29
dec
Seneste opdatering: 30/12-21 kl. 2147
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Endnu en sexet sprøjte fra Pfeizer? Lyt til denne herlige sang: “Vaccinez-moi” en parodi på “déshabillez-moi” med Juliette Gréco.

af Bitten-Kirsti Nielsen

Er dette et kæmpe bedrag et organiseret show, hvor corona spruttes ud i flere varianter? Nu 3. stik, derefter 4 stik (allerede påbegyndt) dernæst 5. 6. stik osv., indtil alle går rundt og ligner stiknarkomaner med et smadret immunforsvar. Hvad vil der ske, når flere finder ud af, at der er lidt mere at føje til historien? Her tænker jeg på lægers pålagte afvisning af indsats med Ivermectin.

Min tro på corona historien revner i store sprækker, men det tænder håb at se, at flere ude i den store verden har det på samme måde.

Det siges, at det totale økonomiske sammenbrud på verdensplan forventes gennemført i 2030, og venter de længe nok med at holde den medicin tilbage, som kan gribe corona i starten, kan der nå at dø nogle flere. Vi er jo for mange ifølge Klaus Schwab i Davos. Spørgsmålet er så, om de dør af corona, hjertestop eller et ødelagt immunforsvar.

Mistænker jeg virkelig Mette F for at begå svindel? Selvfølgelig ikke. Danske politikere tænker ikke ud af boksen. De er uskyldige som spædbørn og holdes i stram snor af von der Leyen, som kommer i Davos.

Det burde give anledning til at se nærmere på forbindelsen mellem protagonisternes økonomiske interesser i vaccineproduktionen i den planetære nye verdensorden eller “Great Reset”. Al information er offentligt tilgængelig, så her kommer lidt nyttig viden.

Kapitalen bag store virksomheder hidrører almindeligvis fra et stort forgrenet netværk, hvor de samme navne på virksomheder eller personer går igen som storaktionærer eller for personerne på diverse nøgleposter ikke alene i virksomhederne, men også ofte inden for det offentlige i en stat. Intet nyt i det.

Dette forhold gælder også inden for medicinalindustrien, hvor nogle ejere af mega stor kapital og med særlig interesse for et bestemt område lægger deres æg i samme kurv. Disse personer har dermed de samme mål, så de satser alle på afsætning af varen, uanset om virksomheden måske har en eller flere domme og ligger i rod med myndighederne. Varen, som nu sprøjtes ud, er måske ikke helt gennemprøvet, men alligevel er deres magt så omfattende og griber ind i så mange led, at verdens befolkninger kan blive (tvangs-) forbrugere, når sprøjterne bliver “rullet ud” (frygteligt udtryk).

Så det næste er at undersøge, hvordan en række led kan hænge sammen, og det vil være aktuelt at se på kapitalen bag vaccinefremstillingen. (se også link for originaltekst)

Laboratoriet i Wuhan ejes af GlaxoSmithKline, som ejer Pfizer, der fabrikerer en vaccine mod en virus, som tilfældigvis stammer fra laboratoriet i Wuhan og er fremstillet af en Dr. Fauci, som også markedsfører den.

GlaxoSmithKline ledes af finansdivisionen i BlackRock, som leder økonomien hos Open Foundation Comapny (Fondation Soros), der leder det franske selskab AXA. Soros ejer det tyske selskab Winterthur (dog med forbehold skal tilføjes), som har bygget et laboratorium i Wuhan, som blev købt af det tyske Allianz, som har Vangurad som aktionær, der også er aktionær i BlackRock, som kontrollerer centralbankerne (hmm, lyder mærkeligt) og leder omkring en tredjedel af investeringskapitalen i verden. Og endelig er Bill Gates aktionær i Pfizer, som sælger mirakkel vaccinen, og han er største sponsor i WHO.

Så vi ser nu, hvordan en skaldet død mus, der blev solgt på et vådt marked i Kina, har inficeret hele planeten.
source : https://www.lelibrepenseur.org

 

4.5 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
1 year ago

1: Skab et problem.
2: Sælg folk løsningen.

Om det er mafiaen, politikere, eller medicinal industrien, så er det verdens ældste opskrift på svindel og kynisk udnyttelse af andre.

Der har altid eksisteret den slags mennesker, men de allerværste er dog stadig “journalisterne” som kunne standse det hele i morgen ved at fortælle om det og meget mere fra samme skuffe, men af forskellige årsager konsekvent nægter at gøre det.

Journalister er de værste terrorister.

karl madsen
karl madsen
1 year ago
Reply to  Poul

“men de allerværste er dog stadig “journalisterne”

Journalisterne bliver betalt for at tie (mediestøtte).

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  karl madsen

Du har ret, det korrekte ord er “prostituerede” istedet for.

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  Poul

Du må sgu ikke sammenligne prostituerede med journalystløgnere. Førstnævnte udfører et samfundsnyttigt arbejde, giver sig ikke ud for at levere en anden vare, og endelig sørger de for at kvinderne ikke bliver for kæphøje, når vi mænd kan nøjes med at betale for den ydelse vi vil have, i stedet for at betale ti gange mere pr. knald i et ægteskab.

