23
apr
Seneste opdatering: 24/4-22 kl. 1713
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Jeg er ikke dum, men det kræver ikke noget geni, at se hvilken situation de har bragt Sverige i.”

På en uge har Rasmus Paludan anskueliggjort det, der ikke er lykkedes andre på 40 år. Svenske politikere piver og hyler og er parate til at bryde deres egen grundlov, hvilket viser, at Paludan har regnet den ud: Han har ramt dem lige der, hvor det gør ondt.

Man hører på politikere som Morgan Johansson, at han nu er bange for, at hele hans partis multikulturbyggeri ramler ned over hovedet på ham. Desværre sker det tyve år for sent, så nu bliver braget så meget desto større, muligvis større end nogen kan kontrollere. Paludan har ret i, at Ygeman og Johansson ikke “er nogen imponerende personligheder.”

Paludan har ene mand erklæret “syvpartiet” krig, ja hele islam for den sags skyld. De politikere, der stort set uimodsagt og uden at spørge nogen i befolkningen, har foræret en tredjedel af landet til den tredje verden. De politikere, der vil være hovedansvarlige for en borgerkrig, hvis og når den bryder ud, men det må være på tide at lure disse forrædere, der har brugt samtlige beskidte måder at snyde os på. Vi trænger til at se dem i defensiven.

Her taler han meget bedre for sig, end nogen dansk eller svensk politiker gør. Han tvinger dem til at se på, hvad de har gjort ved vore lande, og det bryder de sig slet ikke om. Vi er nu mange, der har svært ved at skjule vores fryd ved synet af deres angst for Paludan. Hvad jeg ikke har kunnet udvirke på 21 år, har han nærmest kunnet på en uge, for de har ikke bare sat landet på en krudttønde, men også sig selv. Det var virkelig på tide, de fik det at føle.

FOX TV om Paludan: Islam som socialt opløsningsmiddel

“Brænder I vores koran, brænder vi jeres land ned”

Tucker Carlsson taler med den svensk/hollandske retsfilosof Eva Vlaardingerbroek. Tucker viser, at amerikanere ikke forstår islam, og hun viser, at hun forstår mekanismen bag poltikernes masseimport af islam. EU, FN og andre internationationale kræfter bag indvandringen, har en eneste grund til at hælde millioner af muslimer ind i Europa: Del og hersk.

Ved at opløse nationer og folk, kan de på den nemmeste måde gribe den politiske magt i Europa. Gad vidst, om deres stik -i -rend -drenge og piger på Christiansborg har opfattet det? Man kan høre  FOX her (den er endni ikke til at indlejre).

SVT har lavet et miniportræt af Paludan Detta är Stram Kurs partiledare Rasmus Paludan.VIDEO: Muslimer i Bangladesh mobiliserar mot Sverige. Ygeman till Paludan: ”Be svenska poliser om ursäkt” og Muslimpartiet Nyans: Koranbrännare ska fängslas

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
benthansen
benthansen
26 days ago

Ingen har spurgt de vestlige befolkninger om de ville have flere millioner indvandrere, som ingen ønsker og indvandrene ønsker ikke vores levevis. De ønsker at leve som i Mellem østen /Afrika. De kan ikke integreres og de mener deres sharia lovregler fra Koranen gælder OVER de demokratisk vedtagne love. Det er som olie og vand. Det kan ikke blandes og vil aldrig kunne fungere. De røde globalister hader deres egne lande og ønsker kommunisme. læs bogen “Nordisk socialisme”. De vil nationalisere alt. Det har man forsøgt før og det hed kommunisme. Det var råt og brutalt og udemokratisk med en… Read more »

Nielsen
Nielsen
27 days ago

De skal hverken integreres eller assimileres. De skal UD.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
28 days ago

Sverige det svenske folk har længe været ude i et kollektivt selvmord, nogle der engang troede at svensken ville vågne, det gik lige modsat Sverige vågnede aldrig, fremmede kommer derfor at løse Sveriges problem, ikke til svenskens fordel, den chance er forspildt, nu Sverige selv arbejder effektivt på så hurtigt som muligt, for enhver pris at ødelægge sig selv sit eget land og folk!

dunk
dunk
28 days ago

I think what Palludan is doing, and has done is great, I think he is right, even more happy that the vocabulary was “over the belt”, it is so much better .

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x