27
mar
Seneste opdatering: 27/3-22 kl. 1332
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“De vaccineskadede ligger mig mest pĂ„ sinde”

‘It created an environment which led to the biggest assault on freedom of speech and democracy I’ve known in my lifetime.’ Ex-Sky & ITV News Executive Mark Sharman.

Ofcom er den statslige instans for “broadcasting, telecommunications and postal industries of the United Kingdom.” Desuden har den med “e licensing, research, codes and policies, complaints, competition and protecting the radio spectrum from abuse” at gĂžre. Ofcom henvendte sig til britiske medier, og bad dem “fĂžlge regeringens politik pĂ„ Covid- og vaccineomrĂ„det.”

Nu letter en af branchens store pÄ lÄget, og fortÊller hvordan det kunne foregÄ, at alle britiske medier mente det samme, lod de samme komme til orde og nedtystede de samme stemmer, der ikke flugtede med regeringernes og medicinalindustriens.

Jeg og mange andre har i et Ärs tid spurgt: Hvor er den danske presse, hvis nu vaccinerne er sÄ farlige som stadig flere data tyder pÄ? Hvor er de lÊger, der sÊtter lÊgelÞftet hÞjere end deres karriere?OverdÞdeligheden i EU og USA fortsÊtter. I USA har man nu 410.000 dÞde, der ikkeer gjort rede for. (dansk overdÞdelighed, se *)

Er der en dansk journalist med faglig stolthed, som ikke er bange for sandheden?

OverdĂždeligheden for under 64-Ă„rige er steget med 40 procent. Nu kommer sandheden dryppende. Er der mon nogle enkelte danske journalister, der ikke gĂžr i bukserne af skrĂŠk for sandheden? Hvis konformisme ikke fĂ„r dem til at gemme sig bag “sĂžlvpapirshatte og konspirationsteorier?” Se f.eks. hvordan Mads BrĂŒgger kaldte vaccinekritikere for “Team Tossebold og det yderste hĂžjre.” Modig og selvstĂŠndigt tĂŠnkende mand.

NĂ„r de er trĂ„dt ind pĂ„ scenen, kommer vi til politikerne, lĂŠgerne og Sundhedsstyrelsen. De har liv pĂ„ samvittigheden, hvor mange mĂ„ gĂžres op af “den fri presse,” nĂ„r den har fundet en grimasse, der kan passe over sit historiske svigt. Det bliver ikke let at bortforklare.

Mediernes selvmord

Hvis nogens tillid til “Vestens frie presse” har fĂ„et et alvorligt knĂŠk, er det kun forstĂ„eligt. Den har lĂžjet sĂ„ stĂŠrkt, som en hest kan rende. FĂžrst fire Ă„rs ensidig rapportering om Trump. SĂ„ dens nedtystning af truckerne og af Justin Trudeaus brud pĂ„ menneskerettighederne. SĂ„ to Ă„rs fuldstĂŠndig ensidig rapportering Covid-vaccinerne og deres virkninger. Kort sagt: Propaganda Ă„r efter Ă„r. Medierne er kĂžbt, af dem der har penge til det. De er ikke andet end prostituerede.

De eneste hvis tillid til medierne mÄ vÊre mindre end min, kan vÊre de invalideredes og de pÄrÞrende til de dÞde. Hvis tillid er den nÊring, der holder medier i live, mÄ disse medier efterhÄnden have begÄet selvmord i almindeligt kritiske menneskers Þjne, og rigtige journalister ved det. De har solgt ud af deres vigtigste og i virkeligheden eneste aktiv.

Max Schmeling om den danske overdĂždelighed*

SÄ er det tid til opdatering af dÞdelighedstallene for 2022. Som I kan se, sÄ fortsÊtter overdÞdeligheden stÞt og roligt. DÞdelighedspuklen for 2021-2022 ser altsÄ ud til at blive historisk hÞj.

Det mest bemÊrkelsesvÊrdige er faktisk, at nÄr man ser pÄ tidligere Är, sÄ er vinterdÞdspuklen begrÊnset til fÄ mÄneder og ret spids. 2021-22 er anderledes. Her er puklen ekstremt udstrakt med konstant overdÞdelighed.

Intet tilsvarende er tidligere set og alle alarmklokker burde lige nu (faktisk for lang tid siden), men det her er lige prÊcis det skrÊkscenarie vi havde frygtet. LÊg mÊrke til hvor meget det her fylder i medierne. LÊs evt. mit Äbne brev a 18/2 ovenfor, sÄ ser I myndighedernes reaktion pÄ overdÞdeligheden,

PS: og husk nu vores pĂ„stĂ„ede statsministers udsagn: “Et dĂždsfald er et dĂždsfald for meget”, sĂ„ ved I hvor vi har vores politikere.

LĂŠs Gem og Del
Bedste hilsener Max Schmeling
t.me/denfriepresse

Fra Telegram og Twitter

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dragen
Dragen
2 years ago

Steen ! Hvor blev min kommentar af?

ino
ino
2 years ago

Eftersom DR og TV2 har deltaget aktivt i Den Store Fortielse, kan ordren selvfÞlgelig ikke have kommet fra den internationale storfinans alene, men ogsÄ fra regeringerne. Klart nok, men godt at fÄ det bekrÊftet indefra.

Dragen
Dragen
2 years ago

Jeg har lĂŠnge fulgt amerikanske og engelske medieplatforme som har rapporteret om overdĂždeligheden. Jeg har undret mig over aldrig at hĂžre om overdĂždelighed i Danmark. Jeg har intet kunne finde om det. Man mĂ„ske begynder det at slippe ud nu? Meget tidligt under coronaen , gik det op for mig , at bedemandsbranchen i england var alarmeret og undrede sig over et helt anderledes billede af dĂždsfald end hvad man nogensinde havde set fĂžr. Det var sĂ„ledes fra en engelsk bedemand pĂ„ youtube , at jeg fĂžrste gang hĂžrte om , at disse myocardities-tilfĂŠlde der pludselig dukkede op i meget… Read more »