21
mar
Seneste opdatering: 21/3-22 kl. 1614
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Denne hjertensgode, firsĂ„rige dame fra Södermalm, diakon, kristen og sygeplejerske, er i grunden et sindbillede pĂ„ hele Sverige. Naiv, provinsiel og for god til denne verden, har fĂ„et en lektie af at omgĂ„s muslimske, syriske “flygtninge.” Hun er desuden “fattigpensionĂ€r” og mĂ„ spise pĂ„ Frelsens HĂŠr, og nu er hun ogsĂ„ straffet.

Hun opdagede, de opfĂžrte sig som erobrere, hvad hun kunne og burde have opdaget lĂŠnge inden godt 30 procent af landet nu er indvandret, og bĂžrnenes fĂždselsgave bliver en borgerkrig sĂ„ sikkert som historiske erfaringer overhovedet kan vĂŠre. Se den og forestil dig, hun er moder Sverige. Le eller grĂŠd efter temperament. – Se ogsĂ„ Advarsel – ‘FranskmĂŠnd kommer i mindretal i deres eget land’.

5 3 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
2 years ago

Jeg sÄ den flere gange for et par dage siden. Og det bekrÊfter desvÊrre min antagelse, som jeg har haft meget lÊnge: At et land ikke kan have en muslimsk befolkning uden der opstÄr krig og diktatur.
Med Skt.Glistrups ord: En muhammedaner i samfundet er som en drÄbe gift i drikkevandet.

mia
mia
2 years ago

Sweden – a failed State!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Vi mĂ„ ikke fĂ„ at vide, hvilken type gerningsmand der er tale om i forbindelse med det dĂždelige overfald pĂ„ en gymnasieskole i Malmö mandag, men der er jo en nĂŠrliggende mistsnke, specielt nĂ„r man ser, hvad seminaret gik ud pĂ„. TvĂ„ döda efter skolattack i Malmö https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/8Qk54d/flera-skadade-pa-skola Den unge mannen gick till attack bevĂ€pnad med yxa och kniv (!!!) inne pĂ„ gymnasieskolan enligt uppgifter till Aftonbladet. TvĂ„ kvinnor, bĂ„da anstĂ€llda (!!!) pĂ„ skolan, fördes till sjukhus. Men deras liv gick inte att rĂ€dda. – Det hĂ€r Ă€r fullkomligt fruktansvĂ€rt, sĂ€ger skolans rektor Fredrik Hemmensjö. … Aftonbladet har talat med… Read more »

Last edited 2 years ago by Niels Henriksen
Felix Krull
Felix Krull
2 years ago

Le eller grĂŠd efter temperament.

Ja, det mÄ vist blive det fÞrste, selv om det er en meget sammenbidt og bitter latter. Hun har arbejdet 55 Är i fÊngselsvÊsnet og i psykiatrien, sÄ hun burde om nogen vide hvad hun har med at gÞre. Hun er aktiv i politik, og hendes feministhÄrfarve fortÊller vist alt om, hvem hun (fremdeles) stemmer pÄ.

Hun er sluppet billigt fra sin fraternisering med fjenden.

Klodshans
Klodshans
2 years ago

Ud med niggersvin og perkersvin!
Til helvede med politikere fra Europa!

FucktheWorldEstablishment
FucktheWorldEstablishment
2 years ago

Be the First to Comment!

Poul
Poul
2 years ago

Humanister er de vĂŠrste terrorister. Og offtopic, prĂžv at kigge ind pĂ„ twitter uden at vĂŠre logget ind fĂžrst, og se hvor meget twitter blokerer pĂ„ uwe max jensens “sort sonofon” profil derinde. Selv rent faktuelle opslag som dem du linker til herinde bliver blokeret med et “vi kan ikke vise dig alt!” skilt henover, som man sĂ„ skal trykke pĂ„ for at fĂ„ lov at se. De gĂžr det samme med ham den svenske der laver en opgĂžrelse over indvandrerkriminalitet hver uge, og selv den der “islami cat” side! Af gode nyheder kan nĂŠvnes at facebook og herunder instagram… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Naivt at tro at folk fra et islamisk mandssamfund en islamistisk hĂŠvn og ĂŠreskultur bliver integrerede, selvfĂžlgelig gĂžr den aldrig nogensinde det, muhamedanere er fuldstĂŠndigt ligeglade med Sverige med Danmark med det nordiske folk, vi er kun her pĂ„ tĂ„lt tid indtil muhamedanere mange nok sĂ„ skal vi dĂž, nu er muhamedanere sĂ„ ved at ĂždelĂŠgge vores nordiske lande og kultur til ukendelighed! Nu ville det vĂŠre dejligt om vores folkevalgte kom op i gear, folket har fortjent en klar udmelding, en klar besked, helt konkret konstruktiv handling der dags dato fjerner islam denne onde sataniske ideologi fra vores midte,… Read more »

sjov i gaden
sjov i gaden
2 years ago

Spekulerer pÄ, hvornÄr slimet lukker op for kommentarer, sÄ der igen kan blive lidt sjov i gaden.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x