17
mar
Seneste opdatering: 17/3-22 kl. 1710
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

(Kommentarerne er lukket)

Kom hun på FOX-TV. Ida Auken drømmer om det kommunistiske overvågningssamfund

“Velkommen til 2030, velkommen til min by, eller skulle jeg sige “vores.” Jeg ejer ikke noget, jeg har ikke bil, ikke hus, ikke hvidevarer, ikke tøj. Det forekommer dig måske mærkeligt, men det giver fuldstændig mening for os i byen. I vores by betaler vi ikke leje, for andre bruger vores ledige plads, når vi ikke bruger den. Min dagligstue bruges til forretningsmøder, når jeg ikke er der. ….Af og til generer det mig, at jeg ikke har noget virkeligt privatliv, jeg kan ingen steder gå uden at blive registreret. Alt hvad jeg tænker eller drømmer om, bliver registreret. Jeg håber bare, ingen vil bruge det imod mig. Alt i alt er det et godt liv.”

Det er usædvanligt, at et medie nærmer sig dette, men FOX ved ikke ret meget om, hvem Ida Auken er. Det kan undre en lidt, at der netop er investeret i ret ubetydelige Auken. Fra Klaus Schwabs synspunkt ville det være nok at købe landets 5-8 mest vigtige politikere, nogle medier og topledere i industrien, så har man i realiteten infiltreret magten. Det er da også det almindelige i Schwabs maffiøse korruptionsmaskine.

Når dansk presse nu ikke vil undersøge den korruption – man er nødt til at gætte, fordi den selv er korrumperet af samme kræfter – så se her, om din politiker er ‘penetreret’ af Klaus Schwab. Gå derefter langt udenom vedkommende. At det danske kongehus også låner sin glans til dette udemokratiske, farlige foretagende,  vidner deprimerende om elendige rådgivere. De kongelige har intet at gøre med personer, der vil afskaffe vores nation, resterne af demokratiet og skaffe en verdensregering udenom folkeslagene.

Vi vil ikke styres af folk, vi ikke kender, og som vi ikke kan afsætte. Men Ida Auken, der har skrevet under på Grundloven, vil gerne. Bare hun er en af de styrende.

Ida Auken Member of Parliament, Parliament of Denmark (Folketinget)

Ida Auken is the Former Minister for the Environment in Denmark (2011-2014). She is member of the Danish Parliament for The Social Liberal Party and is Chairman for The Parliament’s Climate and Energy Committee. Ida Auken was as the first Danish politician chosen to be a Young Global Leader for the World Economic Forum and has also been elected to be one out of the 40 most promising young leaders under 40 in Europe. She is the author of the book “Dansk” and has written about climate, energy and circular economy for many years.

Toppen af det borgerlige Danmark i Davos med Klaus Schwab (2018)

World Economic Forum & Denmark launch unique partnership in to embrace the Fourth Industrial Revolution

Den fjerde industrielle revolution beskriver Klaus Schwab således: “At the end, what the 4th industrial Revolution will lead to, is a fusion of our physical, digital and biological identity.” Han glemte at sige: En verdensregering under os, de allerrigeste.

Se mere på The Great Reset, hvad er det? Og hvis nogen kan forklare mig, fra hvilken sekt, orden eller tegneserie, forummets tøjstil stammer, ville jeg være interesseret. Jeg læser ikke tegneserier.

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] – 3 weeks ago from Deception Bytes: TRUTH LIVES on at https://sgtreport.tv/ 0 55 Da Klaus Schwab erhvervede Ida Auken snaphanen.dk by Steen – 3 weeks ago Kom hun på FOX-TV Det er usædvanligt, at et medie […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x