31
mar
Seneste opdatering: 1/4-22 kl. 2055
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“We won’t let you get away with it. We are coming for you. We have the stamina to hound you down and we damn well will.”

Den australske senator for Queensland, Malcolm Roberts, giver sine kolleger en overhaling for deres Covid politik, der vil frem i verden.  Tænk hvis vi i vores Folketing af skvadronører og kagekoner havde medlemmer med en sådan karakter. Hvis ikke det var så alvorligt, ville det være en ren fryd at høre, men det er dyb alvor.

Mange dør den politikerskabte død i denne tid, jeg ser lige, at yderligere to i Danmark  har begået selvmord fordi de ikke kunne leve med vaccinebivirkningerne. Og vi ved godt, hvem der har de liv på samvittigheden, selv om man kvier sig ved at tro, det er sandt hvad der foregår i Danmark. Gid befolkningen kommer efter de forbrydere, der har gjort dette.

Der er én omtale af senatoren i australsk MSM:‘UNPRECEDENTED BETRAYAL OF THE AUSTRALIAN PEOPLE’ –  SENATOR VOWS TO HUNT DOWN SCOMO FOR COVID CRIMES.Substack har denne: Senator Malcolm Roberts Drops Truth Bomb After Truth Bomb on Parliament

Communism never sleeps

World Economic Forums infiltration af Australien

“Covid is critical because this is what convinces people to accept total biometric surveillance”

(Yuval Noah Harari, top advisor to Klaus Schwab)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.