21
feb
Seneste opdatering: 23/2-22 kl. 1707
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

af Henrik M.Jensen

Venstrefløjen har en sjælden evne til at jokke i spinaten.

Lørdag 19.2., troppede nogle levninger fra ‘fredsbevægelsen’ op foran den amerikanske ambassade og protesterede mod at invitere amerikanske tropper til Danmark. Og det i en højspændt situation, hvor en “demo” foran den russiske ambassade lige rundt om hjørnet, ville have været mere passende!

Og da Hedensted Kirke 6.2. fik indsat en ny præst, som havde meddelt, at han ikke ønsker at vie homoseksuelle par, marcherede den lokale afdeling af Socialistisk Ungdomsfront (SUF) op foran kirken under parolen “Homofobi ud af Folkekirken”. SUF er en ungdomsafdeling af Enhedslisten, der går ind for “revolution”, og som er kendt for hårdtslående og gerne voldelige aktioner over for politiske modstandere.

Demoen kunne dog kun mønstre 20 personer, og den var næppe blevet kendt uden for Hedensted, hvis ikke Danmarks Radios journalister (hvoraf mange har en fortid på den yderste v-fløj) dagen lang havde dækket de 20 personers demo.

Man kan spørge, hvorfor SUF overhovedet går ind i sagen, da Folkekirkens præster for 80% vedkommende gerne vier homoseksuelle, og de resterende 20%, der ikke gør det, dog ikke går ind for forfølgelse eller diskrimination af homoseksuelle. Så hvad er problemet?

Problemet er at SUF ikke demonstrerer dér, hvor det ville være meningsfuldt.

Homofobi ud af moskeen

Fort at demonstrere mod en landsbykirke i Jylland er grotesk, når der i Danmark er religiøse institutioner, der åbenlyst går ijnd for dødsstraf for homoseksuelle.

I verden i dag findes der i alt 11 stater, der henretter homoseksuelle, og de er alle muslimske: Afghanistan, Pakistan, Mauritanien, Somalia, Sudan, Saudi-Arabien, De forenede arabiske emirater, Yemen, Brunei, Qatar og sidst, men ikke mindst, Iran.

Så hvis kommunister, radikale og alternative kommunister og radikale virkelig ønsker at bekæmpe homofobi, kan de passende rette skytset mod disse stater og deres repræsentanter i Danmark, dvs. ambassader og især moskeer. For det er islam, som driver homofobien.

Iflg.Amnesty International er der i Iran siden Khomeinis magtovertagelse i 1979 blevet henrettet 5000 homoseksuelle. Derfor vil det være relevant at demonstrere foran en moské i Danmark, som er finansieret af den iranske stat og styret af de iranske ayatollaher.

Og den findes og hedder “Imam Ali Moskeen”! Og adressen er:
Vibevej 23, 2400 NV, info@imamalimoske.dk tlf. 3910 0078

Der er god plads på Vibevej, og demoen kunne passende finde sted ifm. bønnekaldet om fredagen.

Foto Henrik Jensen:

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Limewoody
Limewoody
2 months ago

Det illustrerer jo med al ønskelig tydelighed at det, der driver mange på venstrefløjen mest baserer sig på had – selvhad og kulturelt selvhad. Jeg forstår ikke hvorfor LGBTQRSTUVXZY-folket og dets venner ikke bare opretter deres helt egen fri-menighed, med kirke og menigheds-råd, hvor de kan prædike deres glade budskab og missionere af hjertens lyst. Det er jo osse besynderligt at kommunistiske revolutionære, der jo med flammesværd og brandtale selv dyrker de religiøse (læs: kristne) fobier, er så optagede af hvad en præst i Folkekirken mener – og nærmest ønsker vedkommende deporteret til en genopdragelseslejr (læs: udryddelseslejr). Den slags var… Read more »

Palle Almindsø
Palle Almindsø
2 months ago
Reply to  Limewoody

En frimenighed ja, netop, men med bevidstheden om, hvor godt deres/venstrefløjens budskab i grunden er, følger også behovet for at sprede det, gerne med vold og magt, og som vi ved, så har EL, SF og de andre jo godheden på deres side, hvorfor de altid har ret!

Dranker Jørgensen
Dranker Jørgensen
2 months ago

Ja, det er jo ikke noget nyt, at neokommunisterne aka. venstrefløjen for længest har erklæret krig mod familien, kønnet, kirken, nationalstaten, vejeret og sandheden.

