21
apr
Seneste opdatering: 21/4-22 kl. 2011
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Alexander Bard: “Det behövs mer koranbränningar”

Rasmus Paludan har virkelig fået sat skub i en passioneret debat i Sverige. Den har ladet vente 40 år på sig, fordi ingen i magtstilling har ønsket den, for en dag får de jo skylden for de ulykker, de har skabt. Jo værre tingene har udviklet sig, desto mere har de undertrykt den. Nu er alle ude og sige noget, politikerne siger noget dumt, og politiet har Gud hjælpe mig anmeldt Paludan for HMF (266b). De kan heller ikke tænke.

Den tidligere  popmusiker Alexander Bard tænker så klart som rent kildevand, det er en fornøjelse at høre på. Hvad han siger, er så sandt, logisk og rigtigt, at det desværre kun gælder i en ideel verden. Meget få muslimer i Europa kommer til at tage det ad notam, så konflikter over ytringsfriheden – og demokratiet – er så forudsigelige som svampe på en regnvejrsdag.

De kommer ikke til at tillade, at koranen “skændes,” og hermed er svensk demokratis skæbne i realiteten allerede afgjort. Jo flere muslimer der kommer i landet, desto hurtigere vil svensk demokrati forfalde, og mange svenskere er oven i købet parate til frivlligt at sælge det ud. Så enkelt er det.

Nogle holder dog endnu på retsstatsprincipper. ANDERS LEION: Tack, herr Paludan De har ret, men de vil ikke få det, for det der kan gå galt, går galt.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Vejrvært Jesper Theilgaard er langt fra den eneste repræsentant for medieeliten, der ikke bryder sig om Rasmus Paludan. For eksempel mener TV 2 Nyhedernes journalist Søren Juhler, at Rasmus Paludan bør spærres inde. Se også Polisen ljög för media om anmälan mot Stram Kurs partiledare Rasmus PaludanLæs også “Tack, herr Paludan” […]