10
mar
Seneste opdatering: 10/3-22 kl. 1454
52 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Charlottenlund Strand. I baggrunden Sverige. Foto: Steen R./Snaphanen

Stå vid en strand. Begrunda två års avskärmad tillvaro. Förstå att Putins krigsmaskin nu maler sönder hela Ukraina. Begrunda, försöka förstå.

Steens vackra bild är ett “trots allt” – skönheten kan ingen ta ifrån oss, trots att det ibland är svårt att hävda den. Thomas Nydahl.

Her hviler friheden – elsket og savnet

De Forenede Danske Partier vil helst ikke have ansvar for noget og prøver derfor at overdrage al myndighed til en flok embedsmænd i Bruxelles.

Af Lars Hedegaard

Da jeg var ung og socialist, spurgte jeg engang min amerikanske svigerfar, om han kunne fortælle, hvad frihed går ud på. “Det er, at jeg kan tage min bil og køre hen, hvor jeg vil”, svarede han. Det forekom mig at være ustyrlig dumt, men i dag er jeg langt fra så sikker.

Hvis man betragter de globalistiske eliters manøvrer, opdager man hurtigt, at alle deres bestræbelser går ud på at begrænse vores bevægelses- og handlefrihed og berøve os vore demokratiske rettigheder, som de vil have overført til selvudnævnte verdensherskere så som EU-bureaukratiet, Big Tech og World Economic Forum.

Først fik de held med deres virkningsløse covid-nedlukninger og lattervækkende mundbind.

Nu gør Biden-administrationen alt for at drive benzinpriserne op med det klare formål at begrænse fattigrøvenes bilkørsel, mens de selv bevæger sig i jetfly.

Overalt i den vestlige verden er de politiske beslutninger deponeret hos selvbestaltede Greta Thunberg-typer, som dagligt bombarderer os med klimavrøvl. Kravet er, at vi skal blive fattigere af hensyn til Jordens ve og vel. De velfinansierede klimaprædikanter kommer naturligvis ikke til at mangle noget.

Globalisternes største problem er nationernes selvbestemmelsesret, som de dagligt arbejder på at afskaffe. Derfor skal Danmark nu tilslutte sig EU’s forsvarsordning – hvad den så end måtte gå ud på.

Det er alle tiders for De Forenede Danske Partier, som helst ikke vil have ansvar for noget og derfor prøver at overdrage al myndighed til en flok embedsmænd i Bruxelles.

Vi andre kommer til at stå med håret i postkassen, mens Mette Frederiksen griner.

Heldigvis er der stadig partier, der gør modstand mod globalisternes seneste påfund: Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige og Enhedslisten. De går en hård kamp i møde, så lad os hjælpe dem.

3 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
52 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
2 months ago

Ak ja. Her gik man og troede, der fandtes pålidelige alternativer på nettet. Bliver den eneste løsning på sigt at gå tilbage til et “off grid” liv på alle områder? Det andet transformeres langsomt men sikkert til løgnemedier. Sakset fra Twitter

Ducktogo.JPG
Nielsen
Nielsen
2 months ago
Reply to  Margrethe

I din browser kan du taste adressen og komme frem til for et eksempel f.eks. eller f.x. Hvis du bevæger dig i twitter- og faecesbook land er der nok megen stor sandsynlighed for at du bliver ledt på et vildspor. Sådan lidt som at spørge en embedsmand om noget. Eller at spørge brugsuddeleren om hvad klokken er. Ja sågar at spørge Mette Forræderiksen hvad penge er. Når du er her på snaphanen, synes jeg at du skal kolla yt Henrik Jönsson som har en ugentlig video om dette og hint. Han er troværdig da han er lige så meget imod… Read more »

Nielsen
Nielsen
2 months ago
Reply to  Nielsen
karl madsen
karl madsen
2 months ago

