11
feb
Seneste opdatering: 14/2-22 kl. 1255
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Danske medier saboterer kampen for demokrati. “Pandemi” og “multikultur” er to sider af samme sag.

Hvis nogen siger “diversity is strenght” eller “build back better,” – drop dem. De vil folkestyret til livs – Klaus Schwab som Joe Biden eller Ursula von der Leyen. Og Mette Frederiksen? Hun skylder os at vide, om hun er med storfinansen og Pfizer eller folket. Endnu ved vi det ikke. Ved Folketinget, hvad der foregår? Bryder det sig overhovedet om, at big tech har genindført censur i Danmark efter 150 år uden? Tilsyneladende ikke. Hvem tjener de, hvem har købt dem? Hvem financierer danske toppolitikere? Løkke, Thorning, Fogh, Frederiksen? World Economic Forum?

DR er det reb, vi får lov at hænge os i.

“Multikulturen” – opløsningen af nationer og demokratier, og “pandemien”, er to sider af samme sag. Det handler om at overføre den politiske magt fra demokratierne til en verdensregering af storbanker og hedgefunds. Protesten imod det, er en sand demokratisk bevægelse enhver bør kunne tilslutte sig. Danske medier gør ikke. Ingen af dem. De bør bojkottes og DR nedlægges, de er uværdige til én skattekrone. DR er det reb, vi får lov at hænge os i.

Læge: 840.000 amerikanere kunne have været i live i dag

Covid-vaccinisterne er denne generations fascister

men de er dræbt af den såkaldte vaccine og dens “demokratiske” fortalere, og de fleste læger er kuet og truet til tavshed. Min egen har villet vaccinere mig fire gange – han står til udskiftning. Hundredetusinder er derudover invaliderede. Hvor mange i Danmark? Jeg har givet nogle stemme.

Man ser vesterlændinge, der naivt tror at svindelpandemien endelig er overstået, der for alvor tror på en vestlig leder, men så let giver EU, Black Rock og WHO ikke op. De har allerede opfundet en ny variant. WHO warns against next COVID variant, says possibly more infectious and deadlier.  Vores ledere og medier er i lommen på dem. Penge er løsenet.

Vil europæerne ikke kæmpe for deres liv som canadierne, ryger de samme vej i det kommende medicoteknokratur. Vil de stadig leve i en slags demokrati, er det på tide at vågne op. Også hvis de i det hele taget vil leve. Vi bliver som Laurence Finks forebillede Kina, ikke omvendt. Vi får den totale overvågning, det sociale pointsystem. Vi bliver det ‘kvæg’, som de hyperrige omtaler os som. Dette er vor generations fascisme. Vil vi leve op til den?- Se også Lægen som opdagede omicron-varianten blev presset til ikke at afsløre at den var mild.

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
MIG
MIG
3 months ago

Enig! Problemet DR løses kun ved nedlæggelse.

Privatiserer man DR, så ændre man bare ejerskabet til nogle, der er med på globalisternes ideer eller er ejet helt eller delvist af en hedgefund, hvilket giver samme resultat.

Derfor nedlæg DR!

Træt af tyrannisk politik og uærlig journalistik
Træt af tyrannisk politik og uærlig journalistik
3 months ago

Der er begået mange forbrydelser mod europæerne,
danskerne og svenskerne mv. i forbindelse med
corona-håndteringen. F.eks. nedslagtningen af mink
branchen, som især var ønsket af EL, R og SF. Og
der var den konstante venden ryggen til Ivermectin
og Hydroxyclorokin, som kunne have sparet danskerne
for de falske/tvivlsomme “vacciner” fra Pfizer osv.
Og der var det skandaløse pres for at få “vaccinerne”
sprøjtet ind i 5-11 årige børn. Der var også de
meningsløse bøder til folk for udendørs ophold
i parker, osv.

Poul
Poul
3 months ago

Apropo DR, så prøv lige at læse denne komplet sindsyge artikel fra uriasposten: http://www.uriasposten.net/archives/124957 1: Kritiserer du islam er du “nynazist” i politiets øjne uanset hvad, selv når du demonstrerer FOR jøder. Så meget for politiets neutralitet. (og uddannelse..) 2: Politiet ved at skatte-financerede DR har forbindelser til venstreradikale terrorister, men istedet for at gøre noget ved det, samarbejder de med dem. Begge parter er som bekendt financeret af alle danskere, men kritiserer du islam betragter de dig altså som en nynazist der er fri jagt på. Så ved du hvorfor de behandler dig og mange andre bloggere som de… Read more »

Last edited 3 months ago by Poul
FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
3 months ago

Alex Jones vandt for mange år siden. Hvis man fulgte ham og ((fact))tjekkede ham undervejs, så vidste man dette for længe siden, men hvis man demonstrativt ignorerer ham, så ved man selvfølgelig heller ikke, at han vandt

karl madsen
karl madsen
3 months ago

Min første kommentar angående det tragiske spild af amerikanske liv ser ud til at være blevet slettet.

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
3 months ago

Mit link, bitchutetitel Nick Fuentes:
BIDEN ADMIN DECLARES COVID “MISINFO” TERRORISM

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
3 months ago

Vi nærmer os Alex

karl madsen
karl madsen
3 months ago

Og helt ufatteligt mange europæere kunne også stadig have været i live. Hvis altså ikke det var fordi de gik hen og døde.

Og så er det ikke engang løgn!

Nielsen
Nielsen
3 months ago

Han kan godt være temmelig kaotisk at følge ham Poul Joseph Watson, han er nok Vernon Colemans modpol, hvad angår videoredigering. Men han har som regel mange fine pointer.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x