3
apr
Seneste opdatering: 3/4-22 kl. 1322
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

“Vi kan nu overvåge mennesker under huden. Sjæl og fri vilje er forbi. Religion er fake news”

Transhumanisme er et ord, man bør lære sig.Yuval Noah Harari er en israelsk historiker ved det hebraiske universitet i Jerusalem. Han er desuden chefrådgiver for Klaus Schwab, der ligesom præsident Obama beundrer ham grænseløst og kalder ham “profet.”

Hans udtalelser er yderst oplysende for, hvad World Economic Forum vil med blandt andet Covid-vaccinen. I denne lidt længere video er der mange af dem, og de bliver kommenteret af en anden jøde, dr. Zelenko. Han mener at Harari er ondskaben selv, men at han er brilliant begavet. Han mener også, at han har indledt sin kamp mod gud, fordi han er homoseksuel, og han ved hvad der står i Biblen om det. Se denne video.

Kender man ikke dette aspekt af “Covid-pandemien,” forstår man den ikke. Man forstår heller ikke, når kravet om det digitale pas og tvangsvaccinering uvægerligt kommer fra Kommissionen i Bruxelles og deres stik-i-rend drenge og piger på Christiansborg. Der går ikke et år inden.

Overdødeligheden eksploderer over  hele Vesten

Over the past several months a worrying trend has emerged – people are dropping dead at an unprecedented clip, and it has little to do with Covid-19. In fact, the spike almost perfectly coincides with the rollout of the experimental mRNA Covid vaccines.

As reported last month, excess deaths in the US have skyrocketed across all age groups, especially among young people between the ages of 25 and 44. This particular group has experienced a record-shattering 84% increase in excess deaths, according to the latest data from the CDC.

Countries across the world, particularly ones that are considered to be a part of the West, are all experiencing excess mortality, most of which by a staggering amount.

Our neighbors to the north in Canada saw a spike in death of 24% among the healthiest Canadians – those aged 0-44 – between July 31st and October 2nd, 2021.It’s worth pointing out that Canadian Prime Minister Justin ‘Two-Face” Trudeau mandated the vaccine for workers in August, lining up perfectly with the spike in excess deaths.

The same trend can be seen across Europe, with the overwhelming majority of the countries experiencing skyrocketing excess deaths – minus a couple of notable exceptions. Se det hele It’s Not Just the US: Excess Deaths Skyrocket Worldwide in 2021 Following Rollout of the Experimental Covid Vaccine

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments