27
apr
Seneste opdatering: 27/4-22 kl. 2112
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

If the West is to survive, it must be defended

Det er en langlytter pĂ„ en time og halvtreds minutter, men en ny bog af Douglas Murray er vigtig nok til at lĂŠne sig baglĂŠns og hĂžre Murray og Jordan Peterson diskutere pĂ„ ‘et hĂžjt intellektuelt niveau’ som Poul Hartling engang sagde om sin samtale med formand Mao. Trykkefrihedsselskabet kan vĂŠre stolt over at have opdaget ham allerede i 2007, da han var kun 28 Ă„r. Senere tildelte det ham Sappho-prisen i 2018, og adskillige gange har han vĂŠret Selskabets gĂŠst i de mellemliggende Ă„r. – Amazon The War on the West, udkom 26 april.

Krig om sommeren, virus om vinteren

Af Per BrĂŠndgaard

Her er mit spekulative bud pÄ en Ärskalender for de nÊste Är, hvor magteliten vil forsÞge at implementere den nye verdensorden, den store nulstilling, den fjerde industrielle revolution og det totalitÊre teknokrati.

  1. EfterÄr og vinter: Virus
  2. ForÄr og sommer: Krig
  3. Gentag

Vi befinder os nu i forÄret, hvor der er krig i Ukraine, mens corona er fjernet fra den offentlige agenda i Danmark. Rusland og krigen bliver nu brugt som undskyldning for at gennemfÞre Êndringer i samfundet, som befolkningen egentlig ikke Þnsker.

Til efterÄret vil krigen trÊde i baggrunden, mens corona igen vil stÄ frem, hvis magthaverne vurderer, at der stadigvÊk er styrke nok i den fortÊlling. Alternativt vil vi fÄ fugleinfluenza eller et nyt virus fra Ukraine. Vacciner, test, kontrol og overvÄgning vil igen blive skubbet frem som lÞsninger. Kast et blik pÄ Shanghai nu for at se, hvordan det ogsÄ kan blive i Danmark til nÊste sÊson.

NÄr coronasÊsonen er slut, sÄ vil krigen i Ukraine tage over igen. Det er ogsÄ trÊls at vÊre i krig om vinteren, ligesom coronavirus har det svÊrt om sommeren. Det er derfor kun rimeligt med en arbejdsdeling mellem krig og virus fordelt ud over kalenderÄret.

Jeg forventer, at krigen i Ukraine i tiltagende grad bliver en regulĂŠr stedfortrĂŠderkrig, som vi fĂžr har set i historien i bl.a. Vietnam og Korea. PĂ„ den ene side – Ukraine – har vi USA og NATO inkl. Danmark. PĂ„ den anden side har vi Rusland og i stigende grad ogsĂ„ Kina. De to store militĂŠre magtalliancer i den globale elite fĂ„r lov til at slĂ„s med hinanden pĂ„ nogenlunde neutral grund til gavn for militĂŠrindustriens indtjening og til brug i den frygtbaserede, globale propaganda for samfundsforandring.

De mange laboratorier med biovÄben i Ukraine samt de mange globalt spredte flygtninge fra Ukraine gÞr det oplagt at fusionere krigsfortÊllingen med narrativet om biosikkerhed. Det er jo sÄdan set ligegyldigt, om det er et nyt coronavirus eller et nyt virusbiovÄben, som vi bliver gjort bange for, og som vi skal tage vacciner imod for at have adgang til samfundet.

Hvis dette ikke er nok, sĂ„ forventer jeg, at eliten vil starte den velkendte front med islamistiske terrorangreb i Vesten. Det kan jo vĂŠre, at islamisterne fĂ„r stjĂ„let nogle biovĂ„ben i Ukraine, som de begynder at true med at slippe lĂžs i den “frie” verden. Ellers kan USA & Co. jo altid tage over og aflevere vĂ„ben til islamisterne, som de plejer, nĂ„r terroristerne ikke selv kan finde ud af det. Bioterror er fusionen af konventionel krig og den igangvĂŠrende coronavirusterror, sĂ„ den er lige til hĂžjrebenet for propagandisterne.

Husk: Det er underordnet, om truslerne er reelle. Det afgÞrende er, at de bliver oplevet som sÄdan, fremkalder en stÊrk fÞlelsesmÊssig reaktion af frygt, der reducerer den rationelle tÊnkning, sÄ vi higer efter sprÞjter og kontrol, der reducerer vores frygt og genskaber en falsk fÞlelse af tryghed og ny normal.

Årskalenderen vil fortsétte cyklisk, indtil den nye verdensregering vil erklére ny verdensfred og global biosikkerhed med folket som elitens totalt, digitalt kontrollerede slaver.

Via Newspeek, kan ogsÄ hÞres

4.2 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Felix Krull
Felix Krull
1 year ago
  1. <i>EfterÄr og vinter: Virus
  2. ForÄr og sommer: Krig</i>

3 HungersnĂžd

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
1 year ago

Analysen har hög sannolikhet!

Mads
Mads
1 year ago

COVID-19 VAXX: AUSTRALIA VS NIGERIA
ï»żhttps://www.bitchute.com/video/piaTvHG1g2wu/

Last edited 1 year ago by Mads
Mads
Mads
1 year ago

Det er rigtigt, hvad du skriver Per. Psykopaterne pÄ begge sider deles om at levere vrÞvlefrygten

At russernes, kinesernes og europĂŠernes/amerikanernes dybe stater vitterlig konspirerer er umuligt ikke at fĂ„ Ăžje pĂ„ og er man i tvivl kan man jo vurdere hvor meget mening det giver at vĂŠre allierede med kineserne, mens de er i “krig” med russerne

Last edited 1 year ago by Mads
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x