13
mar
Seneste opdatering: 14/3-22 kl. 0002
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

COVID-19 vaccine surveillance report Week 10 er den ugentlige rapport fra det engelske sundhedsministerium. “Døde” er med- og af Covid, og dødstallet for vaccinerede er 925 % større end for uvaccinerede (!) – Læs eller hør: Forget About Covid, They Say.

3 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
N. Eger
N. Eger
2 months ago

Jeg har godt set antallet af døde i linket, men hvor mange vaccinerede er der tale om i alt, og hvor mange uvaccinerede? For hvis nu der er tale om f.eks. 60 mio. vaccinerede kontra 287 uvaccinerede…

Når ikke det oplyses, er de 925% noget nær det mest elendige forsøg på manipulation, der til dato er set. Nogle er åbenbart ved at være desperate!

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Reply to  N. Eger

Døde er mennesker som ikke lever mere, som eller ville være i live, hvis de ikke havde fået “vaccinen” (giftseraen). At de døde er vaccinerede skal ses som indicie for at det er vaccinen og ikke fupsygdommen som ikke eksisterer, som har slået dem ihjel

De døde ikke-vaccinerede er blot svindel med tallene, da de jo ikke kan være døde af covid, som jo ikke eksisterer

Nielsen
Nielsen
2 months ago

Hør deres vidneudsagn i Senator Ron Johnsons høringer. Det er hjerteskærende.hvad der fortælles

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 months ago
Reply to  N. Eger

Hvis nogen er ved at være desperate, så er det formodentlig skaren af det såkaldte etablissement, som vi kommer efter med hævn og bål og brand

N. Eger
N. Eger
2 months ago

“som vi kommer efter med hævn og bål og brand”

Offentligt fremsatte trusler?!

Margrethe
Margrethe
2 months ago
Reply to  N. Eger

Du behøver ikke blive desperat, selvom alle pile desværre peger samme retning, som ovenstående. Du kan, blandt uendelig mange andre studier, se interviewet med den danske statistiker Max Schmeling, som jeg linker til nedenfor. Jer der er injiceret må prøve at gribe det konstruktivt an, og ikke blive desperate. Der er altid nogen man kan gøre, for at forbedre sin situation, uanset hvor man står. Der er der flere gode artikler om. Du kan lige frem være så heldig, blot at være injiceret med isotonisk saltvand, som en form for kontrolgruppe. Så gå ud og nyd det fantastiske vejr og… Read more »

Nielsen
Nielsen
2 months ago
Reply to  Margrethe

Mit gæt er at vaccinerne er lavet bl.a. med henblik på at slå en stor del af menneskeheden ihjel/gøre os sterile. Men det er kun en del af det. Det vigtigste formål med plandemien var at skræmme os. Hvis vi er frygtsomme,er vi lettere at manipulere såfremt manipulatoren er stærkere. Det har vi senest set i Kanada hvor diktatoren brugte omfattende militærmagt mod befolkningen. Desuden har jeg en fornemmelse af at historien ikke er så tilfældig,som “videnskaben” vil have os til at tro. Det ER sådan,at de som trykker pengene,har den fulde magt over de mennesker som bruger dem. En… Read more »

Poul
Poul
2 months ago
Reply to  N. Eger

“The rate of hospitalisation within 28 days of a positive COVID-19 test increases with age, and is substantially greater in unvaccinated individuals compared to vaccinated individuals. The rate of death within 28 days or within 60 days of a positive COVID-19 test increases with age, and again is substantially greater in unvaccinated individuals compared to fully vaccinated individuals.” -Står der bla i regeringens rapport i det første link, hvorefter de på side 40-43 fremviser tal som i meget høj grad siger det stik modsatte. Læs det selv, side 40-43. Overdødeligheden bland vaccinerede med 3 stik ifht uvaccinerede ligner iøvrigt til… Read more »

5ECDB420-8939-42F3-897B-BF7BB11D4EC6.jpeg
Last edited 2 months ago by Poul
Poul
Poul
2 months ago
Reply to  Poul

Man kan selvfølgelig godt argumentere for at jo flere vaccinerede der er i befolkningen, jo flere indlagte vaccinerede vil der så også være. Som hvis 80% af danskerne var rødhårede, så ville de rødhårede også fylde mest på hospitalerne. Men at påstå at vaccinen beskytter effektivt med de tal bliver nok sværere, og at forklare hvorfor det nærmere ser ud til at have den modsatte effekt i form af et nedsat immunforsvar, (eksempelvis med de mange døde sportsfolk som ikke fejlede noget før de blev vaccineret) den forklaring glæder jeg mig ihvertfald til at høre. Jeg tror dog at det… Read more »

E7D42FEF-A7AD-4A17-B9A8-1040ADF32DF0.jpeg
Odd S
Odd S
2 months ago
Reply to  N. Eger

Så synes jeg du skulle prøve at se nogle af Dr. John Campbells videoer. Han er (var) ikke antivaxxer men har præsenteret enorme mængder statistik, som han netop har ‘renset’ for manipulation, så de ikke bliver misvisende. Han har lavet et utal af SERIØSE videoer om emnet på YouTube. Her er et par meget interressante: https://www.youtube.com/watch?v=bGlfk3tcEps og https://youtu.be/7YOD9drZasM

Hvorendervi
Hvorendervi
2 months ago
Reply to  Odd S

Ja Dr. Campbells videoer er gode at lytte til. Han også ført samtaler( lange dybtgående samtaler) med flere vaccineskadet. God mand at lytte til.

Nielsen
Nielsen
2 months ago

Det er ikke kun oprindelseslandet Paolo Macchiarini og Anthony Fauci har til fælles. Læg mærke til det screenshot (24:55) fra den film som Robert Kennedy refererer til i samtalen med James. Det er ikke første gang Fauci -vor tids Mengele. taler for medicin som rent faktisk forårsager varige og fatale skader på brugerne (ofrene). Den gang var det aids medicin AZT , i dag er det “vaccine” remdezivir, som Gud hjælpe os sandhedsstyrelsen øøh sundhedsstyrelsen med højtbetalte bøssekarle og rockefeller medicine men på lønningslisterne anbefaler læger at udskrive til patienter. Og senest vil styrelsen sende en pille på markedet mod… Read more »

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 months ago

Til de der aldrig så videoen på YouTube fra 18. Juni 2010 “China will catch a cold”, så var det en konspirationsteori, om en kommende virus, der ville angribe lungerne og starte i Kina. Herfra ville den sprede sig til resten af verden. Teorien indbefatter også en atomar krig. Hele interviewet kunne i sin tid findes på skrift. Skal nok ligge derude, kan bare ikke finde det lige nu. “CHINA WILL CATCH A COLD” ZH-CN 盎格鲁•撒克逊计划 https://www.youtube.com/watch?v=d86DRn7T098&t=616s Videoen er fra en serie der går under navnet Project Camelot. Et websted for teorier og påstande om ufoer, kloner osv. Men altså… Read more »

Last edited 2 months ago by Michael Nielsen
trackback

[…] er på 312 sider og koster 295 kr + porto. (Porto Danmark 44 kr og Udland 79 kr)-Bestil på [email protected] og husk navn, adresse og telefonnr. og modtag bogen bilagt […]

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x