23
dec
Seneste opdatering: 23/12-21 kl. 1704
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dette handler ikke primært om helse, men om makt og kontroll. Hvorfor er det så få innen helsevesenet, byråkratiet og politikken som sier ifra? Dette vil de ikke være med på lenger.

Regeringsrapport: If you take the covid vax, you can NEVER achieve full immunity again

The British government has spilled the beans about that fact that once you get “vaccinated” for the Wuhan coronavirus (Covid-19), you will never again be able to acquire full natural immunity.

In its Week 42 “COVID-19 vaccine surveillance report,” the U.K. Health Security Agency admitted on page 23 that “N antibody levels appear to be lower in people who acquire infection following two doses of vaccination.” It goes on to explain that this antibody drop is basically permanent.

“What’s this mean? Several things, all bad,” writes Alex Berenson. “We know the vaccines do not stop infection or transmission of the virus (in fact, the report shows elsewhere that vaccinated adults are now being infected at much HIGHER rates than the unvaccinated).”

“What the British are saying is they are now finding the vaccine interferes with your body’s innate ability after infection to produce antibodies against not just the spike protein but other pieces of the virus. Specifically, vaccinated people don’t seem to be producing antibodies to the nucleocapsid protein, the shell of the virus, which are a crucial part of the response in unvaccinated people.”

In the long term, people who take an “Operation Warp Speed” jab will be far more vulnerable to any mutations in the spike protein that might come along, even if they have already been infected and recovered once, or more than once. The unvaccinated, meanwhile, will procure lasting, if not permanent, immunity to all strains of the alleged virus after being infected with it naturally even just once.

“It also means the virus is likely to select for mutations that go in exactly that direction, because those will essentially give it an enormous vulnerable population to infect,” Berenson further warns. “And it probably is still more evidence the vaccines may interfere with the development of robust long-term immunity post-infection.” If you take the covid vax, you can NEVER achieve full immunity again – government stats unveil the horrifying truth

Regeringsrapport: COVID-19 vaccine surveillance report Week 42

Svensk politi kontrollerer rejsende på Øresundstoget fra Danmark

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ego
Ego
1 month ago

Covid er så dumt. En ting er at alle lader sig fuppe, men at de så ikke kan indse, at de er blevet fuppet, er uhyggeligt. Man kan åbenbart få majoriteten med på hvad som helst

Frede F.
Frede F.
1 month ago

Rapporten har ikke taget højde for Otto Leisner-varianten, som kommer til februar.

Hansen
Hansen
1 month ago

Vi har “Den nervøse”, som ikke er nervøs for vaccinerne. Jeg kunne kalde mig “Den usikre” eller “Den mistænksomme”. Det er ën sætning i en længere, temmelig vanskelig videnskabelig rapport, som den nævnte Alex Berenson koger suppe på. Hvem er han? I kommentarerne går det videre med Antikrist og Bill Gates etc. Der er næppe tvivl om, at der ligesom under den kolde krig er betalte påvirkningsagenter på spil. Alt hvad der kan skabe splid i Vesten er godt for nogen. Det har “vores modstandere” desværre ret i. Jeg længes efter debat mellem virkelig troværdige folk, hvis integritet det er… Read more »

Hansen
Hansen
1 month ago
Reply to  Hansen

Det skal lige med, at de to smittede ikke er i nær relation. De er smittet uafhængigt af hinanden.

Træt
Træt
1 month ago
Reply to  Hansen

Smittede, ja, men er de syge?

Hansen
Hansen
1 month ago
Reply to  Træt

Ja, det er de, men ikke alvorligt. Om det skyldes vaccinen, aner jeg ikke. Omikron skal i sig selv være en mild variant.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x