23
dec
Seneste opdatering: 23/12-21 kl. 1750
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

‘It will be essentially illegal to exist in Austria without this vaccine’

Newsweekartiklen med den katolske aktivist Alexander Tschugguel der henvises til er Draconian COVID Measures Are Part of Austria’s Political Nightmare. – Se også German Health Minister Calls For Immediate Forced Vaccination Of Entire Population.

Opløsningen af en nation

I Sverige anmeldtes der i 1955 knapt 250.000 forbrydelser. I 2020 var det steget til 1.6 millioner.

Brottsbekämpningen i 1950-talets etniskt homogena Sverige, skedde närmast i en samhällsidyll jämfört med den internationellt organiserade gängkriminalitet och slentrianmässiga våldsbrottslighet som är vardag i våra ”utanförskapsområden” runt 70 år senare. 1955 anmäldes enligt Brå knappt 10 000 ”brott mot liv och hälsa” jämfört med drygt 90 000 idag, varav de med dödlig utgång ökat från 59 fall till 433. Då ska man samtidigt ha i åtanke att man idag kan rädda ojämförligt fler liv. Totalt anmäldes nästan 1,6 miljoner brott förra året jämfört med knappt 250 000 för 1955.

Dåtidens poliser ansåg att den patrullerade närvaron på gatan var viktig för att kunna upprätthålla såväl allmänhetens som de småkriminellas respekt. Idag är förhållandet det motsatta; det är de tunga kriminella klanerna som kräver respekt. Ordningsmakten vet att passa sig för att ge sig in i områden där ”aina” (turkiskt slang, uttryck för ”snut”) är avskydda och gatstenarna haglar. Till och med vår förre (s)tatsminister uttryckte att det kan bli aktuellt att sätta in militär mot de gängkriminella. Detta trots att hans parti, likt en drunknande som håller fast vid sin livboj, hävdar att det är socio-ekonomiska faktorer, bristande integration och svensk strukturell rasism som skapar utanförskap och kriminalitet.

Den svenska polisledningen 1957 hade ett betydligt mindre katastrofalt scenario att orientera sig i. Det fanns inte heller någon politisk korrekthet som lamslog kåren. För att åtnjuta respekt ville man efterlikna London Metropolitan Police, där enligt Svenska polisförbundet ”de uppskattade och respekterade ’bobbies’ kan gå ned i den undre världen beväpnad med endast en batong. Ingen anfaller en polisman i England.”GUNNAR SANDELIN: Polisen 1957 – Nu får det vara nog!

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
1 month ago

Bobbier var ubevæbnet i 50-60ernes England! De tider er forbi. I Heathrow går maskinpistol bevæbnede vagter rundt. Og der er betonspæringer med svært bevæbnede vagter op mod lufthavnen, og det er ikke uden grund! Trist udvikling.
MHT. Sverige de passerede the point of no return for over 10 år siden, landet er dømt til undergang! I dagens Belgien er 48% af alle nyfødte født af 3. verdens mødre, hovedsageligt muslimske.
Europa’s som kulturel dominerende i verden er snart en afsluttet æra! Demografien arbejder og den arbejder hurtigt. Befolkningsudskiftningen vil være fuldendt om en generation til halvanden!

Ego
Ego
1 month ago

Det er ikke så tilfredsstillende at betale nogen form for skat under disse betingelser

Margrethe
Margrethe
1 month ago

Glædelig jul til alle før hundene er luftet færdig i skoven og showet går i gang:(Undskyld Poul – jeg ved det er useriøst pjat, men jeg kan ikke gøre for det):

you will have no gifts and you will lilke it.B.jpg
Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  Margrethe

https://www.ingridochmaria.se/2021/12/20/nyhetshelgen-140-se-upp-for-badkar-iskyla-boris-sitter-lost/
00:57:11 – 01:00:08 -første 49 sek er introduktion NIH betyder national institutes of health. Svarende til vores Sandhedsministerium og jeg mener sundhedsministerium.
Ret fint sammenklip,som de ikke linker til. Men man kan se i bunden,at den var uploaded til tiktok.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 month ago
Reply to  Margrethe

Juleaften og julehyggen hjemme hos Klaus Schwab:

d4877a4e3f10a53408053b52a4ddbd9c--storms.jpg
Henning
Henning
1 month ago

I den her videoen sier WHO sjefen at enkelte land bruker BOOSTEN for å drepe barn.

https://youtu.be/uqxo9hjg6wM

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x