I 1939 underskrev tyske Ribbentrop den tysk-sovjetiske ikke-angrebspagt, og personer, som ikke ved, hvad der derefter skete må bestemt kunne kaldes historieløse. For gamle menneskers vedkommende kan historieløshed selvfølgelig skyldes en helt legal og meget tragisk lidelse… Komisk var det forresten at se, hvordan europæiske kommunister, som følge af ovennævnte aftale, omgående blev slyngveninder med højrefløjen. Hvem ville dog have troet det? Historien har det imidlertid ofte med at gentage sig, og ikke alene har den danske højrevredne historiker og journalist Lars Hedegård forfattet en artikel, hvori bl.a. det stærkt venstreorienterede parti Enhedslisten roses, men samme artikel er sågar blevet… Read more »

Russerne kommer på torsdag
Russerne kommer på torsdag
2 months ago

Mette Mengele vil udnytte frygten i befolkningen til at få gennemført en afskaffelse af vort forsvarsforbehold, derfor skal den folkeafstemning fremmes mest muligt.

Alt efter hvor hurtigt krisen i Ukraine afsluttes er der gode chancer for at projektet lykkedes.

Heldigvis stritter Enhedslisten imod, der er derfor partier på begge fløje som er imod, derfor er der et håb for et nej.

karl madsen
karl madsen
2 months ago

Med en afskaffelse af forsvarsforbeholdet kan vi også se frem til en EU-hær, hvis styrker kan indsættes i besværlige medlemslande. Macron og andre jubeleuropæere vil elske tanken.

Piotr
Piotr
2 months ago
Reply to  karl madsen

JA!
P.

Blemmebenny
Blemmebenny
2 months ago
Reply to  karl madsen

4 en gang skyld skriver karl noget 4nuftigt – jeg tror sgu, at vi får to søndage i denne uge

karl madsen
karl madsen
2 months ago
Reply to  Blemmebenny

Jeg har skam mine klare øjeblikke.

Træt
Træt
2 months ago
Reply to  Blemmebenny

Umulius skriver af og til helt almindelige kommentarer, men det er kun for at få jer til at glemme at hans egentlige formål med at skrive her er at kaste grus i maskineriet.

karl madsen
karl madsen
2 months ago
Reply to  Træt

Jamen, der har vi jo Træt. Velkommen til! Long time no see. Hvor har du dog opholdt dig så længe?

Og din kollega Bennybenny, gemmer sig hvor?

Træt
Træt
2 months ago
Reply to  karl madsen

Er det ikke lidt usædvanlig at bipolar lidelse skifter flere gange daglig?

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Reply to  Træt

“bipolar lidelse” er et hoax, ligesom covid og de andre ikke-elsisterende vira og ikke-eksisterende virale sygdomme. Vira hedder exosomer og er produkterne af sygdomstilstande, ikke årsagen Alle fupdiagnoserne, de “psykiatriske” såvel som de “viruelle”, som er årsagen til salget af den farmaceutiske industris sygdomsfremkaldende produkter er resultatet af industriens evne til at korrumpere beslutningstagere, lovgivere, læger, medier etc osv og udspringer af Rockefellers investeringer i industrien siden begyndelsen af det 20. årh Psykiatriske diagnoser har været brugt som social kontrol siden 1920erne og til at sælge psykiatrisk farmakologi og “behandling”, Viruelle diagnoser har været brugt til at sælge vacciner siden… Read more »

Last edited 2 months ago by FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Reply to  Træt

ALEX JONES [1 OF 4] FRIDAY 3/11/22 • NEWS, REPORTS & ANALYSIS • INFOWARS
https://www.bitchute.com/video/EDz4obanwxFP/

Last edited 2 months ago by FucktheWorldEstablishment
karl madsen
karl madsen
2 months ago
Reply to  Træt

Det ligger noget uden for mit fagområde, så desværre kan jeg ikke rådgive dig.

karl madsen
karl madsen
2 months ago
Reply to  Træt

“Er det ikke lidt usædvanlig”

… at din ækle og stinkende paradentoseånde kan lugtes hele vejen gennem internettet. Måske kunne du lukke kæften et øjeblik mens du…

Træt
Træt
2 months ago
Reply to  karl madsen

Bare bliv ved, Umulius, så de sidste tungnemme kan genkende dig, hvis eneste formål med at skrive her er at kaste grus i maskineriet.

karl madsen
karl madsen
2 months ago
Reply to  Træt

“så de sidste tungnemme kan genkende dig”

Med hensyn til at kaste grus i maskineriet, kommer du vist ind på en udelt førsteplads. Det kan selv den mest tungnemme se.

