14
jan
Seneste opdatering: 15/1-22 kl. 1758
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Sverige befinder sig i en lavintensiv krig. Vi bevæger os mod en brutal opvågnen”

I detta program får vi möta Arne Weinz som har skrivit en bokserie om ett framtida angrepp på Sverige. Det Muslimska Brödraskapet har en huvudroll i detta angrepp och de har tidigare pekat ut Sverige som ett attraktivt mål. Arne Weinz ser regeringen Reinfeldt som en huvudansvarig för nedmonteringen av försvaret. Det har bland annat inneburit att Gotland har lämnats utan försvar i i 15 år.

Vaccinerede bliver mere syge, dør mere

“Vaccinated individuals are in far more danger than they’re being told. Covid infections and deaths SOAR after the first vaccine dose”

Data from the Canadian province Alberta confirms figures from other nations contradicting the “pandemic of the unvaccinated” narrative, showing a spike in COVID-19 cases after vaccination. The most recent figures from the population of 4.4 million show infections, hospitalizations and deaths from COVID all soar in the days and weeks after people receive their first vaccine dose, reports former New York Times reporter Alex Berenson.

He points out that the figures support the national data from Israel and Britain, which saw COVID deaths hit all-time highs after launching mass vaccination campaigns.

“The most likely explanation for the spike was and remains that the first dose of the vaccines transiently suppresses the immune system, as Pfizer’s own clinical trial data reveal,” Berenson writes.

Fully vaccinated make up 74% hospitalizations

Data from the U.K. from Aug. 16 to Dec. 5, 2021, showed people who had been vaccinated accounted for four of every five COVID-19 deaths, the Gateway Pundit reported.

Further, a U.K. “technical briefing on SARS-CoV-2 variants of concern” found that as of Dec. 29, the fully vaccinated make up 74% hospitalizations due to infection from the omicron variant that now dominates Western nations. Government data: COVID infections, deaths soar after vaccination

Covid infections and deaths SOAR after the first vaccine dose

Man kan høre Alex Berenson og Robert Kennedy jr. her RFK Jr The Defender Podcast

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
4 months ago

Kan Rusland og de østeuropæiske lande leve med, at hele Vesteuropa er én lang muslimske flanke fra Spanien til Nordnorge? Det vil, med andre ord, være en garant for evige spændinger og trusler om angreb fra denne muslimske flanke. Jeg forudser, de går sammen om, med en “Bull Dozer strategi, at skubbe al rosset foran sig sydpå. Jeg tror den udløsende faktor bliver – ikke Sverige, hvem skulle det rage at denne nordiske udpost er blevet muslimsk? – men når muslimerne nærmer sig knappen til de franske atomvåben – så slår de til! Det bliver selvfølgelig ikke gratis. Russisk bliver… Read more »

Last edited 4 months ago by Margrethe
Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
4 months ago
Reply to  Margrethe

Hellere russisk end arabisk!

Næ, vi havde nok været bedre stedt med at tale tysk!!!

Nils
Nils
3 months ago
Reply to  Margrethe

Det vil forbeuse oss meget det “samfunn” som vil ligge paa andre siden av apokalypsen.

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
4 months ago

Vil lige tilføje at man havde grund til at være mistænksom fra starten, og at de sidste to år
har vist at man ikke kan stole på hverken politikerne, journalisterne, sundheds-styrelsen, serum-institutet eller “Patientsikkerhed”. Vender tilbage efter en nærmere analyse af de sidste par dages nyeste oplysninger.

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
4 months ago

Har nu gennemgået alt hvad jeg har haft af notater plus de senere dages oplysninger. Og den sidste lille rest af tvivl er nu helt væk: Man kan ikke have tillid til “vaccinerne” fra Pfizer og Moderna mv. Ikke på nogen måde. Stribevis af fagfolk, forskere, virologer, læger, pårørende og endnu overlevende stik-modtagere har fremlagt så mange oplysninger, vidneudsagn og data, at det står helt klart, at der er noget meget alvorligt galt med de hastefremstillede og hastegodkendte “vacciner”. De lever på ingen måde op til de krav og den kvalitet man kan forlange af ægte vacciner. Der er også… Read more »

Dronningens tandbleger og poder, selvbestaltet vir
Dronningens tandbleger og poder, selvbestaltet vir
4 months ago

Det har du da været utroligt længe om at finde ud af. Hvis du havde hørt radio i 2020 kunne du i P1 have hørt et interview med lederen af Scrips Institute (han er i øvrigt dansker) i Californien. Under dette interview udtalte den pågældende, at det minimum ville tage 5 år at udvikle en vaccine og under meget heldige forhold hvor hele verden arbejdede sammen måske 3 år. Da det så gik få måneder efter dette interview hvor det blev proklameret at “nu er den her” så skal man da være utrolig tungnem for ikke at forstå at der… Read more »

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
4 months ago

Under “Read more” finder i et link til en vigtig og meget afslørende artiklel…!!

Nielsen
Nielsen
4 months ago

https://odysee.com/@TimTruth:b/collapsing-vaccine-compilation:b
vvideoredigering er ikke så let som det lyder.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 months ago
Reply to  Peter Buch

Sverige bliver ved at gentage samme dumhed om og om igen, i den tro at næste eller næste eller næste gang vil dumheden sejre, give et anderledes resultat, istedet ser vi en regulær katastrofekurs i det der nu verden over og med et gys kaldes for ‘svenske tilstande’, i den tro at mere politi er løsningen, men den eneste løsning er återvandring, uden återvandring er der ikke længere nogen løsning for Sverige!

Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
4 months ago

Ikke for Sverige, men på sigt heller ikke for Danmark eller de øvrige Europæiske lande!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 months ago

Her i kategorien råhygge en fredag aften med ild i pejsen og vinterstormen udenfor, herligt at høre Dr Vernon Coleman læser op som læste han en godnathistorie ud af Grimms eventyr, som taget ud af Orwells 1984, kun at her er eventyrets skyggesider i alt sin gru ikke længere fiktion, og 1984 er for længst overgået af virkeligheden, nu folk dør af covid-vaccinen som fluer. Dr Vernon Coleman går ret på sag, ingen udenoms snak, sætter en deadline på det at være i live, hvert minut er kostbart, selveste det at leve nu vi skal ud i en nedtælling, vi… Read more »

Last edited 4 months ago by Jan Ulrik Friis
Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
4 months ago

Det er bare så sygt, perverst og ondskabsfuldt, at man skulle tro det kun kunne være være noget med trolde, hekse, sataner og uhyrer i en spøgelseshistorie udtænkt af en fantasifuld eventyr-forfatter. Men det lader til at være virkelighed sat i værk af bindegale psykopater. Den eneste trøst er at selvom der er en øget sygelighed blandt vaccinerede, overlever langt de fleste antagelig, og måske er det kun 4-5% der bliver syge af vaccinen? Må indrømme at det er rent gætteri herfra. Spændt på hvad der kommer af ny viden inden for en måned eller to. (mine mange bekendte har… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 months ago

Klogest ikke at tage covid-vaccinen.
I virkeligheden er covid ikke særlig farlig, så længe vi bare ikke tager covid-vaccinen, fra det øjeblik begynder det farlige!

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x