9
jan
Seneste opdatering: 11/1-22 kl. 1457
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Terror og seksuelle overgreb på europæiske kvinder. Piazza Duomo, Milano, Nytårsaften

Efterforskningen er åbnet for mindst 5 tilfælde af seksuelt overgreb af unge indvandrede, som handlede “i en flok”. Sager, der minder om, hvad der skete i Köln i 2016. Ved årets slutning misbrugte og bestjal hundredvis af unge, der optrådte i små grupper,  snesevis af kvinder på Milanos Domkirkeplads. Overgrebene i Milano var, ifølge efterforskere, “ekstremt alvorlige”.

De kendte ofre indtil videre: En 19-årig ung kvinde blev ved midnat omringet og chikaneret af omkring 30 ‘drenge’ af udenlandsk oprindelse; en ven der var sammen med hende den nat, der undgik et mere voldsomt overfald; to unge udenlandske turister (som man ser i videoen, der er lagt ud på nettet), skrækslagne og i tårer, overladt til en flokkens nåde; en anden sag om vold mod en ung kvinde er også under efterforskning. Réveillon du Nouvel An à Milan : au moins 5 femmes agressées sexuellement par une trentaine de migrants, “des faits très graves et sans précédent” (Snaphanens oversættelse) Shocking video published of teenage girls groped by gang of ‘foreign’ males on New Year’s Eve in Milan


5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Klodshans
Klodshans
1 year ago

Vi har sgu ikke været heldige med vores politikere og mange af de nigger og perkersvin de har importeret.
Men hvad fanden kan vi forvente, når de fleste borgere i Europa er dummere end dum, og ikke fatter en meter.
Hvad kalder man mennesker som igen og igen stemmer på mennesker, som igen og igen skader dem?

Ego
Ego
1 year ago
Reply to  Klodshans

Man kalder folk som stemmer for komplette idioter. Demokratiet er åbenlyst et hoax, hvis man har erfaringen til at se det

Klodshans
Klodshans
1 year ago
Reply to  Ego

Demokrati er et hoax, enig.
Folkestyre. Det er ikke folket som styrer, men folket som bliver styret af tyraner.
Det vi har brug for er et menneske som er ydmyg, kærlig, ærlig og retfærdig. Måske umuligt at finde, men bedre end demokrati.

Santor
Santor
1 year ago

Jeg kan mærke vreden helt ned i maven.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Santor

Vær sikker på hvem du er vred på. Her i Danmark har borgere blevet frataget deres penge ved hjælp af indkomstskat længere tid end du og jeg har levet. Samtidig er pengene blevet mindre værd,fordi nationalbanken -som ikke har en skid med nationen Danmark at gøre- trykte flere penge,end der forefindes værdier. Og den gør det stadigvæk! Når danskeren er blevet frataget praktisk talt alle hans penge,træder bankerne ind og inddriver hans ejendom,fordi han ikke har betalt hans gæld til kreditforeningen. Bagefter træder ordensmagten til og inddriver gæld til det offentlige (hvorfor ville Sankt Glistrup være minister for afviklkling af… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Kör ut dom omedelbart!

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Når man tænker på hvor meget omtale voldtægterne i Køln fik i 2015, så viser dette bare hvor lidt røde journalister bryder sig om at skrive om indvandreforbrydelser i dag! Jeg havde intet hørt om dette før jeg læste om det her!
Vi holder folk hen i uvidenhed, for hvis folk kendte tingenes tilstand, kunne de finde på at stemme derefter, og det kan vi jo ikke have!

Ego
Ego
1 year ago

Der har jeg boet 😊 Der plejede kun at være snakkesaglige italienere

Peter B.
Peter B.
1 year ago
Reply to  Ego

Det er der så tydeligvis ikke mere…

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Jeg kan kun gentage hvad jeg ar sagt mange mange gange:Muhammedanere bør ikke lades ind over vores grænser. Og forbyd skatter og andre tyranniske tiltag.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x