Kan du overhovedet ret meget andet end at gentage dig selv i dine endeløse forsøg på at afspore debatten?

Anders
Anders
2 months ago

Skal det udpinte danske forsvar knuse Putin med socialkammeraternes imaginære regnbue-brigader?

Selvfølgelig skal Danmark have forbehold på forsvarsområdet.

Forsvarets nylige milliard-indsprøjtning bliver alligevel snart spenderet på toiletfaciliteter til 70+ køn, camoflagefarvede dialogbænke, indvandrervenlige soveposer samt parader for Mette Mink.

Dragen
Dragen
2 months ago
Reply to  Anders

Det lyder som et sted, med gode jobmuligjeder for pædagoger , kreative idealister med hænderne skruet på så’n som de nu har hænderne skruet på , humanister og andre kommunikationsfolk.

Piotr
Piotr
2 months ago

Kommunisterne er til billigt til salg! de vælter aldrig en anden kommunist.
P.

karl madsen
karl madsen
2 months ago
Reply to  Piotr

Det må formodes, at kommunister omfatter alle, der befinder sig max. 1 – 2 mm til venstre for Rasmus P..?

Eller kan “vi” ikke rigtig skelne?!

Limewoody
Limewoody
2 months ago

Kommunisterne i Enhedslisten vil ikke have afskaffet forsvarsforbeholdene. Men hvad er motivationen for kommunisternes modstand? At kommunisterne er modstandere af brug af (politisk) vold? Næh, tværtimod: partiet er jo stuvende fuldt af voldsromantikere. Så hvad er forklaringen? Formentlig den sædvanlige – at det kun er kommunisterne, der udøver legitim vold – dette betyder i kommunisternes selvforståelse “retfærdig” vold. Og “retfærdig” vold vil i sammenhængen være den vold (“kamp”), der udøves mod det kapitalistiske system. Og “illegitim”/ikke retfærdig vold er den vold det kapitalistiske system udøver for at beskytte dets interesser. At kommunisterne så lider af det grundlæggende selvbedrag – at… Read more »

karl madsen
karl madsen
2 months ago

Artiklen gør reklame for Enhedslisten. Tillader husets ekspertpanel virkelig det?

"Eliten" er bundfordærvet
"Eliten" er bundfordærvet
2 months ago

Det ser sort ud for danskerne. Der er næsten ingen
man kan stole på. Man kan ikke stole på DF. Og EL
og R kan man slet ikke stole på. Borgen, EU og WEF
har ingen troværdighed. Røde kors, Red barnet og
læger uden grænser og hele godhedsindustrien er
også en tvivlsom omgang, ligesom Kim Møller. MSM
lyver og lyver. EL og R vil have os udryddet.

Snaphanen, Hodja og Aamund er vist OK.

Dragen
Dragen
2 months ago

Jeg tror, at Bent.A er ked af det.

Odd S
Odd S
2 months ago
Reply to  Dragen

Ja, der jo nogle stykker både her inde og på Uriasposten som har flere ‘aliasser’, så det kan sagtens passe…

Nielsen
Nielsen
2 months ago

Ja jeg har nu til dato ikke fanget K. Møller i en løgn. Om det skyldes at jeg selv lyver er ikke ganske klart for andre end jeg selv. Sååh.

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Reply to  Nielsen

Han lyver da lystigt om stort set alt. Han lyver om hvem ISIS er, hvem Bush/bin Laden er osv osv

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago

Troværdigheden ved noget politisk parti i folkemordsinstitutionen er overalt et rungende nul. I særdeleshed er enhedslistens kommunistiske folkemordsteorier nøjagtig de samme, som dansk folkemordsparti og den nye radigale flok af ikke-borgerlige i salen af lutter socialakrobater

At vi lever i en slet kamufleret etpartistat ses af, at der kun optræder marxistisk-socialistiske nazipartier derinde

karl madsen
karl madsen
2 months ago

“Troværdigheden ved noget politisk parti i folkemordsinstitutionen er overalt et rungende nul”

For én gangs skyld vil jeg give dig ret, men hvad med troværdigheden andre steder?

