2
feb
Seneste opdatering: 8/2-22 kl. 1607
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Covidvaccinen er farligere end alle andre i historien – tilsammen”

En rigtig glimrende indføring i samtlige af de løgne, politikere, medier og big pharma har holdt befolkningen hen med om historiens farligste vaccine. Afsnittet om bivirkninger kunne for min skyld godt have været længere, da de understreger den skrupelløshed der ligger bag at tvinge/propagandere til at deltage i et livsfarligt eksperiment, som stadig pågår uanset død og invaliditet. Det bør blive dyrt for alle medvirkende.

Flere af de ramte af denne rå kynisme burde træde frem. Her gør politisk kommentator Anne Sofie Allarp det med sin berettigede vrede over, hvordan skadede mennesker lades alene uden opmærksomhed eller støtte fra dem, der har bragt dem i den situation. Hun er pårørende til en vaccineskadet:

Det er unge mænd med blodpropper i lungerne og hjerteproblemer, de er voksne mænd, hvis kardiolog fraråder stik nr to, mens Sundhedsstyrelsen mener at det bestemt er risikoen værd. Det er unge mødre, der før var raske og rørige og nu er henvist til en kørestol, fordi svimmelheden gør det svært at være oprejst. Det er voksne førhen stærke og raske forsørgere, der nu har tilbragt halve eller trekvart år i sengen med hovedpine, ekstrem udmattelse, føleforstyrrelser, delvise lammelser, led- og muskelsmerter, svimmelhed, søvnproblemer, hormonelle forstyrrelser og/eller andre diffuse symptomer, og sgu nok efterhånden en solid omgang vantro over, at der ikke står et beredskab klar, når man ruller en ny vaccineteknologi ud i hele befolkningen.

Som pårørende er jeg personligt så rasende over behandlingen af disse mennesker at jeg knapt kan trække vejret. Og ja, jeg ved godt at de fleste ikke har oplevet nogle helbredsproblemer efter vaccinen. Men det er jo heller ikke de fleste der dør af at spise østers eller valnødder, og pointen er, at myndighederne kunne læse indlægsseddelen og sige sig selv, at de ville stå med folk, der slet, slet ikke kunne tåle vaccinen. I stedet for at stå klar har myndighederne henvist dem til en ensom færd gennem det sundhedsvæsen, der udenfor hospitalerne sgu lidt er en stor øvelse i ansvarsforflygtelse. Nå, det var bare det jeg ville sige.

Uwe Max Jensens hjem ransaget af politiet

Uwe skriver på Facebook:

Max Uwe er blevet ransaget af politiet, der har beslaglagt hans computer og telefon. Med kendskab til andre, der har været i samme situation – Steen Snaphanen for eksempel – kan det tage månedsvis, inden han får tingene tilbage.

Derfor vil al kommunikation i den nærmeste fremtid blive sparsom. Hvad sagen konkret drejer sig om, vides ikke på stående fod, da han har nægtet at udtale sig uden tilstedeværelsen af en advokat – og derfor ikke er blevet præsenteret for en konkret sigtelse endnu.  Uwes Facebook

Jeg følger op, når jeg får fat i Uwe

4.1 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ino
ino
3 months ago

Den gode Uwe har været god til at grave informationer op, åbenbart lidt for god efter nogens mening. Gad vide om politiet denne gang havde en dommerkendelse med.

Kurt jensen
Kurt jensen
3 months ago

Eller han sigtes for blasfemi ..for at sige sandheden om islam

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 months ago

Fremragende video! Hvem tør at sætte sit eget liv, sin egen families liv på spil, stole på sådanne der fra dag 1′ helt bevidst fylder befolkningen med løgn, uhyggeligt at ligesom nogen anden charlatan dukker helsemyndigheden op på skærmen, i bedste sendetid, med et skævt smil som var det godheden selv, renlivet ondskab, lodrette løgne så at det løber iskoldt ned af ryggen! De der endnu har tillid til helsemyndigheden til de folkevalgte, må huske at de helt samme politikere den samme helsemyndighed der forbød den livsgivende medicin, den fra gammel tid gennemtestede medicin den der på rigtigt redder liv,… Read more »

Last edited 3 months ago by Jan Ulrik Friis
Jensen, Danmark
Jensen, Danmark
3 months ago

Politikerne bruger myndighederne aktivt mod borgerne, hvor er det lige vi kender det fra?

Anders Samuel
Anders Samuel
3 months ago

Ha, blotteren fra Aalborg bruger jo også helt bevidst myndighederne mod politierne. Han er svingdørsklient i landets retssale og interesserer kun den faste stok.

Hvad har den perverse fyr ikke kostet samfundet!

karl madsen
karl madsen
3 months ago

Godt vi har Uwe m.fl. på de alternative medier, hvis eneste dagsorden er, at oplyse om sandheden.

Anders Samuel
Anders Samuel
3 months ago
Reply to  karl madsen

Pladder.

ino
ino
3 months ago

Fantastisk god film af Thomas Soltau

Jensen, Danmark
Jensen, Danmark
3 months ago

“Det er de få der ødelægger det for de mange” Hitler eller Frederiksen, hvem sagde det?

Bitten-Kirsti Nielsen
Bitten-Kirsti Nielsen
3 months ago

Jeg tror ikke, disse personer vil blive retsforfulgt. De er under beskyttelse af stærke kræfter på internationalt plan, de føler sig 100% sikre, og det er de. Ikke engang alle danskere kender den rette sammenhæng. En gang i fremtiden, når der skal skrives historie, vil den fremstå som den er.

