17
mar
Seneste opdatering: 17/3-22 kl. 0219
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Med Helena Edlund, Geir Furuseth og Charles Ortel

Det er stygt at høre, hvor infiltrerede topcirklerne i politik, erhversliv og endda kongehus er af magthavere, hvis eneste legitimitet er deres rigdom. Her er alle danske folketingsmedlemmers association til WEF (skal forstørres). Man kan jo spørge sig, hvorfor dette overhovedet ikke interesserer dansk journalistik. Det logiske svar på det, er nedslående. Document.TV.

Er Ukrainske flygtninge ukrainere?

Næsten en tredjedel er ikke ifølge le Figaro

Mens et samlet Europa står klar til å ta imot de ukrainske flyktningene, viser det seg at en stor andel av flyktningene som ankommer Frankrike har opprinnelse utenfor Europa, nærmere bestemt opprinnelse i MENA-land. Det er ikke noe som tyder på at andelen økonomiske migranter er mindre i andre land som mottar ukrainske flyktninger, forskjellen er utelukkende at Frankrike er alene om å ha undersøkt og tallfestet forekomsten så langt.Garanteres opphold

Det ligger et tungt incentiv bak MENA-migrantenes forsøk på å utgi seg for å være ukrainske flyktninger, for disse er garantert opphold i europeiske land. Midlertidig kollektiv beskyttelse av ukrainske flyktninger gjør det fristende for syriske, irakiske og afghanske migranter å tilslutte seg den ukrainske flyktningstrømmen inn i EU, og mange migranter fra Midtøsten og Afrika prøver å utgi seg som internasjonale studenter fra Ukraina, skriver nyhetskanalen Remix News.

Frankrikes statsminister Jean Castex avslørte tirsdag at mer enn 5.000 potensielle asylsøkere nå har ankommet landet siden starten av den russiske invasjonen av Ukraina 25. februar, og at antallet «øker raskt». Mer enn 500 ankom mandag, mange av dem ble fraktet med buss fra Berlin, og andre kom til Frankrike med jernbane og fly. Det er angivelig mange som også ankommer uoffisielt via egne midler for å bo hos familiemedlemmer som allerede har bosatt seg i Frankrike, skriver kanalen. Se det hele Fransk undersøkelse: Nær hver tredje ukrainske flyktning har annen opprinnelse

1 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x