22
jan
Seneste opdatering: 22/1-22 kl. 1756
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Du vælger ikke dine fjender, de vælger dig

Voldtægt i Sverige øget 1666 procent siden 1975

(I 1975 vedtager RD multikulturen hen over hovedet på befolkningen og uden demokratisk debat med proposition 1975:26.) Den foreløbige statistik for 2021 er udkommet på BRÅ.  Jeg skrev første gang om voldtægt i Sverige i en kronik i 2004. Dengang var der 2.650 anmeldte tilfælde. Nu sytten år senere er antallet 9.240 (!).

Hvordan troede man, det ville gå? Man lukker et flere hundredetusinde yngre, sexudsultede mænd ind fra lande med en syg seksualkultur, lande hvor mange ikke kan få afløb for deres seksualitet, fordi andre kan have fire koner, og fordi der ofte kræves arbejde og formue for at gifte sig. Lande hvis hellige bog tillader, at man tager vantro som “sex-slaver” (dvs. voldtager dem).

Hvordan troede man, det ville gå? Eller troede genierne i verdens første feministiske matriarkat bare ingenting? To ting plager menneskeheden i al evighed: Ondskab og dumhed. En svensk-tjekkisk kvinde skriver: Den giftiga kvinnohatande feminismen har förstört Sverige och skapat ett helvete för kvinnor. Uppdrag Granskning forleden handlede om en sadistisk, afghansk voldtægtsmand, som matriarkatet tildelte 840 000 kr. i erstatning. Våldtäktsmannen och skadeståndet • 59 min

Bemærk også voldtægter mod mænd og børn:

BRÅ Våldtäkt

Anmälda våldtäkter ökade under 2021 till 9 240 brott (+4 %) jämfört med 2020.
Våldtäkter mot kvinnor (18 år eller äldre) ökade till 5 250 anmälda brott (+12 %).
Våldtäkter mot män (18 år eller äldre) ökade till 279 anmälda brott (+9 %).
Våldtäkter mot barn (0–17 år) minskade till 3 710 anmälda brott (−6 %).
En tredjedel (33 %) av de anmälda våldtäktsbrotten mot kvinnor avsåg våldtäkter av närstående i en parrelation. Motsvarande andel för våldtäkt mot män var 15 procent.

Sexuellt ofredande

Anmälda brott om sexuellt ofredande ökade under 2021 till 11 000 brott (+11 %), jämfört med 2020.
Anmälda brott om sexuellt ofredande mot kvinnor (18 år eller äldre) ökade till 5 600 brott (+12 %).
Anmälda brott om sexuellt ofredande mot män (18 år eller äldre) ökade till 584 brott (+11 %).
Anmälda brott om sexuellt ofredande mot barn (0–17 år) ökade till 4 670 brott (+11 %).

Brottstyper som ökade och minskade under 2021

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
3 months ago

Ja, kvindesagskvinderne, ligestillingsfanatikerne, feministerne,
pladderhumanisterne og kommunisterne har sandelig forvandlet
Sverige til en “humanistisk stormagt”. Deres kamp for kvinders
rettigheder og verden som et bedre sted, har sandelig båret
frugt. Ved at ofre det svenske folk på godhedens alter, har
de reddet verden. Snart vil vi aldrig høre mere om glaslofter
og kvindekrænkelser i Sverige, hvor humane og intelligente
politikere nu har fået det syge samfund de ønskede.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago

Tyskland ønsker sig langt flere “flygtninge” er ikke nødvendigvis et problem, det er måske ligefrem løsningen. For det viser sig at de nordiske lande er fyldt til bristepunktet med voldtægtsmænd “flygtninge” ond islamisk ideologi for os et kæmpe problem, et uoverskueligt problem da ondskaben nu har taget overhånd! Vi vil hellere end gerne opfylde Tysklands ønske om flere “flygtninge” flere voldtægtsmænd kvit og frit, dags dato tilbagesende alt der relaterer til Mellemøsten og Afrika tilbage til Tyskland, no problem, de kom fra Tyskland et sikkert 3’land – de går tilbage til Tyskland, de tilhører i forvejen Tyskland. Muhamedanerne befinder sig… Read more »

Let's go Brandon
Let's go Brandon
3 months ago

“Du vælger ikke dine fjender, de vælger dig” Forkert, dine forældre og dig selv har valgt dine fjender.I disse sindssyge tider, pædo bidens tals idiot tror at hun arbejder for hussein obama – https://www.youtube.com/watch?v=uwydbZy1nTk

Andreas
Andreas
3 months ago

Ja, det er naturligvis noget vrøvl. Vi går ikke rundt som permanente uskyldigheder, som andre gør til deres fjender. Jeg er også nødt til at opponere kraftigt mod udlægningen af verdens situationen. Biden er hver dag under stærk kritik i landsdækkende danske og andre europæiske medier, igår havde The Times en meget morsom satiretegning af ham. Han fremstilles som påfaldende naiv og åbenmundet. Men det giver ikke grønt lys for Trump, det er ikke et enten eller. Amerikanerne må ryste op med nye og bedre egnede præsidentkandidater. Det er flere måneder siden, at krigsskibe fra den amerikanske flåde begyndte at… Read more »

Johnny walker
Johnny walker
3 months ago
Reply to  Andreas

 Biden er hver dag under stærk kritik i landsdækkende danske og andre europæiske medier”

hver dag under stærk kritik” … Danske ..medier” – Det må du meget gerne dokumentere.

