7
mar
Seneste opdatering: 7/3-22 kl. 1912
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Se eventuelt hele inerviewet This Information Could Have Saved MILLIONS of Lives with Dr. Peter McCullough | Flyover Conservatives 50 minutter.

Genmanipulation gennem vaccinen er et faktum

Som nævnt i en tidligere artikel har forskere ved universitetet i Lund etableret ret solid evidens for, at mRNA-“vaccinernes” genetiske indhold (koden til spikeproteinet) transkriberes fra RNA til DNA i menneskets celler

Jeg tvivler på, at et så stort antal danskere ville have ladet sig vaccinere, hvis de havde vidst, at de resten af deres liv ville bære et fremmed gen i deres DNA. Massevaccinationen er reelt en genmodificering af en stor del af menneskeheden, og det næste, vi kan frygte, og som kun tiden kan afsløre, er, om det fremmede gen vil blive udtrykt, dvs. resultere i fortsat produktion af spikeproteiner, og om genet videreføres til kommende generationer – spørgsmål, som berøres i nedenstående videoer.

Vi er dermed trådt ind i transhumanismens æra. Om enkeltpersoner kunne være interesserede i at få modificeret deres genom, er naturligvis op til dem, men at genmodificere hele befolkningen uden deres viden lyder kriminelt. Hvornår begynder de vaccinerede at protestere? Se det hele

3.9 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
karl madsen
karl madsen
2 months ago

Nogle mennesker er tilsyneladende fuldstændig overbeviste om, at Jorden er flad. Flad som en pandekage! De kaldes imidlertid ikke, som man måske kunne foranlediges til at tro for fladpander, men for Flat Earthers (så er der lidt til de engelskkyndige…). Almindelige mennesker, hvoraf de fleste er af den opfattelse, at Jorden er mere eller mindre kugleformet, vil nok være tilbøjelige til at mene, at de her Flat Earthers har en skrue løs. Men nej, det har de ikke! Altså ifølge dem selv, og de allermest opvakte af dem er endda i stand til at fremføre beviser for at Jorden faktisk… Read more »

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Reply to  karl madsen

Det dummeste idioterne tror på er godt nok, at de får indflydelse på fremtidens samfund ved at stemme på et stykke med uspecificerede løfter fra dem, som har løjet omkring alt til de godtroende borgere, som indrømmet heller ikke har for meget at rykke rundt med, når det kommer til at forstå trædemøllen de frivilligt deltager i hele deres liv

Hvis dine kommentarer ovenfor skal relatere sig til videoen, så kan jeg oplyse dig om, at det er lutter stråmænd du kaster ud i vælten

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x