Man vender ryggen til Snaphanen et øjeblik, og næste gang man kigger forbi er Enhedslisten pludselig inde i varmen.

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Reply to  karl madsen

Jeg har meget svært ved at finde troværdige institutioner, brancher eller professioner noget sted i samfundet. Det er et kæmpe problem, som taler for en afskaffelse af store dele af samfundet og hele staten

karl madsen
karl madsen
2 months ago

“har meget svært ved at finde troværdige institutioner”

Også her ligger vi på niveau. Selv går jeg ind for “fravær af hersker”, men du glider behændigt af på det med troværdighed/Snaphanen/Enhedslisten, hvilket ikke ligefrem styrker din troværdighed.

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Reply to  karl madsen

Jeg skriver på Snaphanen og jeg siger min mening om det der skrives. Jeg har oplevet/opdaget mange af de gængse tricks i bogen og kan godt komme med en lang historie om alle tilstedeværende, men jeg er her for at fremme enhed og sandhed og er nødt til at tro på nogen. Lige nu tror jeg på Snaphanen. Troede også engang på UP indtil jeg hørte KM interviewe en perker Jeg går ind for at rive det hele ned, indføre ægte direkte demokrati på en eller anden måde til at etablere en ny metode til at styre samfundets kollektive funktioner… Read more »

Last edited 2 months ago by FucktheWorldEstablishment
karl madsen
karl madsen
2 months ago

“Lige nu tror jeg på Snaphanen”

Det vil sige indtil Enhedslisten blev positivt omtalt i både en artikel og en kommentar på Snaphanen uden at det sædvanlige kor kæftede op! Eller..?

Piotr
Piotr
2 months ago
Reply to  karl madsen

Jeg tror også på Snaphanen! SnapHanen er et af de få troværdige medier pt.
At kommunisterne i Enhedslisten nævnes som modstandere af en ophævelse af Forsvarsforebeholdet fratager dem da ikke for deres ophav, hvad deres partiprogram indeholder og arbejder hen imod.
Alle ved jo også at når kommunisterne tilbydes en lokumsaftale, indenfor ligestilling, mere indvandring eller øgede skatter, så stemmer de for en ophævelse. Det er set før! OG, kommunisterne går aldrig med til at vælte kommunisten Mette FUSK!
P.

karl madsen
karl madsen
2 months ago
Reply to  Piotr

Snaphanen samt kommentatorer er altid meget enten/eller (er man ikke med, er man imod).

Derfor ser det noget besynderligt ud, at personer, der “tror på Snaphanen” ikke reagerer som forventet, når der pludselig flirtes med Enhedslisten.

Noget stemmer bare ikke her.

Odd S
Odd S
2 months ago
Reply to  karl madsen

Du ser spøgelser, som bekendt ikke findes. Med mindre man tror på dem…

Odd S
Odd S
2 months ago
Reply to  karl madsen

At man synes at enhedslisten for en gangs skyld remmer plet og ikke vil afskaffe forsvarsforbeholdet, er da ikke nødvendigvis ensbetydende med at man på nogen måde sympatiserer med dem på alle andre områder, er det?

Men enhedslistens holdning til forsvarsforbeholdet varer vel ikke længere end til de bliver bestukket med lidt mere arabisk indvandring (den Ukrainske indvandring er jo racistisk, har jeg læst), eller flere ‘grønne afgifter’ eller lign. Lidt ligesom da liberal alliance lige pludselig ikke havde nogen selvstændige holdninger mere, efter at være blevet bestukket med ministerbiler.

Last edited 2 months ago by Odd S
Piotr
Piotr
2 months ago

“Jeg går ind for at rive det hele ned, indføre ægte direkte demokrati på en eller anden måde til at etablere en ny metode til at styre samfundets kollektive funktioner”.