Hvis ikke vanviddet altså gik ud over os andre, skulle de have lov til at løbe linen ud og føle konsekvenserne på egen krop, men sådan hænger virkeligheden desværre ikke sammen.

Preben Nielsen
Preben Nielsen
2 months ago

Ja det store venstreorienterede frisind er et dobbelt-ægget sværd. Det kan bruges til at angribe vore egne præster, men ikke til at angribe der hvor det har relevans. I de muslimske lande. Heldigvis er denne dobbeltmoral som Henrik Jensen skriver i dag begrænset til relativt få. For en generation siden – i 1980erne – kunne venstrefløjen endnu samle titusinder til deres “freds”-demonstrationer. Altid foran den amerikanske ambassade. Efter afslutningen af Vietnam-krigen var det så amerikanske flådebesøg i Danmark, borgerkrigen i El Salvador, indkøb af nyt materiel til luftvåbnet. Altid skulle disse demonstrationer slutte foran USAs ambassade. Dejligt at erfare, at… Read more »

Dranker Jørgensen
Dranker Jørgensen
2 months ago
Reply to  Preben Nielsen

Hej Preben, af ren nysgerrighed – er det dig, der skrev i berlingske chaosblog år tilbage under navnet preben f1 eller ligende?

i øvrigt bryder jeg mig ikke om amerikanske soldater på dansk jord – specielt ikke under det nye regime, der er bund korrupt, bekriger ytringsfriheden og sandsynligvis har kuppet sig til magten.

Poul
Poul
2 months ago

Hvis du er på facebook/twitter så gå ind og ros dem for deres aktion, og spørg dem derefter hvornår den næste foran moskeerne finder sted? Hvis ikke de blokerer dig øjeblikkeligt (hvilket de gør) så burde svaret være underholdene.. For SUF og de andre dobbeltmoralske idioter på den yderste venstrefløj kommer aldrig til at demonstrere imod de værste sexister og homofober i landet, da det er den selvsamme gruppe de har satset stort på som vælgere! Den yderste venstrefløj er dermed ikke bare landsforrædere, men forrædere overfor samtlige af de mennesker som de har levet fedt af at love beskyttelse,… Read more »

91B9507A-A9BD-48ED-9C5D-CCC05483682C.jpeg
Anders
Anders
2 months ago

Af vanvare hørte jeg talskvinden for demonstranterne på P1.
Hun ville ikke “stå på model” til præstens homofobi. Så han skulle selvfølgelig tvinges til at forette homo-vielser, eller smides på porten.
Længe leve enfoldigheden.

karl madsen
karl madsen
2 months ago
Reply to  Anders

Så meget for tolerancen og mangfoldigheden

karl madsen
karl madsen
2 months ago

Med yderligtgående holdninger, politiske såvel som religiøse, følger ekstreme metoder, og i et hvilket som helst land, der styres af venstreradikale, højreradikale eller af religiøse tosser ses knægtelse af ytringsfriheden, forfølgelse af seksuelle, religiøse og politiske mindretal. Graden af forfølgelsen bestemmes alene af, hvor moralsk overlegne det pågældende lands magthavere føler sig. Da et samfund helt uden ledelse næppe kan eksistere må det derfor dreje sig om, at personer, der føler sig ophøjede til at diktere massernes måde at leve på, får så lidt at skulle have sagt som overhovedet muligt. De kan således allernådigst få lov til at vedtage… Read more »

Nielsen
Nielsen
2 months ago

Okæh Henrik Jensen. Hvem er populærest blandt respektive landes befolkninger? Putin eller Biden? Det er ikke det dumme spørgsmål fra Anders Holmberg til Jimmie Åkesson! At protestere mod fremmede landes soldaters tilstedeværelse i Danmark,er vel lige så godt som at protestere mod araberes (barbareres) tilstedeværelse. Jeg har i hvert fald ikke inviteret nogen af de to.

N. Eger
N. Eger
2 months ago

Et link til artiklen bliver forhåbentlig sendt til diverse helt utroligt rummelige organisationer på venstrefløjen, så medlemmerne ikke forpasser muligheden for at deltage i demonstrationen på Vibevej.

trackback

[…] Source link […]

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x