23
apr
Seneste opdatering: 23/4-22 kl. 1720
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard  (foto © Snaphanen.dk)

De seneste dages krigslignende tildragelser i Sverige vækker nu også international opsigt. Det er ikke underligt, for når man ser politifolk, der må flygte for livet, og andre blive såret, mens en voldsberedt pøbel brænder deres biler, er det udtryk for en samfundsomvæltning. Den svenske stat besidder ikke længere det voldsmonopol, som er blandt en stats definerende grundpiller.

Eller sagt på en anden måde: En stat uden voldsmonopol er ikke en stat, men højst en krigszone, hvor forskellige voldelige grupperinger kæmper om magten. Og sådan er Sverige i dag. Foreløbigt er det muslimske formationer mod resterne af den svenske statsmagt. Senere bliver det indbydes opgør mellem forskellige muslimske fraktioner, som vi ser i adskillige lande med muhamedansk flertal. Muligvis vil segmenter af den oprindelige befolkning sætte sig til modværge, men intet tyder på, at svenskerne er parate til det.

Hvordan kan man sætte et land over styr på blot få årtier? Hvorfor er det kommet dertil? Svaret er, at det var planlagt. Det var sådan de styrende eliter ville have det – tydeligvis fordi de troede, at det ville være lettere at kontrollere en befolkning, der var opdelt i uforenelige segmenter og uden fælles kultur.

Som den hollandske retsfilosof Eva Vlaardingerbroek udtrykker det under et interview på Fox News, er Sveriges opløsning et “direkte resultat af masseindvandring”.

“Disse optøjer sker meget ofte. Der er snesevis af svenske områder, hvor politiet stort set har tabt enhver kontrol. Og det uden at der er brændt koraner. Det er der en meget enkel årsag til … sandsynligvis op mod 80 pct. af migranterne kommer fra radikalt anderledes kulturer, først og fremmest fra Afrika og Mellemøsten.”

Disse nye immigranter respekterer ikke svensk kultur eller vestlige skikke i almindelighed, men, tilføjer Vlaardingerbroek: I mange tilfælde har vesterlændinge heller ingen agtelse for deres egen kultur og deres egne skikke.

“Jeg lægger skylden på de venstreorienterede eliter, der har tilladt dette at ske … ved at lade disse mennesker komme ind i vore lande i stort tal. Og de vidste, at dette ville ske, fordi det alt sammen indgik i deres plan om at ødelægge vores sociale sammenhængskraft og ødelægge vores identitet og vores samfund”, slutter Eva Vlaardingerbroek.

Man må sige, at missionen er lykkedes.

4.4 11 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Larsen
Ole Larsen
25 days ago

Nåeh. Min kommentar fra igår er måske bare ikke blevet godkendt endnu. Ja, så er det mig der har været dum.

Ole Larsen
Ole Larsen
25 days ago

Hvis månelandingerne havde været et fupnummer ville Sovjet helt sikkert have brokket sig. Det gjorde de ikke. Og hvis de venstreorienterede eliter havde planlagt masseindvandringen, for at ødelægge de Vesteuropæiske samfund ville de borgerlige politikere selvfølgelig have protesteret. Lars Hedegaard gik rundt og var meget politisk, mens vi andre røg hash og hørte den gode musik, og i øvrigt havde nok i vores egne ting. Og her prøver han så at skrabe skammen af, med en hollandsk retsfilosofs ord. Virkelig lusket.

Den Nervøse
Den Nervøse
26 days ago

Jeg er helt enig i artiklens budskab, men på er punkt tager Lars Hedegaard fejl. Han beskriver dem som har ødelagt Sverige, som styrende eliter, eller venstreorienterede eliter! Det er forkert. De er nok en bestemmende klasse, men eliter, det er de ikke! De definerer måske sig selv som en elite, men intet kunne være mere forkert!

benthansen
benthansen
26 days ago

ps: men de røde hader også VESTEN, demokrati og frihed

benthansen
benthansen
26 days ago

de røde kan ikke se, at de ødelægger VESTEN. De bliver brugt af multimillionærer/Kina og andre diktaturer, som vil ødelægge VESTEN

h.nielsen
h.nielsen
26 days ago

we are sitting ducks. Vi har ikke engang lov at bære våben ! Staten beskytter os IKKE

Ole Larsen
Ole Larsen
26 days ago

Nåh, det var planlagt. Af de venstreorienterede eliter. Så er det bare mærkeligt at de kunne få de borgerlige politikere med på den plan. For de borgerlige partier har styret meget mere end socialdemokraterne i tiden efter udlændingeloven.

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
27 days ago

Bra analys!

Dragen
Dragen
27 days ago

Må man igen ?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
27 days ago

At tænke sig nu oplever vi Sveriges totale ødelæggelse og i realtid, Sveriges undergang mere end brutalt, nok det mest grusomme vi nogensinde kommer at opleve, kun på højde med efterfølgende Danmarks undergang, etnisk udrensning af helt samme brutalitet!

Broager Land
Broager Land
27 days ago

Og hvem står så bag ødelæggelsen, Hedegaard? Yes, we knows. Barbara Lerner Spectre og kompagni.

Bastardo
Bastardo
27 days ago

Sverige – Verdens moralske stormagt!

john
john
27 days ago

AT muslimeske bander VOLDTAGER børn ! i STOR SKALA, bliver shadowbanned i Danmark. Det havde jeg ikke troet .. INGEN ! som i INGEN gør noget . MEn iflg. MSM er det nogle helt andre muslmer vi har i Danmark…..TOTAL GAKE LAK. . hvem var med mig , da jeg hentede 2 voldtægts ofre . INGEN .FUCK KIM MØLLER

john
john
27 days ago

Den NATIONALISTISKE WHITE” front vokser EXPLOSIV. Dette er vores land , ISLAM HAR INTET AT GØRE I EUROPA

john M
john M
27 days ago

flot steen du indser, det rigtige problem . Jeg er nu i argintina . , som mange “native” er flygtet fra “europaSTAN”” , det er herligt, her vil jeg forbringe mine sidste dage . OG steen, jeg ruller video snart. Det er fedt, men jeg ser massive unge specielt fra tyskland , haha din libaratær lands skadelig idiot.
ISLAM !

ALLE DE GAMLE PARTIER HAR SVIGTET OS
ALLE DE GAMLE PARTIER HAR SVIGTET OS
27 days ago

Uden netaviser som Snaphanen, Aamund og Hodja mv.
ville vi danskere leve i en komplet løgneverden.

De svenske sosser lovede at Sverige skulle blive en
humanistisk stormagt. Men deres humanisme var falsk,
hyklerisk og forrykt. Resultatet er blevet det modsatte:
et samfundshelvede.

Som vælger bør man være mistroisk, og indstillet på at
frasortere vælgerbedragere med hård hånd.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
27 days ago

Immigration til Sverige fra islamiske lande fra dag 1′ en fatal en dødelig fejltagelse, islam en uhyggelig renlivet ondskab, voldelig og arrogant kræver verdensherredømme, hverken mere eller mindre verdensherredømme, Sverige får fuldt op at gøre med at redde sig selv.

Om jeg var Sverige ville jeg forsøge at redde hvad reddes kan af land og rige af svensk kultur, vel ingen der længere tror at Sverige går at redde, Sverige kunne i det mindste gøre forsøget.

GamlaFria
GamlaFria
27 days ago

I samme sekund gammelsvenskere begynder at gøre oprør, skal den svenske stat nok vise sit voldsmonopol.

trackback

[…] Lars He­de­gaard: Sve­ri­ges ødelæggel­se var plan­lagt […]

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x