Det er så sandt det kan blive! Jeg håber virkelig det kommer til at ske. Vi trænger i den grad til en Total-reformering af det hele.
P.

Svend Giønge
Svend Giønge
2 months ago
Reply to  karl madsen

“Fravær af hersker”. Vil det sige SelvRegerende ?

karl madsen
karl madsen
2 months ago
Reply to  Svend Giønge

“Vil det sige SelvRegerende”

Et grundlæggende regelsæt, og ellers noget i stil med det du nævner. Det vil de fleste mennesker være voksne nok til at kunne administrere.

Svend Giønge
Svend Giønge
2 months ago
Reply to  karl madsen

Tak for det ærlige svar. Jeg erklære mig Enig !

Odd S
Odd S
2 months ago
Reply to  karl madsen

Næppe. Mange kan ikke engang administrere at skulle forsørge sig selv, især visse indvandrergrupper. Men bare rolig forandring skal nok komme. Ikke ved revolution, men ved at ‘det offentlige’ kollapser under dets egen vægt samt mangel på indtægter, når de som kan og vil arbejde flytter til udlandet for ikke at skulle forsørge millioner af importerede nasserø..!

Den Danske Helt
Den Danske Helt
2 months ago

Nogle bør fortælle socialisten Lars Hedegård at ingen af partierne har nogen intention om at hjælpe Danmark. Det er dronningens politik, der føres og ikke deres. Hun er enevældig hersker og enhver, der siger noget andet er enten virkelige stupid eller satanisk frimurer.

karl madsen
karl madsen
2 months ago

“socialisten Lars Hedegård”

Så for pokker da, hvor det rykker! Nu er Hedegård blevet socialist, mens Enhedslisten pludselig hører til de gode.

Nu opgiver jeg snart at følge med.

Bitten
Bitten
2 months ago

Det gælder om at tænke selv! Vi er indfedtet i og stopfodret med så fed en propaganda, at vi risikerer at miste overblikket. Jeg vil starte med at stemme nej til at fjerne forbeholdet, det kræver ikke noget tilhørsforhold til et politisk parti.Lykkes det at forhindre denne svinestreg, er vi nået et stykke ad vejen. Og så kan jeg ikke se, det gør nogen til socialist fra EL, fordi personen deler opfattelse med dem på et eller flere punkter.

"Eliten" er bundfordærvet
"Eliten" er bundfordærvet
2 months ago
Reply to  Bitten

Enhedslisten er et meget totalitært og folkefjendsk parti. Men
så forvirrede som de er, og med de mange meninger som de
har, kan det ikke undgås at de af og til har ret. Og du har ret i
at man ikke bliver rød af at være enig med EL på et enkelt
punkt eller to. Men alt i alt er EL, sammen med R, V, K og SF
mv., til fare for danskernes velfærd og eksistens. EL er så
at sige et løgnens og dødens parti. Det er det samme med R.

"Eliten" er bundfordærvet
"Eliten" er bundfordærvet
2 months ago
Reply to  Bitten

Kan se at Bittens kommentar har fået fem minus-points.
Det giver ingen mening. Er der fem trolle herinde?

Dragen
Dragen
2 months ago

Vi har en ansvarskrise. Ingen tager ansvar for noget ,- og de der gør risikerer, at blive dørmåtter for alle de ansvarsløse beslutniger , der aldrig er truffet af nogen. (Slet ikke ansvarshavende)Vi mangler mennesker med egentligt ansvars-sans og vilje. (Ikke overbevisende skuespillere med strålende spin-sans)

Nielsen
Nielsen
2 months ago

I Lar Hedegaards udmærkede artikel skulle der afslutningsvis have

Det er alle tiders for De Forenede Danske Partier, som helst ikke vil have ansvar for noget og derfor prøver at overdrage al myndighed til en flok embedsmænd i Bryssel.

Vi andre kommer til at stå med håret i postkassen, mens Mette Forræderiksen griner.

Desværre er der ingen partier, der gør modstand mod globalisternes seneste påfund: Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige og Enhedslisten. De gør en hård kamp, så lad os i fred.

5

Article Rating

trackback

[…] Source link […]

52
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x