21
apr
Seneste opdatering: 21/4-22 kl. 2011
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Alexander Bard: “Det behövs mer koranbrĂ€nningar”

Rasmus Paludan har virkelig fÄet sat skub i en passioneret debat i Sverige. Den har ladet vente 40 Är pÄ sig, fordi ingen i magtstilling har Þnsket den, for en dag fÄr de jo skylden for de ulykker, de har skabt. Jo vÊrre tingene har udviklet sig, desto mere har de undertrykt den. Nu er alle ude og sige noget, politikerne siger noget dumt, og politiet har Gud hjÊlpe mig anmeldt Paludan for HMF (266b). De kan heller ikke tÊnke.

Den tidligere  popmusiker Alexander Bard tĂŠnker sĂ„ klart som rent kildevand, det er en fornĂžjelse at hĂžre pĂ„. Hvad han siger, er sĂ„ sandt, logisk og rigtigt, at det desvĂŠrre kun gĂŠlder i en ideel verden. Meget fĂ„ muslimer i Europa kommer til at tage det ad notam, sĂ„ konflikter over ytringsfriheden – og demokratiet – er sĂ„ forudsigelige som svampe pĂ„ en regnvejrsdag.

De kommer ikke til at tillade, at koranen “skĂŠndes,” og hermed er svensk demokratis skĂŠbne i realiteten allerede afgjort. Jo flere muslimer der kommer i landet, desto hurtigere vil svensk demokrati forfalde, og mange svenskere er oven i kĂžbet parate til frivlligt at sĂŠlge det ud. SĂ„ enkelt er det.

Nogle holder dog endnu pÄ retsstatsprincipper. ANDERS LEION: Tack, herr Paludan De har ret, men de vil ikke fÄ det, for det der kan gÄ galt, gÄr galt.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] VejrvĂŠrt Jesper Theilgaard er langt fra den eneste reprĂŠsentant for medieeliten, der ikke bryder sig om Rasmus Paludan. For eksempel mener TV 2 Nyhedernes journalist SĂžren Juhler, at Rasmus Paludan bĂžr spĂŠrres inde. Se ogsĂ„ Polisen ljög för media om anmĂ€lan mot Stram Kurs partiledare Rasmus PaludanLĂŠs ogsĂ„ “Tack, herr Paludan” […]