21
apr
Seneste opdatering: 21/4-22 kl. 1218
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Det er meget tænkeligt, at Australien, New Zealand og Canada var prøveklude for de mest autoritære Covid regler. De nærmede sig tvangsvaccination mest, de havde interneringslejre. Næste gang er det Europa. Hør Jonas Nilsson.

Astrid Stuckelberger on the WHO’s ’Pandemic Treaty’

Astrid Stuckelberger is an international health scientist with more than 25 years of experience behind her. But the part I like is that she has also worked for the World Health Organisation (WHO) for many years, and has an intricate understanding of how the organisation operates.She joined me for a truncated conversation about the WHO’s Pandemic Treaty and why it is extremely dangerous for everybody.

Kan også ses på video her.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
klap_i
klap_i
27 days ago

Nå, men kæften blev i alle fald lukket på FucktheWorldEstablishment, Bennybenny, Træt m.fl.

Og det var sådan set hovedsagen.