20
mar
Seneste opdatering: 20/3-22 kl. 0357
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Løgnene fyger os om ørerne i krigstid, jeg kan ikke bebrejde, at nogle har svæart ved at finde deres ben. Kun kan jeg bebrejde dem, der tror at de vestlige medier er mere troværdige end alle andre. Jeg skal ikke have alt for mange meninger om NATO/EU/Ukraine/Rusland, men når udemokratiske EU forbyder russiske medier i Europa, bliver jeg automatisk nysgerrig. Så idag har jeg samlet lidt kilder, der gerne vil nuancere den hidsige propaganda, vi er udsat for i “de frie vestlige medier.” Se Lara Logan, The puppet speaks to the puppet masters, og Putin’s speech to the Russian people.

Ukrainske flygtninge møder svensk multikultur

Forfulgt af somaliere og arabere: “Jeg er så bange, så jeg vil tage hjem”

Tusentals ukrainska kvinnor och barn har senaste veckorna flytt till Sverige. Nu kan Samnytt som första media berätta att några av dem, som flytt till Örebro, vill återvända till kriget i Ukraina. Anledningen är att de, efter en incident under veckan då främmande män tog sig in på deras boende, inte känner sig trygga.

– När det kommer bomber vet jag i alla fall att jag kan gå ned i källaren och gömma mig där, berättar en av kvinnorna.

Busslaster med ukrainska flyktingkvinnor med barn har de senaste veckorna anlänt till Örebro. Ett flertal av dem har erbjudits sängplats på Örebro City Vandrarhem.

Men ukrainskorna känner sig inte trygga på vandrarhemmet. Bakgrunden är några incidenter natten till i måndags då ett antal okända män, vid flera tillfällen, försökte ta sig in till kvinnorna. Volontär berättar……Ukrainska kvinnornas skräcknatt – somalier tog sig in på boendet: ”Jag är så rädd att jag vill åka hem”

Svensk MSM er ikke så forelskede i historien, men den er dog på lokalpressen og på log in historier, så ikke alt for mange opdager den:

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x