30
mar
Seneste opdatering: 30/3-22 kl. 1434
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

© Snaphanen.dk, klik for helskærm

Af Lone Nørgaard.

Thomas Aastrup Rømer er en meget vigtig stemme i debatten inden for en række forskellige områder: Dannelse, uddannelse, pædagogik, biostaten – og nu også de såkaldte covid-vacciner. Såkaldte fordi det er slået fast med syvtommerssøm, at der ikke er tale om traditionelle vacciner, men eksperimentelle, nødgodkendte injektioner.

Senest har Thomas Aastrup Rømer begået et oplysende indlæg under overskriften Oversigt over tvangsvaccinationens stemmer, der dokumenterer, hvordan mange markante samfundsdebattører har lagt sig fladt ned for de statslige myndigheders drakoniske tiltag. I en fuldstændigt ukritisk accept af den officielle fortælling om ’vaccinernes’ lyksalighed. Og effektivitet.

Mange af navnene på listen overrasker ikke det mindste. I årevis har de bidraget til at nedbryde national suverænitet ved at sympatisere med indvandringen og multi-kulti-ideologien: Peter Mogensen, Carsten Jensen, David Trads for blot at nævne tre ud af et bjerg.

Blandt de sørgeligste eksempler på fortalere for tvangs-injektioner set fra mit hjørne af haven er de nationalkonservative Henrik Gade Jensen og Sørine Gotfredsen. Også den ellers altid skarpe Henrik Day Poulsen er faldet for den massive propaganda.

Hvor blev friheden af`?

Jeg tager mig til hovedet over, at nogle af mine tidligere stærkeste allierede i kampen mod islamiseringen og et forsvar for suveræne nationalstater tilsyneladende fuldstændigt har tabt kompasset – og gudhjælpeme’ går ind for, at staten skal bestemme over borgernes kroppe og dermed deres liv, for så vidt angår hvad de skal have sprøjtet ind i kroppen. Hvor blev friheden til at påtage sig ansvaret for egne valg af?
Var det for hårdt at være uden for det gode selskab? Var en invitation til at medvirke i Deadline vigtigere end sandheden?

I hvilke medier orienterer de sig? Helt sikkert ikke i perlerækken af platforme befolket med uafhængige ildsjæle uden interessekonflikter som fx The Corbett Report, Jerm Warfare & Children’s Health Defense.

Hvordan kan de tre begavede mennesker være fortalere for at indsprøjte et medikament, der ikke er ordentligt gennemtestet? Og hvor bivirkningerne hober sig op?

De tre medløbere MÅ tale mod bedre vidende – det bliver jeg nødt til at tro på.

Må jeg anbefale de tre nu ex-fyrtårne at rekvirere bare en enkelt bog: Robert F. Kennedy Jr’s ”The Real Anthony Fauci. Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health.”

For at få et lidt bedre greb om, hvad der er gang i.

Én ting er dog sikker, og det har jeg faktisk stor forståelse for: Har man først taget stikkene, er det meget, meget, meget svært at skulle erkende, at man tog fejl. Ikke bare af ’vaccinernes’ effektivitet, men af hele narrativet.

Især fordi der er risici for, at man med sit eksperiment har påført sig selv et svækket immunsystem.

Med venlig tilladelse fra Newspeek.

Mark Steyn om overdødeligheden

“Det er politisk selvmord, at indrømme så sent, at vaccinen er farlig.” De klynger sig så at sige, “til den klippe, de skal knuses imod,” som Goethe siger i sit teaterstykke om digteren Torquato Tasso. Men at skyde det yderligere ud, betyder ikke, at de ikke bliver knust. De knuser bare en masse uskyldige menneskers liv først.

4.6 11 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
1 month ago

Det er ganske forfærdeligt, at så mange ellers begavede mennesker ikke kan gennemskue dette forbandede svindelnummer. Eller også har jeg bare ikke gennemskuet de folk, jeg ellers har troet på.
Nu beder jeg til, at jeg ikke får en ond sot eller grim ulykke, der fordrer en blodtransfusion, der kan blive fatal for mig.

Niels Thyge Riisgaard
Niels Thyge Riisgaard
1 month ago

Bortset fra meningitis som 4-årig har jeg aldrig været så svækket som efter 3. covid vaccination ult. november 2021. Dertil kom tidligere på efteråret vaccination mod både influenza og lungebetændelse, altså i alt 5 prik. Med tak har jeg modtaget hele pakken, som blev mig tilbudt qua en ærværdig alder af 74 år. Det var dog med lidt bæven, jeg mødte op til den 3. covid vacc., fordi læsning af alternative artikler om bivirkninger gjorde indtryk. På den anden side kunne de fem stik have afbødet en endnu værre svækkelse. Det nye år stod i rekreationens tegn, åh, hvor gik… Read more »

Dragen
Dragen
1 month ago

Jeg blev/ lod mig informere af rengøringspersonale på hospitaler i mit område. Af engelske bedemænd på nettet, af lavt-ansatte i sygehus-hierakiet der fungerede som “fortrolige” for højtansatte læger , der ike havde lyst/turde at tage sprøjterne , men var under press , fra resten af kollega-fællesskbet der jo godt viste, hvem der havde taget og ikke taget sprøjterne..osv. med andre ord. Der tilflød mig information fra i højgrad, “ikke -valide-kilder” -der reelt blev mit udgangspunkt for, at undersøge tingene selv . Med den tid jeg ikke , havde- og på baggrund af denMANGLENDE faglighed jeg i højgrad havde. Derfor satte… Read more »

Rasmus Trash
Rasmus Trash
1 month ago

Gad vide hvordan dette bliver bortforklaret af MSM/regeringer/”eksperter”.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x