Stort set ingen her i landet kender til hans korruption og senilitet.

Margrethe
Margrethe
3 months ago
Reply to  Johnny walker

Præcis. Jeg oplever ikke andet end vantro måben eller hånlige fnys, når jeg beskriver Bidens og USAs sande tilstand. Danskerne ved ikke next to nothing, de ved nothing. Frit fra hukommelsen er USA vores største eller andet største eksportmarked. Når det økonomiske stik trækkes ud, hvis det vanvid, der pågår lige nu der ovre fortsætter tre år mere, vil danskerne stå apatiske på grund af det lammende chok over den økonomiske, planlagte deroute, der følger oven på Plandemien. Vi er muligvis ved at vinde dette ene slag, med retssagerne i England, Haag mm in mente. Men vi har ikke vundet… Read more »

Last edited 3 months ago by Margrethe
Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
3 months ago
Reply to  Andreas

Andreas forveksler måske de frie net-aviser med MSM. I DR
og papiraviserne skildres Biden 95% af tiden som normal og
temmelig dygtig. Er Andreas lettere forvirret?

Andreas
Andreas
3 months ago

Nej, Andreas læser blot aviser, og det gør I åbenbart ikke. Derfor sluger I også al det bavl, der dagligt vælter ud af Hans Rustad. Her er et uddrag af dagens leder i Berlingske, hvor Kristian Mouritsen under overskriften “Biden tænker højt – og Putin må sidde og klaske sig på lårene af grin” skriver: “Berlingske mener: Biden skal lære at holde sin mund i krisesituationer … Men én ting kan man konstatere. Den amerikanske præsident, Joe Biden, har med sine forsøg på at »analysere« situationen og fortolke sin russiske kollega Vladimirs Putins inderste tanker på åbne pressemøder rent ud… Read more »

Johnny walker
Johnny walker
3 months ago
Reply to  Andreas

Du svarede mig ikke på:
““ Biden er hver dag under stærk kritik i landsdækkende danske og andre europæiske medier”
“ hver dag under stærk kritik” … Danske ..medier” – Det må du meget gerne dokumentere.
Stort set ingen her i landet kender til hans korruption og senilitet.”

Du er kommet med ET citat
“Biden skal lære at holde sin mund i krisesituationer” og det er vist ikke “stærk kritik”

Derudover skrev du “Danske ..medier” i flertal.

Jeg venter i spænding

Last edited 3 months ago by Johnny walker
Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
3 months ago
Reply to  Andreas

“Vi går ikke rundt som permanente uskyldigheder, som andre gør til deres fjender”, påstår Andreas. Hvad med de tusinder og atter tusinder af skandinavere, som er blevet bestjålet, ydmyget, overfaldet, voldtaget, myrdet eller har fået deres biler, butikker, skoler eller huse brændt af? Er der ikke visse kulturfremmede som gør os til deres fjender, fordi en bestemt bog beskriver os som vantro, urene, mindreværdige slavesjæle som kun fortjener at blive tæsket, udnyttet og slået ihjel. Det er Andreas der vrøvler. Han kan have en smule ret i at en enkelt avis eller to på det allerseneste har kritiseret Biden, men… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
3 months ago

Det er ved at være trivielt at skrive om Sverige, for landet er fortabt! Men det er interessant for vi kan overfører mange af situationerne til Danmark, vi er bare 10-15 år efter. Bandeuvæsnet har bevæget sig over broen og nu er skyderier og knivstikkerier dagligdag. Volden forsvinder fra avisernes forside til en lille notits nederst på side 7. Vi vænner os til tingenes tilstand, eller som Londons muslimske borgmester så rammende sagde, så er det noget der hører med til at leve i en moderne storby, eller på nudansk: Lev med det! Man bør konfronterer vores politikere med, at… Read more »

Let's go Brandon
Let's go Brandon
3 months ago

Undskyld at det er uden for emnet.