Klodshans
Klodshans
1 year ago

Hvis det som står i teksten ovenfor er sandt, håber jeg de skyldige sataner bliver hængt offentligt!

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago
Reply to  Klodshans

Klummen skraber bare lidt i overfladen. Meget tyder på at vaccinen i bedste fald er virkningsløs og i værste fald farligere end covid. Det er derfor globalistene er så forhippede på at vi alle skal vaccineres, de vil nemlig ikke have at der går en kontrolgruppe frit omkring, de er bange for at blive retsforfulgt for forbrydelser mod menneskeheden.

Bitten-Kirsti Nielsen
Bitten-Kirsti Nielsen
1 year ago
Reply to  Klodshans

jeg synes, du skal gå ind på linket og se originalen, som ligger til grund for oversættelsen

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Julegaven til det svenske folk, Lena hallengren gik sen aften 21:00 den 23/12 ud med budskabet, at hun ønsker at kortlægge de uvaccinerede, præcist hvor de bor, deres vennekreds, præcist hvor de arbejder og alder! Hallengrenskan endnu en psykopat der vil bestemme over liv og død, skrive alle sunde og raske mennesker deres navne deres vennekreds ind i hendes dødsjournal! Husk at alle lægelige indgreb kræver samtykke, altså en godkendelse fra den, som en anden f.eks. Lena hallengren i vanvid ønsker at vaccinere med en dødelig covidvaccine! Vi bestemmer selvfølgelig selv over vores egen krop, ikke den onde den magtsyge… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Så er Englands modigste bedemand her igen. Men ikke med godt nyt. Han har nu set flere døde af blodpropper end hvad han har set de seneste 14 år. Og han lufter de samme frustrationer over at folk ikke vil lytte, selv når de står med det ene ben i graven som en konsekvens af de injektioner. Selv er jeg også snart til fals for de mest himmelstræbende konspirationsteorier. Er der virkelig noget i det sprøjt, der sætter sig på hjernen og ændrer folks personlighed? Når jeg kan opleve at selv, min nærmeste, der ellers plejer at kunne tåle uenigheder,… Read more »

Last edited 1 year ago by Margrethe
Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Det er en modig mand. Jeg fornemmer, at han bliver mere og mere frustreret over at tale for døve øren, samtidig med at han skræmmes mere og mere over, at han har 100% ret! 🙁

Poul
Poul
1 year ago

Jeg hørte et indslag i radioavisen i dag kl 12, hvor de, som om det var helt normalt, talte om at hospitalernes corona tal var langt lavere end regeringens tal, da hospitalerne kun talte dem med som rent faktisk var indlagt PÅ GRUND AF corona, og ikke for alt muligt andet MED corona. Historien kunne lige så godt have lydt “BREAKING NEWS: Regeringen har løjet for danskerne gennem de sidste 2 år, og på falsk grundlag skabt panik, nedlukninger, konkurser, og kostet os milliarder”. Men nej, de fik det til at lyde som en bagatel, som om det var en… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

Perfekt eksempel: Søren brostrøm i dag: “Vi ved at der er de samme bivirkninger ved vaccinen hos børn som hos voksne (som kan dø af det!) men det er ikke noget der bekymrer os. Overhovedet ikke.”: https://www.bt.dk/samfund/boernene-er-afgoerende-at-faa-vaccineret-men-faar-de-alvorlige-bivirkninger Han sagde grundlæggende lige at han er bedøvende ligeglad med om dine børn dør af en kur de ikke havde brug for, og ikke et eneste kritisk spørgsmål bliver der stillet til det. Bemærk også at de stadig kalder det “afgørende at få børnene vaccineret”, præcist som jeg forudså i forrige indlæg. Igen kunne overskriften i deres medier have lydt temmelig anderledes efter… Read more »

Last edited 1 year ago by Poul
Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

PS, gem det citat fra brostrøm til når det første barn dør af bivirkninger! Ikke kun som et link for de sletter med garanti artiklen på det tidspunkt, tag et tydeligt screenshot. Noget siger mig at det kan blive værdifuldt på det tidspunkt…

Margrethe
Margrethe
1 year ago

SSI sminker lidt på smittetallene i forholdet mellem hhv. vaxxet og uvaxxet. Så glider det nok nemmere ned…
Jeg tror efterhånden de offentlige institutioner i Syd Italien er mindre korrupte end de danske:

https://ugebrev.dk/flashnews/ssi-fjerner-data-der-viser-at-langt-faerre-u-vaccinerede-end-vaccinerede-faar-omicron/

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

Vi er set herfra for mange til at være nær et optimalt befolkningstal i Danmark og verden med for den sags skyld. Jeg fandt ikke tidligere kommentar om optimalt befolkningstal for Danmark, der som jeg husker det af en geografi-professor var bedømt som værende omkring 2 millioner hurtigt, så her er lidt andet fra for 8 år siden: Hvis vi accepterer, at klimaproblemerne og andet ressource- og miljøpres begrænser vores udfoldelse på planeten, hvad vil da være en ansvarlig og optimal befolkningspolitik? Én ting er, hvor mange mennesker der på et bæredygtigt grundlag maksimalt kan overleve på kloden, noget andet… Read more »

