22
apr
Seneste opdatering: 22/4-22 kl. 2255
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

“Hele Sverige er ved at blive et ‘udsat område’

Nu er Sverige med over 30 procent indvandrere i en meget ubehagelig situation. Går man frem, risikerer man fysisk konflikt, går man tilbage, risikerer man også konflikt. Forstået på denne måde: Fortsætter man importen af hundredetusinde om året, cementerer man ‘multikulturen’ og spiller sig af hænde, at kunne løse sine egne problemer. Fremmede vil forsøge at løse dem, og det bliver ikke til svenskens fordel.

Ruller Sverige multikulturen tilbage ved at udvise en million, som AfS foreslår, kan fysiske konflikter opstå det øjeblik, man vedtager en sådan lov, for hvem rejser frivilligt tilbage til Somalia eller Afghanistan når man er ved at kolonisere Sverige, som det tager sig ud for islamiske øjne?

Der findes næppe nogen gode løsninger på Sveriges selvforvoldte problemer. Kun dårlige og  endnu dårligere. Kan fysisk vold i efterkommernes tid overhovedet undgås?

Det hele viser også, at man skal stoppe en udvikling, når man opdager den er gal, – hvilket havde været senest omkring år 2000 –  ikke vente i 40 år fordi opfinderne af den dårlige ide ikke skal have deres stolthed såret. Nu har amatører og drømmere beseglet Sveriges skæbne, og der er ikke andet tilbage at håbe på, end at de i det mindste bliver hårdt straffet.  AfS: Andra generationens invandrare har ingen gudomlig rätt till Sverige

Se også Påskeopprøret: Over hundre politifolk skadet, bare fire pågrepet

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Inbördeskrig råder – nu behövs återvandring, skriver Gustav Kasselstrand  i Snapphanen och konstaterar att ”Hela Sverige håller på att bli ett ”utsatt område” https://www.snaphanen.dk/2022/04/22/tilbagevandring-2/#more-197936 […]