20
mar
Seneste opdatering: 20/3-22 kl. 1335
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Dr. Robert Malone hos Glenn Beck

Syv kvarters kvalitetsradio. I al fald bedre end P 1. Det eneste jeg tænker, hvis jeg en sjælden gang hører en soundbite fra P 1, er ordet “dannelsestab.” For tredive år siden, var den også rød, men den havde niveau. I dag er den kun rød. Malone siger: “Måske er det værste ved de to sidste år, den tillid vi har mistet til myndigheder, læger, hospitaler og medicinalindustri.” Det vil få langtrækkende konsekvenser, og det er utilgiveligt.

Man kan supplere dr. Malone med en par meget interessante artikler. Her fortæller “A Midwestern Doctor” om, hvad han har set i sin praksis: Adverse Reactions to COVID Vaccines I Have Come Across og her fortæller en anden om, hvad læger siger til hinanden om vaccinerne i et lukket internetforum. Den er lige så lang, som den er interessant. Hvor er danske læger henne? What Doctors Say in Private About COVID Vaccines.

Endelig anbefaler jeg, hvis man vil have mere af Robert Malone, høre Candace Owens meget lange interview i to dele: Data Reveal Disturbing Trend From COVID Jab

En maske for får

Hed billedet der hvor jeg fandt det

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x