20
dec
Seneste opdatering: 22/12-21 kl. 1026
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Israels sundhedsminister: “Der er intet medicinsk argument for Covid-pas”

Der er hver dag vigtige nyheder om den såkaldte pandemi, som man helt går glip af i MSM, hvis eneste rolle synes at være som megafon for globalister, ejere, politikere og medicinalindustri jvf. Berlingskes skamløse “interview” med Lone Nørgaard. Hvorfor ligefrem betale for magtens meninger?

Hvad er det for en journalistik, hvis eneste formål det er at pille interviewofret ned? Som enhver dog kan se med egne øjne, sætter Lone Nørgaard sig altid grundigt ind i de ting, hun skriver om, og hun er samtidigt så beskeden, at hun bare ønsker en ægte debat om “pandemi” og vacciner. Dette er ikke det ærinde, journalist Asger Skovdal Jepsen er sendt ud i. Han kunne lige så godt stå ved at samlebånd på Carlsberg. Følg pengene. Journalister har redaktører, redaktører har ejere, og Berlingske Medias ejere er bland andre et belgisk milliardforetagende, som igen har ejere, der har købt medierne for at præge og kontrollere opinionen, og jeg skal love for, at de har strømlinet den. Hård censur fra Big Tech har været et af midlerne.

F.eks. vil Schweiz holde en folkeafstemning om at forbyde tvungne vaccinationer mod Covid. Ikke en lyd i danske aviser. Det viser sig, at 33 procent af den israelske befolkning ikke er vaccineret mod et meget højere tal tidligere oplyst. Medierne overdriver altså vaccineringsgraden. Hvorfor mon? Den israelske sundhedsminister Nitzan Horowitz kom til at tale for en “varm mikrofon.” Han sagde:

“Der er intet medicinsk eller epidemiologisk argument for Covid-pas, det er kun beregnet til at få de uvaccinerede til at vaccinere sig.” Ikke en lyd i danske medier. Over hele den vestlige verden er der store demonstrationer, som man kan se hver dag på Twitter. Ikke en lyd i danske medier. I Canada er et knusende flertal af Covid-inficerede nu “fuldt vaccinerede.” Ikke en lyd og så videre……..

Gæst hos virkeligheden

Der bliver løjet og tiet om så meget, at enhver bør spørge sig selv: “Hvad er så ikke løgn af det, jeg får at vide af medierne?” Mit råd er enkelt: Søg selv oplysninger, spring politikere og mainstreampresse helt over. Gå direkte til kilderne, læger, virologer, folk der ved noget, og som stadig tør tale, men som er uden pengeinteresser i sagen. Man må antage, at de kræfter der vil have vaccineret hele planeten, ikke helmer ligegyldigt hvilke konflikter, de provokerer. Argumenter og demonstrationer vil ikke gøre det fjerneste indtryk på dem. Muligvis ville en generalstrejke.

Pär Lagerkvist skrev den forunderlige roman Gäst hos verkligheten. Man kan sige, at Aftonbladet af alle aviser også har aflagt virkeligheden et besøg i artiklen skrevet af 18 fagfolk Vaccinpassen för oss mot kontrollsamhället.

Sådan kunne en debat i en hæderlig presse have set ud, men det ved vi efterhånden eftertrykkeligt: En sådan er det overhovedet ikke meningen, vi skal have. Pressen er købt og betalt, og alle vi andre skal bare makke ret, stå i kø og rulle ærmet op. Enhver totalitarisme indtroduceres i små bidder ad gangen. Også de, der udkommer i  “demokratier.” Så hvem er det, der taler gennem demokratiernes politikere, når de nu taler så synkront og i takt? Hvem er deres virkelige arbejdsgivere, for det er i al fald ikke de befolkninger, der vælger og betaler dem?  – Se Lone Nørgaards replik til Berlingske.

Neil Oliver interviewer Robert Malone – også ukendte navne i MSM

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
9 months ago

Er der overhovedet brug for de der sandheds ministre? Mig bekendt har den danske sundhedsstyrelse og det danske sundhedsvæsen aldrig lavet andet end forhindringer for mennesker,som godt kan finde ud af hvad der er sundt og usundt for dem selv. Kommuner,stat og de politikere der bvvæger sig rundt der,har aldrig gjort noget for andre end dem selv. Men de har gjort et vældig godt arbejde med at begrænse vores frihedsrettigheder.

