20
mar
Seneste opdatering: 20/3-22 kl. 0357
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Løgnene fyger os om ørerne i krigstid, jeg kan ikke bebrejde, at nogle har svæart ved at finde deres ben. Kun kan jeg bebrejde dem, der tror at de vestlige medier er mere troværdige end alle andre. Jeg skal ikke have alt for mange meninger om NATO/EU/Ukraine/Rusland, men når udemokratiske EU forbyder russiske medier i Europa, bliver jeg automatisk nysgerrig. Så idag har jeg samlet lidt kilder, der gerne vil nuancere den hidsige propaganda, vi er udsat for i “de frie vestlige medier.” Se Lara Logan, The puppet speaks to the puppet masters, og Putin’s speech to the Russian people.

Ukrainske flygtninge møder svensk multikultur

Forfulgt af somaliere og arabere: “Jeg er så bange, så jeg vil tage hjem”

Tusentals ukrainska kvinnor och barn har senaste veckorna flytt till Sverige. Nu kan Samnytt som första media berätta att några av dem, som flytt till Örebro, vill återvända till kriget i Ukraina. Anledningen är att de, efter en incident under veckan då främmande män tog sig in på deras boende, inte känner sig trygga.

– När det kommer bomber vet jag i alla fall att jag kan gå ned i källaren och gömma mig där, berättar en av kvinnorna.

Busslaster med ukrainska flyktingkvinnor med barn har de senaste veckorna anlänt till Örebro. Ett flertal av dem har erbjudits sängplats på Örebro City Vandrarhem.

Men ukrainskorna känner sig inte trygga på vandrarhemmet. Bakgrunden är några incidenter natten till i måndags då ett antal okända män, vid flera tillfällen, försökte ta sig in till kvinnorna. Volontär berättar……Ukrainska kvinnornas skräcknatt – somalier tog sig in på boendet: ”Jag är så rädd att jag vill åka hem”

Svensk MSM er ikke så forelskede i historien, men den er dog på lokalpressen og på log in historier, så ikke alt for mange opdager den:

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bastardo
Bastardo
2 years ago

Muhamedanere!

Santor
Santor
2 years ago

Tænk at der skal en udlændinge til at påpege Sveriges Problemer. Heldigvis tror Jeg at Ukrainske kvinder er i stand til at sige fra langt mere voldsomt end den svenske multikulturelle feminist.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Jeg er 100% sikker på at det heller ikke er en historie vi kommer til at læse om i MSM i Danmark. Parnasset vil kæmpe med næb og kløer for at skjule sådan en historie!

ulrik klausen
ulrik klausen
2 years ago

det er tankevækkende, at de samme som under den sorte horde invation i 2015 , og frem ikke beskyttede Danskere, nu i Danmark placere Ukrainere så langt væk væk fra muslimske getto, og nogle kommuner bare lader ligge, muslimer kommer til at voltage disse ukrainere i stort antal og msm vil ikke fortælle befolkningen. men det vil vi

Dragen
Dragen
2 years ago

Var der ikke for 2-4 år siden , historier om somaliere der tog hjem igen , fordi Mogadoshu og Somalia var sikre at opholde sig i end Rosengården og Malmø? Jeg synes jeg har hørt de historier før iforb.m Sverig. Det undrer mig hvorfor svenskerne ( altså de svenske svenskere) ikke stemmer anderledes ,og ser at få det stoppet.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x