Last edited 1 year ago by Peter Buch
Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Peter Buch

Faldt over anden egen-kommentar fra for 11 år siden: Ja, ikke dårligt valg for noget få omtaler og problematiserer i de større medier. Tilbagegang i befolkningstal kan ses som en fordel. Eller det modsatte. For nu kun at nævne disse muligheder. Da produktion af de fleste til livet nødvendige remedier er avanceret dertil at en lille veltilrettelagt produktion kan holde liv i masser, er det ikke ren overlevelse, der er den overordnede problematik, men på sæt og vis mere hvilke metoder og værdier der søges fremmet. Samt hvilke muligheder der er til rådighed for ændring af et system, der hævdet… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Peter Buch

Professor Kaj Sand-Jensen mener, at Danmark har ladet udviklingen presse naturen. “Vi ville ingen miljøproblemer have i Danmark, hvis vi kun var en million mennesker,” siger han.
https://jyllands-posten.dk/indland/ECE4263598/Professor-Overbefolkning-er-det-st%C3%B8rste-klimaproblem/

Marina
Marina
1 year ago
Reply to  Peter Buch

Ja, vi er alt for mange, og det har jeg talt og skrevet om i mange år, men flere og flere bliver vi. Sund fornuft har trange kår. Indholdet af Bitten-Kirsti Nielsens debatoplæg hører til de mange, der tænkes på i en artikel i dagens The Times med overskriften “It’s time to drop the obsession with ‘privilege’We may wish to weigh people’s advantages and handicaps but the term is increasingly meaningless and most often signals a desire to stoke resentment.” Ligeså her på bloggen, hvor der også fyres op under forargelsen, som altid er parat til at lade sig forføre,… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Marina

Der er et utal af metoder der kan benyttes i forsøget på at overbevise andre om ens argumentation rummer den bedste løsning på problematikker der skildres. Det er nok af de fleste erkendt af mulighederne for påvirkning er større for de med stor kapital end de med liden eller ingen. Egen struktur og organisering forekommer mig noget nær væsentligst. Hvad jeg ser som uvæsentlige foreteelser, som fremhæven forargelse som middel, er ikke værd at udrede nærmere når det er opbygning af andet end det herskende, der set herfra bør prioriteres. Metoderne der benyttes for at nå sit mål er mindre… Read more »

Last edited 1 year ago by Peter Buch
claus wittrup
claus wittrup
1 year ago
Reply to  Peter Buch

Apropos overbefolkning, – er der nogle der kan huske journalisternes
grædekoneri over 4.000 dagligt døde med covid-19 i Indien.
Selvfølgelig trist for de 4.000, men jeg slappede helt af, da jeg fik at
vide, at Indien har en befolkningstilvækst på 47.000, – om dagen !

Marina
Marina
1 year ago
Reply to  Peter Buch

Tak, du er altid god for et anderledes synspunkt, og det er hyggeligt at se dig igen. Ingen kan beskylde dig for at deltage i ekko-koret. I starten syntes jeg, at Ezra Levant var et nyt frisk pust, men da han begyndte at drive rovdrift på Tommy Robinson, stod jeg af. Hvis jeg var bankdirektør, ville jeg heller ikke give ham et lån, dertil virker han for ukritisk og passioneret vidtløftig. Ang. befolkningsantallet ved vi, at middelalderens og nyere tids pestepidemier medførte en masse indviklede arvesager, fordi de overlevende pludselig arvede fjerne familiemedlemmer, som de ellers ikke ville have arvet,… Read more »

Bitten-Kirsti Nielsen
Bitten-Kirsti Nielsen
1 year ago
Reply to  Marina

Har jeg forstået dig ret, skulle mit oplæg være et udtryk for foragt for eksisterende virksomhedsstruktur. Nej, jeg konstaterer, hvordan storkapitalen er involveret i hele erhvervslivet på kryds og på tværs, og det gælder ikke kun medicinalindustrien. Når det så er sagt mener jeg, at det absolut er nødvendigt at holde øje med det segment, som i disse år samler sig omkring fremstillingen af vaccinerne, og dem der har skudt penge i den. Så ja, jeg vælger at have et øje på hver finger – også her.

Marina
Marina
1 year ago

Nej, du har ikke forstået mig ret, jeg har ingen anelse om, hvilket syn du har på den eksisterende virksomhedskultur, og jeg har aldrig været i tvivl om, hvordan kapital vandrer på kryds og tværs. Jeg læser erhvervssider og følger dagligt med på børsen. Jeg hører nemlig til de risikovillige liberale og kan hurtigt få nok af den udbredte danske tryghedsmani, der bliver værre og værre og efterhånden kræver en moder- eller faderskikkelse i toppen af folkestyret eller protestgruppen. Det forholder sig sådan, at jeg har skiftet fag og en gang arbejdede på biokemiske og biologiske forskningslaboratorier og blev kendt… Read more »

Palle Almindsø
Palle Almindsø
1 year ago
Reply to  Marina

Til Marina,
Godt brølt!

Palle Almindsø

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x