27
apr
Seneste opdatering: 27/4-22 kl. 2112
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

If the West is to survive, it must be defended

Det er en langlytter på en time og halvtreds minutter, men en ny bog af Douglas Murray er vigtig nok til at læne sig baglæns og høre Murray og Jordan Peterson diskutere på ‘et højt intellektuelt niveau’ som Poul Hartling engang sagde om sin samtale med formand Mao. Trykkefrihedsselskabet kan være stolt over at have opdaget ham allerede i 2007, da han var kun 28 år. Senere tildelte det ham Sappho-prisen i 2018, og adskillige gange har han været Selskabets gæst i de mellemliggende år. – Amazon The War on the West, udkom 26 april.

Krig om sommeren, virus om vinteren

Af Per Brændgaard

Her er mit spekulative bud på en årskalender for de næste år, hvor magteliten vil forsøge at implementere den nye verdensorden, den store nulstilling, den fjerde industrielle revolution og det totalitære teknokrati.

  1. Efterår og vinter: Virus
  2. Forår og sommer: Krig
  3. Gentag

Vi befinder os nu i foråret, hvor der er krig i Ukraine, mens corona er fjernet fra den offentlige agenda i Danmark. Rusland og krigen bliver nu brugt som undskyldning for at gennemføre ændringer i samfundet, som befolkningen egentlig ikke ønsker.

Til efteråret vil krigen træde i baggrunden, mens corona igen vil stå frem, hvis magthaverne vurderer, at der stadigvæk er styrke nok i den fortælling. Alternativt vil vi få fugleinfluenza eller et nyt virus fra Ukraine. Vacciner, test, kontrol og overvågning vil igen blive skubbet frem som løsninger. Kast et blik på Shanghai nu for at se, hvordan det også kan blive i Danmark til næste sæson.

Når coronasæsonen er slut, så vil krigen i Ukraine tage over igen. Det er også træls at være i krig om vinteren, ligesom coronavirus har det svært om sommeren. Det er derfor kun rimeligt med en arbejdsdeling mellem krig og virus fordelt ud over kalenderåret.

Jeg forventer, at krigen i Ukraine i tiltagende grad bliver en regulær stedfortræderkrig, som vi før har set i historien i bl.a. Vietnam og Korea. På den ene side – Ukraine – har vi USA og NATO inkl. Danmark. På den anden side har vi Rusland og i stigende grad også Kina. De to store militære magtalliancer i den globale elite får lov til at slås med hinanden på nogenlunde neutral grund til gavn for militærindustriens indtjening og til brug i den frygtbaserede, globale propaganda for samfundsforandring.

De mange laboratorier med biovåben i Ukraine samt de mange globalt spredte flygtninge fra Ukraine gør det oplagt at fusionere krigsfortællingen med narrativet om biosikkerhed. Det er jo sådan set ligegyldigt, om det er et nyt coronavirus eller et nyt virusbiovåben, som vi bliver gjort bange for, og som vi skal tage vacciner imod for at have adgang til samfundet.

Hvis dette ikke er nok, så forventer jeg, at eliten vil starte den velkendte front med islamistiske terrorangreb i Vesten. Det kan jo være, at islamisterne får stjålet nogle biovåben i Ukraine, som de begynder at true med at slippe løs i den “frie” verden. Ellers kan USA & Co. jo altid tage over og aflevere våben til islamisterne, som de plejer, når terroristerne ikke selv kan finde ud af det. Bioterror er fusionen af konventionel krig og den igangværende coronavirusterror, så den er lige til højrebenet for propagandisterne.

Husk: Det er underordnet, om truslerne er reelle. Det afgørende er, at de bliver oplevet som sådan, fremkalder en stærk følelsesmæssig reaktion af frygt, der reducerer den rationelle tænkning, så vi higer efter sprøjter og kontrol, der reducerer vores frygt og genskaber en falsk følelse af tryghed og ny normal.

Årskalenderen vil fortsætte cyklisk, indtil den nye verdensregering vil erklære ny verdensfred og global biosikkerhed med folket som elitens totalt, digitalt kontrollerede slaver.

Via Newspeek, kan også høres

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Felix Krull
Felix Krull
23 days ago
  1. <i>Efterår og vinter: Virus
  2. Forår og sommer: Krig</i>

3 Hungersnød

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
24 days ago

Analysen har hög sannolikhet!

Mads
Mads
25 days ago

COVID-19 VAXX: AUSTRALIA VS NIGERIA
https://www.bitchute.com/video/piaTvHG1g2wu/

Last edited 25 days ago by Mads
Mads
Mads
25 days ago

Det er rigtigt, hvad du skriver Per. Psykopaterne på begge sider deles om at levere vrøvlefrygten

At russernes, kinesernes og europæernes/amerikanernes dybe stater vitterlig konspirerer er umuligt ikke at få øje på og er man i tvivl kan man jo vurdere hvor meget mening det giver at være allierede med kineserne, mens de er i “krig” med russerne

Last edited 25 days ago by Mads
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x