27
mar
Seneste opdatering: 27/3-22 kl. 1332
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“De vaccineskadede ligger mig mest på sinde”

‘It created an environment which led to the biggest assault on freedom of speech and democracy I’ve known in my lifetime.’ Ex-Sky & ITV News Executive Mark Sharman.

Ofcom er den statslige instans for “broadcasting, telecommunications and postal industries of the United Kingdom.” Desuden har den med “e licensing, research, codes and policies, complaints, competition and protecting the radio spectrum from abuse” at gøre. Ofcom henvendte sig til britiske medier, og bad dem “følge regeringens politik på Covid- og vaccineområdet.”

Nu letter en af branchens store på låget, og fortæller hvordan det kunne foregå, at alle britiske medier mente det samme, lod de samme komme til orde og nedtystede de samme stemmer, der ikke flugtede med regeringernes og medicinalindustriens.

Jeg og mange andre har i et års tid spurgt: Hvor er den danske presse, hvis nu vaccinerne er så farlige som stadig flere data tyder på? Hvor er de læger, der sætter lægeløftet højere end deres karriere?Overdødeligheden i EU og USA fortsætter. I USA har man nu 410.000 døde, der ikkeer gjort rede for. (dansk overdødelighed, se *)

Er der en dansk journalist med faglig stolthed, som ikke er bange for sandheden?

Overdødeligheden for under 64-årige er steget med 40 procent. Nu kommer sandheden dryppende. Er der mon nogle enkelte danske journalister, der ikke gør i bukserne af skræk for sandheden? Hvis konformisme ikke får dem til at gemme sig bag “sølvpapirshatte og konspirationsteorier?” Se f.eks. hvordan Mads Brügger kaldte vaccinekritikere for “Team Tossebold og det yderste højre.” Modig og selvstændigt tænkende mand.

Når de er trådt ind på scenen, kommer vi til politikerne, lægerne og Sundhedsstyrelsen. De har liv på samvittigheden, hvor mange må gøres op af “den fri presse,” når den har fundet en grimasse, der kan passe over sit historiske svigt. Det bliver ikke let at bortforklare.

Mediernes selvmord

Hvis nogens tillid til “Vestens frie presse” har fået et alvorligt knæk, er det kun forståeligt. Den har løjet så stærkt, som en hest kan rende. Først fire års ensidig rapportering om Trump. Så dens nedtystning af truckerne og af Justin Trudeaus brud på menneskerettighederne. Så to års fuldstændig ensidig rapportering Covid-vaccinerne og deres virkninger. Kort sagt: Propaganda år efter år. Medierne er købt, af dem der har penge til det. De er ikke andet end prostituerede.

De eneste hvis tillid til medierne må være mindre end min, kan være de invalideredes og de pårørende til de døde. Hvis tillid er den næring, der holder medier i live, må disse medier efterhånden have begået selvmord i almindeligt kritiske menneskers øjne, og rigtige journalister ved det. De har solgt ud af deres vigtigste og i virkeligheden eneste aktiv.

Max Schmeling om den danske overdødelighed*

Så er det tid til opdatering af dødelighedstallene for 2022. Som I kan se, så fortsætter overdødeligheden støt og roligt. Dødelighedspuklen for 2021-2022 ser altså ud til at blive historisk høj.

Det mest bemærkelsesværdige er faktisk, at når man ser på tidligere år, så er vinterdødspuklen begrænset til få måneder og ret spids. 2021-22 er anderledes. Her er puklen ekstremt udstrakt med konstant overdødelighed.

Intet tilsvarende er tidligere set og alle alarmklokker burde lige nu (faktisk for lang tid siden), men det her er lige præcis det skrækscenarie vi havde frygtet. Læg mærke til hvor meget det her fylder i medierne. Læs evt. mit åbne brev a 18/2 ovenfor, så ser I myndighedernes reaktion på overdødeligheden,

PS: og husk nu vores påståede statsministers udsagn: “Et dødsfald er et dødsfald for meget”, så ved I hvor vi har vores politikere.

Læs Gem og Del
Bedste hilsener Max Schmeling
t.me/denfriepresse

Fra Telegram og Twitter

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dragen
Dragen
5 months ago

Steen ! Hvor blev min kommentar af?

ino
ino
5 months ago

Eftersom DR og TV2 har deltaget aktivt i Den Store Fortielse, kan ordren selvfølgelig ikke have kommet fra den internationale storfinans alene, men også fra regeringerne. Klart nok, men godt at få det bekræftet indefra.

Dragen
Dragen
5 months ago

Jeg har længe fulgt amerikanske og engelske medieplatforme som har rapporteret om overdødeligheden. Jeg har undret mig over aldrig at høre om overdødelighed i Danmark. Jeg har intet kunne finde om det. Man måske begynder det at slippe ud nu? Meget tidligt under coronaen , gik det op for mig , at bedemandsbranchen i england var alarmeret og undrede sig over et helt anderledes billede af dødsfald end hvad man nogensinde havde set før. Det var således fra en engelsk bedemand på youtube , at jeg første gang hørte om , at disse myocardities-tilfælde der pludselig dukkede op i meget… Read more »