31
mar
Seneste opdatering: 1/4-22 kl. 2055
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

“We won’t let you get away with it. We are coming for you. We have the stamina to hound you down and we damn well will.”

Den australske senator for Queensland, Malcolm Roberts, giver sine kolleger en overhaling for deres Covid politik, der vil frem i verden.  TÊnk hvis vi i vores Folketing af skvadronÞrer og kagekoner havde medlemmer med en sÄdan karakter. Hvis ikke det var sÄ alvorligt, ville det vÊre en ren fryd at hÞre, men det er dyb alvor.

Mange dÞr den politikerskabte dÞd i denne tid, jeg ser lige, at yderligere to i Danmark  har begÄet selvmord fordi de ikke kunne leve med vaccinebivirkningerne. Og vi ved godt, hvem der har de liv pÄ samvittigheden, selv om man kvier sig ved at tro, det er sandt hvad der foregÄr i Danmark. Gid befolkningen kommer efter de forbrydere, der har gjort dette.

Der er Ă©n omtale af senatoren i australsk MSM:‘UNPRECEDENTED BETRAYAL OF THE AUSTRALIAN PEOPLE’ –  SENATOR VOWS TO HUNT DOWN SCOMO FOR COVID CRIMES.Substack har denne: Senator Malcolm Roberts Drops Truth Bomb After Truth Bomb on Parliament

Communism never sleeps

World Economic Forums infiltration af Australien

“Covid is critical because this is what convinces people to accept total biometric surveillance”

(Yuval Noah Harari, top advisor to Klaus Schwab)

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] er pĂ„ 312 sider og koster 295 kr + porto. (Porto Danmark 44 kr og Udland 79 kr)-Bestil pĂ„ [email protected] og husk navn, adresse og telefonnr. og modtag bogen bilagt […]