26
feb
Seneste opdatering: 26/2-22 kl. 2001
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Matthew Le Tissier er en tidligere professionel engelsk fodboldspiller, der tilbragte hele sin aktive karriere, fra 1986 til 2002 hos Southampton F.C. Han nåede at spille 444 kampe og score 162 mål for klubben, hvor han opnåede status som klublegende. Le Tissier spillede desuden otte kampe for Englands landshold.

Le Tissier imponerer med sin specialviden om Covid og vaccinerne. Han udgangspunkt var, at de hundredevis af sportsfolk der er faldet om med hjerteproblemer – hvoraf ikke så få er døde, bare ikke forekommer naturligt i alle de år, han husker. Derefter har han informeret sig grundigt, for han er klar over, at medier, politikere og sportsklubber lyver.

“Verité, liberté, verité, liberté

Forleden samledes et par tusinde mennesker på Paris’ legendariske Père Lachaise i Paris, den største kirkegård i byen, der ligger indefor ringvejen, Périferiqué. Det var virusforskeren og opdagerende af HIV virusset, Luc Montaigner, der blev begravet. Han var ligeledes en kvalificeret og stærk kritiker af Covid vaccinerne, så da folkemængden råbte “Sandhed, frihed”, antog begravelsen karakter af en ren demonstration imod vaccinetyranniet. Fra minut 9 og frem kan man høre det.

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
karl madsen
karl madsen
2 months ago

Indtil for nyligt vidste vi med usvigelig sikkerhed, hvem de kommunistiske fascister var. Nemlig den vestlige elite, New World Order, Kina og alt det dersens halløj, og det var ligesom til at overskue. Der var, om man så må sige, orden i tingene. Fjendebilledet stod mejslet i sten! Men efter Ruslands indtog i Ukraine ser det unægteligt ud som om vi har fået nok en fjende på halsen.

Hvad skal vi dog gribe og gøre i?!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 months ago
Reply to  karl madsen

Dette kan ikke komme som nogen overraskelse, med det klientel af en regering af sammensvorne globalister der nu sætter land og rige over styr, etnisk udrenser og udplyndrer Danmark, at alt går af Helvede til!

En af vore mest elskede nationalsange beskriver netop for den del at dagen ville komme hvor vi må tage benene på nakken, endda tage til vores plan-b, forsvinde over samtlige bjerge, den dag røde russerne kommer.
https://www.youtube.com/watch?v=sxGokzoz5Og

karl madsen
karl madsen
2 months ago

Jo, det kommer faktisk som en overraskelse, trods globalister, medsammensvorne og andet godtfolk. For det har nemlig stået ret klart de sidste par år, især i de alternative medier, at Putin var en helt, hvilket han så åbenbart alligevel ikke er.

Desuden ser det ud som om, at ingen almindelige mennesker; i øst eller vest, ønsker krig, men ikke desto mindre er de udset til at skulle holde for økonomisk. Hvis diverse parlamentarikere gerne vil brænde fyrværkeri af på slagmarken, så værsgo, for min skyld ingen alarm. Blot de betaler af egen lomme!

karl madsen
karl madsen
2 months ago

Ved ikke at kommentere på artikler og kommentarer på Snaphanen i dagtimerne på hverdage indikeres det, at man er travlt optaget på arbejdsmarkedet. Ved også at afholde sig fra at kommentere i weekenden viser man, at man lever et aktivt liv med masser af tidskrævende fritidsinteresser.

At virkeligheden kan være ganske anderledes, og at man evt. tænker længselsfuldt på ekkokammeret mens man fjerner tomme flasker, tømmer fyldte askebægre og har travlt på fora for incels, er en anden sludder.

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Reply to  karl madsen

Nu ophørte teaterdemokratiet jo d. 1.1.1973 da vi overgik til at være en underregion af den europæiske fascistunion, underregion af den euroarabiske region på den euroasiatiske og mellemøstlige landmasse, region under NWO/Frimurerordenen, som vi advarede imod under EF-afstemningen under JO Kragh. Siden da er der ikke mange der har gidet deltage i det politiske teaterstykke, som nu virker som en anakronisme på en gammel udslidt 78’er, helt slidt ned efter mange år med pickuppen i den samme rille

Last edited 2 months ago by FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago

UNDERregion af en UNDERregion af en Region UNDER NWO/Bilderberg/Davos/WEF/FN/5-I’s lyder vældig “demokratisk”, “inkluderende”, “omstillende”, “bæredygtigt”, “sikkert”, “trygt”, “troværdigt”, “tillidsvækkende”, “Nietschesk” (fortsæt selv ..), i mine ører. Virker som om vi ikke, med vores stemme, har indflydelse på et komma i den fælles fremtid for danskernes børn, børnebørn osv

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago

I min generation meldte vi os vist ud i 0erne, men de ville aldrig acceptere vores udmeldelse 🙂

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago

Vi var jo dresseret til blindt oprør. Vi gjorde jo oprør imod de forkerte, som vi var blevet programmeret til 🙂

Træt
Træt
2 months ago
Reply to  karl madsen

Måske skulle du så overveje at lade være med at skrive dine selvfede kommentarer, Notarius Umulius

karl madsen
karl madsen
2 months ago

Hvis man skal være grov kan det eventuelt hævdes, at sportsverdenen rekrutterer flere og flere svæklinge.

bennybenny
bennybenny
2 months ago
Reply to  karl madsen

Herlig fyr, ham der karl
Og sjov også!

karl madsen
karl madsen
2 months ago
Reply to  bennybenny

Ja, jeg er en munter fætter, men formålet med kommentaren var nu først og fremmest at se, om folk er vågne.

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago

HOW I AM PREPARING FOR THE GREAT RESET BY BUYING A RANCH
https://www.bitchute.com/video/xxWYN8p9nEIP/

Last edited 2 months ago by FucktheWorldEstablishment
13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x