28
jan
Seneste opdatering: 29/1-22 kl. 1545
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Hundredevis af lastbilchauffører protesterer mod vaccinekrav” skrev DR i går. Ligesom i svenske medier er det noget af en tilsnigelse. For det første prostesterer truckerne imod vaccinepasset, som vil overvåge enhver på denne klode, og for det andet er konvojen 70 kilometer lang (!)

Hvor mange lastbiler er der på 70 kilometer? Ved hver landsby står alle og hilser med flag og fyrværkeri. DR lyver altså, samtlige MSM i “de vestlige demokratier” manipulerer denne historie, og der kan vel ikke være andet motiv end, at DR også ønsker at omdanne den mobiltelefon, alle har i lommen, til den mest omfattende overvågning i menneskets historie. Hør truckeren fortælle i videoen, hvad han oplevede ved grænsen.

“Grisene”

“Krigen mod islam i Sverige.” Muslimer truer med vold efter enestående favorisering

Sverige har som bekendt ikke været i krig i over 200 år. Vi der følger Sverige ved, at den næste krig er solidt plantet. Alle betingelser er nu tilstede, som en svensk officer skrev i Aftonbladet 2008.(Anders Lugn: ” Sveriges väg mot katastrof”). Kun ved vi ikke hvornår, den begynder, men hvis disse rygter fra den arabiske gade findes allerede i dag, efter at Sverige ikke har bestilt andet end at servicere islam, så skal der ikke megen fantasi til at forestille sig, hvordan Sveriges første krig i 200 år begynder

I slutna grupper med tiotusentals medlemmar flödar konspirationsteorierna och Sverige attackeras hårt. Det påstås att socialtjänsten kidnappar muslimska barn för att sekularisera dem som en del i kriget mot islam. Vissa går så långt att man hotar med våld.

I centrum av konspirationsteorierna står LVU-lagen vilken man hävdar att socialtjänst, skolor och domstolar använder i ett krig mot islam och muslimer. Det avslöjar sajten Doku. Välkända namn inom den radikalislamistiska miljön deltar och eldar på misstron mot samhället och tjänstemän.

“Svenskarna är rädda för den fredliga islamiseringen”

Det hävdas även att muslimska barn sätts i icke-muslimska hem och tvingas att äta fläsk och dricka alkohol. Man påstår att muslimska flickor våldtas och tvingas att ta av sig slöjan och att barnen måste byta namn och religion samt bära kors. Detta menar man görs ”eftersom svenskarna är rädda för den fredliga islamiseringen av Sverige under 50 år”. Kommentarer om att Sverige är ett smutsigt och rasistiskt land är vanliga.

En grupp som har engagerat sig i frågan är de så kallade utvisningsimamerna Abo Raad, Fekri Hamad och Raad al-Duhan. Även Mahmoud Aldebe, före detta centerpartist och tidigare ordförande för Sveriges muslimska förbund som skrev brev till riksdagens samtliga ledamöter med krav på särlagstiftning, påstår att det sprids hat mot islam och muslimer i Sverige på tv, sociala medier och i radio. Hat mot Sverige flödar i muslimska kretsar – hotar med våld. Læs den hele

Doku: Sverige attackeras hårt för LVU-lagen og svensk officer Sveriges väg mot katastrof (ændret i 2013)

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
H. nielsen
H. nielsen
3 months ago

De kan ikke integreres. Det koster vanvittige summer

Vi er til grin på grund af konventionerne

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
3 months ago

De røde svenske politikeres krig mod deres egen befolkning og deres eget
land begyndte for over 10 år siden. Propagandaen talte kun om berigelse,
humanisme, bæredygtighed og næstekærlighed osv. I ly af hykleri og falsk
godhed påbegyndtes en folkeudskiftning. Som nu ligner et forsøg på at
iværksætte massedød og folkemord. Inden længe vil Sverige nok blive
hærget af en borgerkrig, hvor det skal afgøres om svenskerne skal fordrives
eller udryddes, eller om “berigerne” skal rejse hjem igen.

karl madsen
karl madsen
3 months ago

Hvis nu det ikke ender med borgerkrig i Sverige og masseflugt af svenskere i nær fremtid, hvad stiller vi så op?

Træt
Træt
3 months ago
Reply to  karl madsen

Alle, der ikke kan billeddokumentere at de har stemt for Sverigedemokraterne, bør afvises.

rex
rex
3 months ago
Reply to  Træt

allmen krig mot islam i hele europa ,mitt ønske……

Nielsen
Nielsen
3 months ago

Mette Forræderiksen er en gris.

Den Nervøse
Den Nervøse
3 months ago

Demografi er skæbne, og når muslimer udgør 5-10% af befolkningen, begynder de første problemer, nå de udgør 20%, begynder bande/klankrigene, de begynder at udvise dominansadfærd og forlanger massive særrettigheder, volden og navnligt voldtægterne af “vantro” tager voldsomt til i antal. Når de udgør 30% så begynder de at underlægge sig områder i byerne som de kalder deres, ytringsfriheden forsvinder som følge af voldsmandens veto, der skyder og knivstikkes på åben gade, og de “vantros” kvinder er lovligt bytte. Når de udgør 40% begynder magtovertagelsen, de hævder deres “ret” til at dominerer og enten kommer konfrontationen eller også bliver den oprindelige… Read more »

karl madsen
karl madsen
3 months ago
Reply to  Den Nervøse

Helt forkert! Og nu skal du få den rette information: Når der i et samfund findes én (1) muslim begynder problemerne.

Jensen, Danmark
Jensen, Danmark
3 months ago

Vi må nok ty til en psykologisk forklaring fra f.eks. Freud for at finde en bare rimelig teori for hvorfor mange hvide hader deres egen kultur, land og sig selv.

Vi er langt forbi det punkt hvor det er muligt for at redde Sverige, men det er underholdende at følge med i de mange bortforklaringer, fortielser osv.

Danmark går også til grunde, vi er bare 10 år efter de lallende idioter i Sverige.

Peter Buch
Peter Buch
3 months ago

Er der noget om det Snowden med flere siger, er ALT forbundet med internettet registrerbart.
Hvormed der selvklart kan ses hvor hvilke smartphones er og hvilke informationer der er udvekslet mellem dem og andre apparater. Således også at en med den og den vaccinepas-status nærmer sig.
Her virker både Tucker Carlsom og truckeren ret uvidende om virkelighedens verden.
Set herfra.

Peter Buch
Peter Buch
3 months ago
Reply to  Peter Buch

Såfremt indholdet i vaccine er egnet til at virke som sender af information om organismen hvori vaccinen er injiceret i, er der ingen krav om internet-forbundet apparat.
Individet er ved DNA-ændringen forandret til dels målenheder dels objekter for følgen af specifikke i vaccinen eksisterende elementers virke.

Individet, her mennesket specifikt kan fjernstyres.

https://rumble.com/vtc6bs-why-are-most-people-cowards-obedience-and-the-rise-of-authoritarianism.html

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x