23
mar
Seneste opdatering: 12/4-22 kl. 0020
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Klik hovedlink for at se video

Hans Rustad interviewer instruktøren Jonas Nilsson om hans 50 minutter lange film om de magthavere i storfinans, storbanker og World Economic Forum, der i disse år griber ud efter at overtage den politiske magt fra demokratierne, med den hensigt at etablere en verdensregering af ikke valgte personer. Globalistskabte EU og den politiske virus er bare to af brikkerne i den bestræbelse. Målet er at afskaffe nationalstaterne, men vi må ikke opdage det.

Der er ingen bevidsthed om det i befolkningerne, fordi medierne er deres villige redskaber og ikke driver nogen undersøgende journalistik om det. Menigmand kan ikke overskue, at dette er den mest umiddelbare trussel mod deres demokratiske indflydelse over egne lande.

Her er et godt sted at begynde, at se filmen og interviewet hvis man som de fleste, ikke har stiftet bekendtskab med begreber og navne. Mange tilsyneladende irrationelle og ubegribelige hændelser begynder at falde på plads og få en mening. Se den gerne flere gange “Magthaverne du aldrig valgte”

“Democide”

“Death by government” Chockerende overdødelighed blandt yngre i U.S.A.

Edward Dowd, tidligere Black Rock-ansat, har set på overdødeligheden i efteråret blandt 25-44 -årige ud fra pålidelige data fra forsikringsselskaber. Det er deres job, at have præcise tal og analyser. Den var på 84 procent eller 61.000. Krigen varede dog for amerikanernes vedkommende 11 år, disse tal er for fire måneder. Overdødeligheden stammer ikke fra Covid-19, og den falder sammen med de tvunge vaccineringer (mandates.) Det kan altså kaldes “regeringsdrab på egen befolkning.”

CDC data shows the Millennial generation suffered a “Vietnam War event,” with more than 61,000 excess deaths in that age group in the second half of 2021, according to an analysis by a former Wall Street executive who made a career of crunching numbers to make big-dollar investment decisions.

Edward Dowd, who was a portfolio manager for the multinational investment firm BlackRock, posted the results of an analysis he did with an insurance industry expert on the social media platform Gettr. In an interview Thursday with Steve Bannon on “War Room,” he said that what they found was “shocking.”

The Millennials, about ages 25 to 40, experienced an 84% increase in excess mortality in the fall, he said, describing it as the “worst-ever excess mortality, I think, in history.”

Life insurance companies are also seeing a highly significant rise in claims in the prime working age group. The reason for the spike in deaths is not clear, but it is not from COVID. It happens to coincide with the vaccination push.

Pfizer is having to release a huge trove of documents on its COVID vaccine that it was trying to conceal for 75 years. These show nearly 160,000 adverse events. CDC Data: Millennials Suffered Alarming Spike In Excess Deaths Last Fall

4.2 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x