Men nu kammer det helt over i USA og Canada.
I USA har man frataget lægers licens og tvunget dem til en psykologisk undersøgelse bare for at ordinere en helt lovlig medicin – https://rumble.com/embed/vqf1n2/?pub=cc6h2

I Canada har myndighederne taget en 81 årig psykolog og puttet ham på en tosseanstalt blot for at sige sandheden – https://tessa.substack.com/p/forced-hospitalization-dr-bruchet

Ingentingpasser
Ingentingpasser
3 months ago

De begynder at virke desperate….? Ta’r jeg fejl? Er de ved at tabe? Er det ved at gå i opløsning det hele?….det virker defensivt – som om noget er ved at slå alvorligt om. Tager jeg fejl? Hvilken fornemmelse…..analyse osv , – sidder andre med?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago

Du ta’r ikke fejl, Davos & Medicinalindustrien nu ved at tabe ALT, de gik ALL IN, nu sidder de med dårlige kort på hånden, ligesom Hitler da alt var tabt vil de kæmpe til det allersidste! ALT er tabt, New World Order det 4’rige gik efter at stjæle ALT, nu ude i sin egen dødskamp, vil tabe ALT, nu skal så mange af os sammen med Davos eliten ned i døden som overhovedet muligt, det skal Pfizer og Astra Zenica med MSM hjælp nok sørge for vil ske! Uanset din analyse er rigtig: ALT er tabt, de bliver mere og… Read more »

Ingentingpasser.
Ingentingpasser.
3 months ago

Tak for respons. . Nej vi skal lige have the fat lady på scenen først. Jeg ser dit link.

Dronningens tandbleger virolog og poder
Dronningens tandbleger virolog og poder
3 months ago

Hvad angår svenskerne så ønsker de selv at dø, ingen grund til medlidenhed med dem, vi skal derimod forstærke vores grænser.

Tyskerne er også fortabte, de ønsker også berigelse, vold og brand i gaderne.

På tyske MSM nyheder kan man høre at miljøet er der vigtigste.

Catgirl Ego
Catgirl Ego
3 months ago

Verdens dummeste mennesker er typerne som tror Rasmus fik 1.8% af stemmerne

Nielsen
Nielsen
3 months ago

Jeg har atid syntes vældig godt om Hans Rustad. Men jeg tror han springer over hvor gærdet er lavest,når han siger Israel bliver angrebet fra andre tænkere. det skulle være alment kendt at det ikke kun er barbarer,men også israelere,som har lavet terroraktioner i “de varme lande”

karl madsen
karl madsen
3 months ago

“Biden er hver dag under stærk kritik i landsdækkende danske og andre europæiske medier”

Mht. danske medier er det i alle tilfælde fuldstændig korrekt.

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
3 months ago
Reply to  karl madsen

Andreas og Karl Madsen har vist aldrig hørt hvordan DRs P1 omtaler Biden
og Trump, og har nok heller aldrig lagt mærke til hetzen mod Trump i papir-aviserne.
De minder noget om Emmertsen der udbreder sig på Asger Aamunds blog.

Andreas
Andreas
3 months ago

Ovenfor har jeg citeret fra et af mange eksempler på, at kritikken af præsident Biden er særdeles skarp. men jeg har ikke læst Asger Aamunds blog, og et af mine nytårsforsætter er at bruge mindre tid foran min pc.

Johnny walker
Johnny walker
3 months ago
Reply to  Andreas

Sjovt nok svarer Andreas ikke mig.

 “mange eksempler på, at kritikken af præsident Biden er særdeles skarp”
&
“ hver dag under stærk kritik” … Danske ..medier”

Hvor er dokumentationen??? (i flertal)

Du er et lille skvat andreas, du har intet at komme med.
En undermåler, der puster sig op som en løve, men falder ned som et lam.

Desværre ender man som dig, når man tror på hvad som helst, statsmedierne bringer.

Andreas
Andreas
3 months ago
Reply to  Johnny walker

Jeg gider ikke citere mere, du kan selv læse aviser, men det er du vel for dum til. Den gennemsnitlige IQ er ikke høj hos Snaphanen, og det bliver hurtigt for trættende at skrive her.

Johnny Walker
Johnny Walker
3 months ago
Reply to  Andreas

Du er kommet med ET skvattet citat – ET.

Selvom du skriver :
“mange eksempler på, at kritikken af præsident Biden er særdeles skarp”

“Mange” betyder flertal lille ven, men det er din “IQ” nok ikke høj nok til at forstå konsekvenserne af.

Den kloge i den verden er åbenbart den, der ikke kan dokumentere sin påstand.

Man byder op til dans, men når nogen tager udfordringen op, kravler man ned under sin lille sten.

Undermåler!

Last edited 3 months ago by Johnny Walker
Træt
Træt
3 months ago
Reply to  Andreas

Hele Berlingske ligger bag en betalingsmur, så det kan du jo sagtens sige.

Pernille
Pernille
3 months ago
Reply to  Træt

Det kan da aldrig blive Andreas’ ansvar, at du er for dorsk og dum til at læe aviser. Biden er blevet lammetævet i længere tid.

M.A
M.A
3 months ago

Enig:-) En emmert = Begreb der dækker over en vildledt, faktaresistent og forvirret person

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x