Peter Krogsten
Peter Krogsten
9 months ago

Danske medier prøver jo også at bilde befolkningen ind, at det kun er en lille rabiat gruppe af ‘vaccinebenægtere’ – parallellen er ‘klimabenægtere’ – der skal mases på plads, eventuelt ved tvang – altså vold. Vi omtales dog ikke som lavtuddannede bodegamennesker i jyske afkroge, der stemmer DF eller NB – endnu. Men der er bekymrende mange der mener der skal bruges metoder imod dem, som vi troede forsvandt for 30 år siden, da det sidste totalitære system brød sammen i Europa. I dag er 76% af befolkningen sprøjtet, 24% har takket nej til invitationen om at være forsøgspersoner. Det… Read more »

Margrethe
Margrethe
9 months ago
Reply to  Peter Krogsten

 “I dag er 76% af befolkningen sprøjtet”
Ja er de så det? De lyver jo om alt, der er i dødssprøjternes favør. Her er eksempler fra både Israel og UK:

https://www.bitchute.com/video/TMun73V21fYx/

THE MANDATES IN ISRAEL ARE FALLING APART!!:

https://www.bitchute.com/video/13Aci9sbVyPH/

Margrethe
Margrethe
9 months ago

Og hvad er så drivkraften bag hele dette vaccinevanvid? Blandt mine frihedskæmpende venner, er der mange teorier og postulater, nogle mere vidtløftige end andre. Men jeg har efterhånden lært at undlade pure at afvise nok så kreative teorier ved porten. Hvor jeg for blot et år siden tænkte “du har vist glemt at tage din medicin” når postulaterne føg om ørerne, har jeg efterhånden oplevet tilpas tit at tænke “chok! – du havde sgu ret!”. Så jeg afviser ikke længere noget pr automatik. Jeg fortæller, at det får lov at “hænge i spamfilteret” ind til eventuelle beviser dukker op. Så… Read more »

Poul
Poul
9 months ago
Reply to  Margrethe

Tjae, noget der ihvertfald taler for din teori er at pfizer og de andre vaccineproducenter efter sigende har lagt alt ansvaret for eventuelle bivirkninger over på diverse regeringer i deres kontrakter med dem. Og så hørte jeg noget om at tyskerne er i færd med at fjerne nürnburg loven, (hedder den vist) hvilket er en lov der blev indført efter krigen som skulle forhindre en gentagelse af nazisternes eksperimenteren på mennesker. Så kan man jo selv forestille sig hvorfor de pludselig vil af med den…. Jeg kan ikke huske præcist hvor jeg hørte det, men begge ting kan nok googles.… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
9 months ago
Reply to  Poul

Igår var en tyske bundes justitsminister Buchsmann på skærmen talte om Sterbehilfe! Idag er han igen på skærmen fortæller at covidvaccinen virker ikke længere ( Det har den iøvrigt aldrig nogensinde gjort! ) derfor skal nu også de med covidpas begrænses i deres frihed, nye kraftige restriktioner træder i kraft efter jul, også for de med covidpas! Ministeren hævder at boosteren kun har en moderat virkning, men opfordre alle at lade sig booste!!!?!! Hvad moderat virkning i denne sammenhæng betyder er helt uklart, da covidvaccinen har dødelige bivirkninger. I Tyskland hjælper end ikke længere et covidpas, efter jul forventes det… Read more »

Henning
Henning
9 months ago

Her er en ny video til deg https://www.youtube.com/watch?v=omrVpA14FpY

Margrethe
Margrethe
9 months ago

Derfor var “vaccinerne” dømt til at mislykkes på forhånd:

Det kan slet ikke lade sig gøre, at bekæmpe luftbårne vira vha intramuskulære injektioner. Som om dette cirkus ikke var gakkelak nok i forvejen. Professor, Dr Suharit Bhakdi:

https://www.bitchute.com/video/FNpjSfrNUOWo/

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x