14
jan
Seneste opdatering: 15/1-22 kl. 1701
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Frisør, Valby, 14 jan. 2022. © Snaphanen.dk

Af Bitten Kirsti-Nielsen

Det er ikke nyt længere, at WEF’s mål er at ændre verden, men nu kan det også tilføjes, at den hollandske kongefamilie – hvoraf et tidligere medlem var medlem af Bilderberggruppen – tilsyneladende er faldet for Schwab i Davos.

Mens pressen ikke gerne behandler projektet i Davos og afviser Schwabs Great Reset, fortsætter dette komplot med at flytte skakbrikkerne diskret og uforstyrret, som det fremgår af korrespondancen med den hollandske regering – uden hollændernes accept.

På anmodning fra parlamentsmedlem Pepijn van Houwelingen til kabinettet (den hollandske regering) er den hemmelige brevveksling mellem WEF og den hollandske regering blevet offentliggjort for nylig. I brevene, som er adresseret til statsminister Rutte, lederen af D66 Sigrid Kaag og til medlemmer af kabinettet har disse personligt modtaget tak for deres deltagelse i åbningen af Great Reset.

For eksempel har en repræsentant for WEF skrevet til Sigrid Kaag: “… Deres bidrag til arbejdet med Great Reset vil blive afgørende for det næste årsmøde. Deres deltagelse i drøftelserne i Davos vil ligeledes garantere Hollands store rolle i udarbejdelsen af det fremtidige internationale system for virksomheder”. Hvad i alverden har de lovet Holland??

Nu er der her tale om Holland, og den kamp må hollænderne tage, men også Danmark blev trukket ind i ringen omkring Schwab, da den allesteds nærværende Løkke Rasmussen i 2018 underskrev aftale om et tæt samarbejde med Schwab (blev dog omtalt i pressen) og samme år fòr afsted til Marrakech for at forpligte Danmark i endnu en aftale. Hvor meget nåede han at få Danmark rodet ind i, før han måtte slippe sit tag i partiet Venstre.

Så når Hollands statsminister Rutte skriver til Schwab “… Tillad mig at understrege betydningen af WEF for den hollandske regering”, og taler om en “solid relation”, så ligger det lige for, at den “betydning” også gælder for Danmark.

De omtalte breve blev længe hemmeligholdt af kabinettet (den hollandske regering), men da parlamentsmedlem Pepijn van Houwelingen rykkede for at se dem, kunne kabinettet ikke længere holde brevene hemmelige. De skulle altså holdes hemmelige!! Hvorfor??

Båndene til Schwab blev konsekvent nægtet af regeringen. Således blev flere debatter om dette vigtige spørgsmål blokeret af VVD, CDA, D66 (politiske partier) i ententen, og alle spørgsmål om WEF’s tvivlsomme indflydelse på hollandsk politik har længe været tilbagevist som konspirationsteori (ja den får skyld for meget). Trods alt bekræfter brevene den tætte forbindelse.

På hvilket mandat har Davos taget sig til opgave at agere som regering for Europa? Det virker jo sindsygt. Hitler spillede dog med åbne kort ret tidligt i forløbet, men her er der tale om snigløb på nationerne. Det siger næsten sig selv, at Danmark også er rodet ind i Great Reset projektet. Derfor taler de ud fra samme manuskript.

Lad os få denne lyssky forbindelse stoppet – nu!

Fuites de Klaus Schwab : lettres secrètes entre le WEF et des membres du gouvernement hollandais dévoilées !

Brevene:

Accord entre le WEF et le ministère des Affaires économiques et du Climat
Invitation des ministres aux réunions du WEF .
Invitation des ministres aux réunions du WEF .
Correspondance entre Rutte et Klaus Schwab
Correspondance entre Rutte et Klaus Schwab
Correspondance entre Kaag et le WEF
Correspondance entre Rutte et Klaus Schwab

(på fransk på linket ovenfor)

4.1 9 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
6 months ago

Lars Ulykkes underskrift i Marokko 2018 har vel for evigt frarøvet ham enhver troværdighed? At han også har underskrevet en Schwab-aftale må betragtes
som en skærpende omstændighed. Men at DF ikke protesterede mod Lars Ulykkes
udskejelser, fratager også DF troværdighed. Folketinget og medierne kan vi heller
ikke have tillid til, for 90% af FT-medlemmerne går ind for afrikanisering, islamisering,
folkeudskiftning og rigsretssager mod politiske modstandere. Og journalisterne er
tilhængere af fortielser, kvarte sandheder og svenske tilstande. Stakkels Danmark,
stakkels danskere.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 months ago

Undrer mig de fra Davos frivilligt satser alt, de ejer i forvejen så godt som alt der er attraktivt at eje, alligevel satser Davos alt, går all in, højt spil vil eje og have ALT, med stor risiko at derfor også tabe ALT! Spørgsmålet hvor længe nationalstaten finder sig i det at være til grin, ser gennem fingre med Davos klanens forbrydelser imod menneskeheden, inden nationalstaten griber ind og resolut konfiskere alt disse kupmagere ejer og har, til menneskehedens allerbedste, og en realistisk chance at uden tvangs covid-vaccinering, uden etnisk udrensning tvangs islamisering, og med alle pengene fra Davos we… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 months ago

Why the Great Reset is the biggest SCAM in HUMAN HISTORY

https://www.brighteon.com/37fc8a72-3ee0-4c5e-9ba1-75ffed3efc17

mjoly
mjoly
6 months ago

Denne “en repræsentant for WEF” er norske Børge Brende, han kan bli verdens mektigste person, verdensledernes leder som en norsk avis sa, men nå har norske aviser sluttet å skrive om han, merkelig nok. Men her er han flankert av lederen i Muslim World League, en norsk pakistansk islamist, og den korrupte tidl norske statsminister Kjell Bondevik

børgebrende-wef.PNG
Dronningens tandbleger og poder
Dronningens tandbleger og poder
6 months ago

Vi har jo nu engang de politikere vi stemmer på. 90 procent af Folketingets medlemmer er retarderede, det må jo betyde at den samme “fordelingsnøgle” er gældende for den del af befolkningen, som afgiver sin stemme. At de fleste danskere er halv- eller helretarderede, er selvfølgeligt ikke sjovt at realisere, men det giver dog gode muligheder for at sno sig, hvis man ellers er ved sine fulde fem.

Svend Giønge
Svend Giønge
6 months ago

Tak for oplysningen. Befriende når ellers benægtede forbindelser ser dagens lys.

trackback

[…] World Economic Forum har spændende venner […]

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x