21
mar
Seneste opdatering: 21/3-22 kl. 1614
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Denne hjertensgode, firsårige dame fra Södermalm, diakon, kristen og sygeplejerske, er i grunden et sindbillede på hele Sverige. Naiv, provinsiel og for god til denne verden, har fået en lektie af at omgås muslimske, syriske “flygtninge.” Hun er desuden “fattigpensionär” og må spise på Frelsens Hær, og nu er hun også straffet.

Hun opdagede, de opførte sig som erobrere, hvad hun kunne og burde have opdaget længe inden godt 30 procent af landet nu er indvandret, og børnenes fødselsgave bliver en borgerkrig så sikkert som historiske erfaringer overhovedet kan være. Se den og forestil dig, hun er moder Sverige. Le eller græd efter temperament. – Se også Advarsel – ‘Franskmænd kommer i mindretal i deres eget land’.

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x