne bevægelse. Og min krop inducerer de Parkinson og grå stær i. Vid… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
1 month ago

Jeg er dybt forundret over at veluddannede Københavnere og desværre også folk fra det mondæne Frederiksberg stemmer på Enhedslisten! Enten er de ikke så kloge, som deres akademiske papirer antyder, eller også har de aldrig åbnet en historiebog! Enhedslisten er dannet ud fra Danmarks Kommunistiske parti – DKP – Venstresocialisterne – VS – og Socialistisk Arbejder Parti – SAP. DKP var til det sidste Vesteuropas mest Moskvatro Kommunistiske parti. Det største og organisatorisk stærkeste af partierne bag Enhedslisten. VS et revolutionært udbryderparti fra SF, med sympatier og kontakter inden for den internationale terrorisme, et dybt antisemitisk parti, hvor jødehad stod… Read more »

Palle Almindsø
Palle Almindsø
24 days ago
Reply to  Den Nervøse

Til den Nervøse Det er ikke fordi de venstreorienterede akademikere er helt historieløse, de har blot prioriteret at læse de venstredrejede udlægninger af historiens gang. De kender selvfølgelig meget til den russiske historie fra 1917 til 1989 men har nok snarere set USSR som ofre for nazismen end som bærere af den totalitære tanke – og dette gælder også for nutidens unge der går på universitetet og læser sociologi eller historie. Jeg tror de deler Lenins ord om, at “demokrati er en vestlig fordom” – Kan være de deltager i det partipolitiske cirkus på Chr.s Borg men når dagen kommer,… Read more »

GamleDanmark
GamleDanmark
1 month ago

EL er ikke globalister og de støtter ikke minoriteter.

Hvis de virkeligt var og ville dette, så ville de støtte Danskere mod afrikanere og arabere, da disse grupper er langt større end den Danske befolkning og globalisterne bør vel se på jorden som “en/et” sted og ikke kun fokusere på blandingen af mennesker i Danmark.

EL er derimod en samling nyttige idioter og landsforrædere.

Last edited 1 month ago by GamleDanmark
Marina
Marina
1 month ago

Det er ikke sandt, at metoo ikke går efter kvinder. Se Berlinske i dag og andre artikler om bl.a. Line Baun Danielsen. Metoo går også eftre de kvinder, der klatrede op ad karrierestigen ved at deltage i julelegene og dermed blæste på, hvad deres medsøstre led under.

Andreas
Andreas
1 month ago

De reder ikke verden, men tror og håber, at de redder den.

Jeg er meget enig i teksten, og at der især er tale om et københavnerfænomen, hvor man er overbevist om at være på det godes og rigtiges side. Det skal man være forsigtig med at tro, men det er jo nemt.

Ang. metoo synes jeg nu nok, at der er kommet så meget skidt frem, at det var på tide, at der blev ryddet op og muget ud.

hugo
hugo
1 month ago

God artikel, men den ville nok blive forstået bedre af mange, hvis der ikke var så mange fremmedord. Og ordet “budskaber” burde vel være erstattet med ordet “løgne”.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x