Kristian Jorgensen
Kristian Jorgensen
3 months ago
Cat
Cat
3 months ago

En ting globalisterne har fremført er i hvert fald sandt: Vi kommer aldrig til at gå tilbage til normal. Globalisternes nye verdensorden er vel stadig en mulighed i betragtning af alle de ressourcer globalisterne har under deres kontrol, men hvis folket endelig vælter hele korthuset, så vender vi ikke tilbage til det der var før. Jeg kan ikke tro ret mange vil være tilfredse før ikke bare alle ledere og oppositionsledere er erstattet. Der vil blive krævet reformer ikke set i århundreder. Helt nye institutioner til at erstatte de gamle og langt mere overvågning af den offentlige sektor og deres… Read more »

Last edited 3 months ago by Cat
ino
ino
3 months ago

Hvad angår Covid-19 hysteriet, så håber jeg på en Sandhedskommission i 2023. Jeg er ikke ude på at straffe nogen, men vi skulle gerne have sandheden frem i nær fremtid.
Jeg har i dag mistet stort set al tillid til både medierne, sundhedsmyndighederne, politiet og retsvæsnet, også tilliden til en stor del af politikerne er røget.

Jensen, Danmark
Jensen, Danmark
3 months ago
Reply to  ino

Den tillid mistede jeg under Trumps præsidentperiode, der stod det soleklart for mig hvordan tingene hænger sammen: MSM, myndigheder, politikere og kapital. Covid er blot endnu en bekræftelse.

jdm
jdm
3 months ago

Holdt da hel kæft for en fremragende video. Tak til alle involveret og dem som spreder den. Jeg er da helt ked af at der findes folk som ikke kan forstår dansk.

Dronningens tandbleger og poder
Dronningens tandbleger og poder
3 months ago

I dag er det nødvendigt at have en klonet telefon i reserve. Politikere bruger myndighederne mod borgere i opposition. Det er regeringen og myndighederne, der skal ransages. Begynd med Mette Mengeles telefoner, computere, ipatter, beslaglæg det hele.

Det er kendt fra mange andre lande.

Last edited 3 months ago by Dronningens tandbleger og poder
karl madsen
karl madsen
3 months ago

“Begynd med Mette Mengeles telefoner”

Selvom diverse sms’er er blevet slettet, er det vel ikke det store problem at få dem gravet frem. Logningsbekendtgørelsen gælder mig bekendt stadig for mobiltelefoner.

Broncobilly
Broncobilly
3 months ago
Reply to  karl madsen

Både politikere og den afhængige presse regner os for mindre begavede.
Telefonselskaberne skal jo gemme al data i fem år, så det burde ikke være noget problem, at finde Mettes Forræderiksens smsér og samtaler frem:

Bogføringsloven tvinger teleselskaberne til at gemme teleoplysninger om kunderne i fem år, selvom stort set samme data skal slettes efter 12 måneder på grund af logningsbekendtgørelsen.”

https://finans.dk/artikel/ECE4171032/Teleselskaber:-Dine-teleoplysninger-gemmes-i-fem-%C3%A5r/

karl madsen
karl madsen
3 months ago
Reply to  Broncobilly

Man “glemmer” de eksisterende muligheder indtil det rent faktisk er for sent at finde noget brugbart frem fra gemmerne.

TomasGidlöf
TomasGidlöf
3 months ago

2022-02-03 Hej Dronningens tandbleger og poder! I Sverige påstår många felaktigt att TJÄNSTEANSVAR inte finns i lagen. Det finns. Det är ett brott som kan ge sex års fängelse. Står att läsa i Sveriges Lag, Brottsbalken Kap 20 Tyvärr innebär korruptionen att lagen sällan tillämpas. Intressant är att kriteriet ”uppsåt” inte behöver visas i rätten. Tjänstemännen skall ju kunna sitt jobb så ”försumlighet” eller ”skada” är tillräckliga kriterier. Jag frågar ”Tandblekaren” om motsvarande lag finns i danska Straffeloven?   Förvaltningslagen, Sverige, stadgar att även i brist på förtroende valda har tjänsteansvar i vissa fall. Nämligen ordförande i kommunal nämnd. Läs också… Read more »

Last edited 3 months ago by TomasGidlöf
Dronningens tandbleger og poder
Dronningens tandbleger og poder
3 months ago
Reply to  TomasGidlöf

Hej Tomas, det er meget interessant det du skriver, jeg vil undersøge det og skrive til dig. Som du sikker ved er meget af lovgivningen i Norden udarbejdet på baggrund af fælles nordiske lovkommisioner. Om dette også gælder på dette område ved jeg ikke, da jeg ikke arbejder med forvaltningsret.

H. nielsen
H. nielsen
3 months ago

Sandheden er ilde hørt

Nielsen
Nielsen
3 months ago

Den farligste løgn, er at regering fjolseting og kommune har ret til livet.

Bente Jessen
Bente Jessen
3 months ago

Han sigtes nok for at suge sandheden

Peter Buch
Peter Buch
3 months ago

Godt sammensat af hr. Soltau.

https://www.thomassoltau.dk/film/

Svend Giønge
Svend Giønge
3 months ago

Hvem er det der taler i videoen ?

Svend Giønge
Svend Giønge
3 months ago
Reply to  Svend Giønge

Ja det er jo Menneskeligt at fejle, vil se nærmere på Thomas Soltau.
Dejligt med en dansk gennemgang af uhyrlighederne.

Dronningens tandbleger og poder
Dronningens tandbleger og poder
3 months ago

Man dør ikke med en virus, fat det nu

Bente Jessen
Bente Jessen
3 months ago

Suge=sige

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x