13
apr
Seneste opdatering: 13/4-22 kl. 1958
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Der er ganske vist ingen “klimaforandringer,” men da det er en af tidens politiske masseneuroser og fupnumre, mener genierne på TV2 det også. Noget skal man bruge, til at tage livsmodet fra ubefæstede sjæle med. TV2 har stillet disse bænke op i København, Odense og Århus. De mener, at vandstanden i havene kan være en meter højere i år 2100, så det skal vi nu alle belemres med. Tro ikke på mig, hør professor Johannes Krüger. Der er ingen “klimakrise,”  ligesom der ikke er nogen “pandemi.” Det er politik og manipulation. –  Forhøjede bybænke indtager København Foto © Snaphanen, klik for helskærm.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments